11-OXO 60 капс, Core Labs

115.00 лв.
Производител: Core Labs
Код продукт: 11OXO
Наличност: Да

11-OXO (Adrenosterone, 11-keto, 11-Andro) е селективен инхибитор (вещество, инхибиращо секрецията, редуциращо нивото) на кортизола (хормон на стрес) с лактатна дехидрогеназа 11b-хидроксистероидна дехидрогеназа редуктаза (11HSD1R).
Целеви хормон: 17-Хидроксиандрост-4-ен-3,11-дион
Известен като:
11-oxo, 11-keto, 11-Keto, Adrenosterone
Полуживот: 5 часа
Адреностеронова химична структура:

        Механизъм на действие на 11-ОХО:

- селективно блокира секрецията на кортизола


- увеличаване на анаболизма


- анти-катаболна защита


- понижава нивата на естрогена


-оптимизира нивата на хормоните -  кортизол, тестостерон, GH, IGF-1, естроген

- ускорява намаляването на телесните мазнини (особено висцералната мазнина)

- подобрява транспортирането и стабилизира нивата на кръвната глюкоза

- повишава чувствителността към инсулин.


  11-OXO, известен като адреностерон, е прохормон, произведен в надбъбречните жлези.  Превръщането на 11-оксо в 11-кетотестостерон в организма допринася за забележителния и андрогенен ефект в потребителя. Този прохормон е способен да възпрепятства функцията на ензима, наречен 11 бета-хидроксистероид дехидрогеназен тип 1 редуктаза (11HSD1R). Този ензим е отговорен за превръщането на безвреден кортизон в активно катаболитен (мускулен) кортизол. 11-оксо инхибира тази ензимна активност, която създава кортизол в мастната и мускулната тъкан, като заема ензима и не му позволява да прави това. По този начин се получава спадане на нивата на кортизола в тъканите.
  Всеки сериозно трениращ бодибилдер, би приветствал добавянето на съединение, което има способността селективно да насочва действията на кортизол, който прави тялото замазнено.
  11-оксо има полези ефекти за увеличаване на протеиновия синтез и забележимо подобрение на силата и възстановяването, тъй като прохормонът 11-OXO конвертира в мощен анаболен хормон - Androst-4-ene-3,11,17trione!


  Колко време мога да използвам 11-оксо?

  Що се отнася до прохормона Андрост-4-ен-3,11,17, повечето бодибилдъри правят 6-12 седмици, което изглежда е времето за оптимален прием. По-дълъг от този период не се препоръчва, тъй като 11-оксо ще увеличи кръвното налягане, а потенциалът за възстановяване на кортизола след края на цикъла драстично ще се увеличи - колкото по-дълго използвате този прохормон,  тялото Ви в крайна сметка ще спре да отговаря на всичко, което отнемате твърде дълго. В тази връзка, всичко, което продължава повече от 12 седмици, започва да става контрапродуктивно. Направете почивка, стига самият цикъл да е достатъчно ползотворен за да изчистите тялото и да го накарате да реагира напълно на съединението отново!

Предупреждение !!!

  Както при всеки екстремно действащ биоактиватор, така и при 11-OXO, съществува известен риск от странични ефекти.
Пълна поддръжка на черния дроб трябва да се осигури при всеки цикъл, при който използвате стероиди, прохормони, простероиди, SARM, пептиди и/ или аналози. Ако вече сте решили да рискувате и да експериментирате с мощни съставки за да изградите масивни мускули, ще трябва да използвате и най-мощната хранителна добавка, която познаваме - LiveR на Revange Nutrition. С нея ще поддържате черния дроб в безопасност и добра работоспособост по време на цикъла, а либидото и плодовитостта на високо ниво.


УКАЗАНИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: по 1 капсула се приема 3 пъти на ден на редовни интервали с храненето.

Една капсула съдържа: 11-OXO (Androsterone, Androst-4-ene-3,11,17 trione) - 100mg
Опаковка: 60 капс.

Производител: Rеvаnge Nutrition (USA)

Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС