Четиристанционна скрипцова система - 4-Stack Multi-Station TECA-SP785C

Производител: TECA
Код продукт: TECA-SP785C
Наличност: По заявка

Четиристанционната скрипцова система -  4-Stack Multi-Station TECA-SP785C  е предназначена за развиване на почти всички мускули на човешкото тяло. Развива тяхната сила, обеми и силова издръжливост.

Тази комплексна скрипцова система дава много възможности за изпълнение на голям арсенал от упражнения, тъй като позиционирането на кабелите на две от колоните може да става по цялата вертикална дължина на машината, докато другите две са фиксирани в долна позиция за изпълнение на гребане от седеж.

Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.

Машините TECA са характерни със своята здравина и редица иновативни решения, съсздаващи удобство и комфорт при трениране и в същото време постигане на висока ефективност в изграждане на мускулите.

Изследователската дейност и инженеринговият екип на Тека фокусира вниманието върху разработването на машините така, че да осигурят комфорт, безопасност и оптимално развиване на силата, скоростта, издръжливосттта и гъвкавостта и да направят упражненията изключително ефективни за всеки трениращ.

TECA е винаги с една стъпка пред конкурентите си, защото оборудването което произвежда надхвърля възможностите на обикновените машини. Те притежават революционно нови биомеханични решения, които са събразени с физиологичните нужди на тялото.

JK Fitness е официален представител на TECA за България и Ви представя иновативни машини притежаващи уникални технически решения кореспондиращи със съвременните тенденции в биомеханиката на човешките движения, създадени от един от най-старите производители в Италия (TECA - основанa през 1985 год.)!


Производител: TECA (Италия)

Вносител: JK Fitness

Внимание!

Машините на TECA не са в наличност и се доставят в срок от 4 седмици след поръчката!


Техническа характеристика:
Length cm 131 Width cm 310 Height cm 210 Weight kg 615 Weight stack kg 100

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС