Категории
Сортиране по:
Покажи:
-19%
Боксов чувал Benlee PU Donato 180 см

Боксов чувал Benlee PU Donato 180 см

555.00 лв.

449.00 лв.

Боксовия чувал Benlee, модел Donato е с височина 180 см (размер XL) и е изработен от здрава, устойчива на разкъсване изкуствена кожа с подсилено окачване и двойно подсилени шевове за по-голяма издържливост. Хромирано 4-верижно окачване от с..

Боксова круша Benlee Maize Bag Antonio

290.00 лв.
Боксовата круша Benlee Maize bag, модел Antonio е предназначена за тренировки на удари при боксори и трениращи различни бойни спортове.Крушата е достатъчно масивна и е изработена от устойчива на разкъсване изкуствена кожа с усилено окачване..

Боксови ръкавици Benlee Barbello

240.00 лв.
  От колекцията BenLee vintage, боксовите ръкавици модел Barbello са изява на качество и прецизна обработка на естестваната козя кожа издържаща на зверски тренировки. Уникалните спаринг ръкавици "Барбело", са с перфектно ръчно офо..

Боксови ръкавици Benlee Belmont

68.00 лв.
Боксовите ръкавици Benlee Belmont са традиционни кожени ръкавици с плътна вътрешна подложка и еластично велкро залепване за допълнителна подкрепа на китката. Подходящ за тренировки в бокс и за удари по чувал.Изработени са прецизно по специа..

Боксови ръкавици Benlee Big Bang

125.00 лв.
Професионалните състезателни боксови ръкавици, модел BIG BANG на Benlee са  изработени от висококачествена естествена телешка кожа и са с традиционните връзки за  затваряне към ръката.Това са наистина трайни и устойчиви в боя..

Боксови ръкавици Benlee Bilox

78.00 лв.
Боксовите ръкавици на Benlee, модел Bilox са изработени от здрава изкуствена кожа и силно уплътнена пяна за здраво прилягане към ръката и безопасност при тренирането на ударите в бокса.Снабдени са с допълнителна широка лента за посигане на ..

Боксови ръкавици Benlee Boston

48.00 лв.
Боксовите ръкавици на Benlee, модел Boston са традиционни ръкавици от полиуретанов материал с дебело уплътнена лята пяна, абсорбиращи ударите в бокса. Имат здраво еластично велкро затваряне за допълнителна опора за китката. Подходящ за трен..

Боксови ръкавици Benlee Carlos 1502/Black/Red/White Boxing Gloves

75.00 лв.
Боксовите ръкавици на Benlee, модел Carlos, са традиционни боксови ръкавици от изкуствена кожа, изработени с дебело вътрешно уплътнение от пресована многослойна пяна, абсорбираща ударите.Притежават мека подплатена възглавница и широка лента..

Боксови ръкавици Benlee Daley punching bag gloves

198.00 лв.
Боксови ръкавици на Benlee, модел Daley, са изработени от финна естествена кожа и отговарят на най-високите стандарти за такъв тип боксов артикул. Меката вътрешна подплата от многопластова пяна с висока плътност, гарантира абсорбиране ..
-22%
Боксови ръкавици Benlee EVANS Leather Boxing Gloves

Боксови ръкавици Benlee EVANS Leather Boxing Gloves

165.00 лв.

129.00 лв.

Боксовите ръкавици Benlee EVANS Leather Boxing Gloves  са изработени от висококачествена естествена кожа с голяма здравина.Benlee е американската фирма с която се е състезавал непобедения световен шампион при най-тежките боксори, ..

Боксови ръкавици Benlee Fighter leather boxing gloves black red

165.00 лв.
Боксовите ръкавици на  Benlee, модел Fighte, са изработени от естествена кожа и са истинските ръкавици за тежка употреба на ринга. Преструктурираната многослойна пяна позволява лесно да се формира юмрука и така да максимално добре да с..

Боксови ръкавици Benlee Graziano boxing gloves

125.00 лв.
  Висококачествените боксови ръкавици GRAZIANO се отличават с  отлично качество на кожата и прицизност на изработката. Меката вътрешна част и вентилационните отвори на ръкавицата, осигуряват висок комфорт при използването й. Изклю..

Боксови ръкавици Benlee Lamotta leather bag mitts

165.00 лв.
   Benlee Lamotta leather bag mitts са професионални бойни ръкавици с висока устойчивост и абсорбция на ударите със затихващи вибрации при достигането им до удрящата ръка. Тези ръкавици са прекалено малки, за да бъдат използвани п..

Боксови ръкавици Benlee Lampung Boxing Gloves

115.00 лв.
  Боксовите ръкавици "Lampung" на Benlee, са предназначени за максимална защита на ръцете и китките по време на тренировъчните сесии в бокса. Това са ръкавици за всякаква употреба, идеални за тренировки със спаринг партньор, или за сил..
-18%
Боксови ръкавици Benlee Madison Deluxe Artificial Leather Boxing Gloves

Боксови ръкавици Benlee Madison Deluxe Artificial Leather Boxing Gloves

110.00 лв.

90.00 лв.

Боксовите ръкавици Madison Deluxe Boxing Gloves са изработени от висококачествена изкуствена кожа с голяма здравина по технологията "Injected Foam Mold Technology" (IMFT). Високата абсорбция на ударите при тази технология, намалява въздейст..

Боксови ръкавици Benlee Power Hand Light

72.00 лв.
С ръкавиците Benlee Power Hand Light Ви предлагаме новото поколение ръкавици за удари по бързи круши и боксови чували. Плътната подложка на кокалчетата заменя бандажа на ръцете при изпълнение на тренировъчните удари. Това създава комфо..

Боксови ръкавици Benlee Pressure Boxing Gloves

55.00 лв.
Боксови ръкавици Benlee Pressure е  изработена от изкуствена кожа и е предназначена за деца и леки тренировки в бокса. Технологията "Multilayer Foam Technology" (MLFT) защитава ръката на боксиращия надеждно. Формата и моделир..

Боксови ръкавици Benlee Quincy Boxing Gloves

79.00 лв.
Benlee Quincy Boxing Gloves са традиционни боксови ръкавици от изкуствена кожа с дебело уплътнение от пресована многопластова пяна за абсорбция на ударите.Перфектно велкро затваряне за допълнителна опора за китката. Подходящи за тренировки ..

Боксови ръкавици Benlee Rockland Leather Boxing Gloves

115.00 лв.
Боксови ръкавици Benlee Rockland Leather Boxing Gloves са изработени от естествена кожа и са едни от най-надеждните за крехките ръцете на деца и юноши.Произведена с "Multilayer Foam Technology" (MLFT), която предпазва надеждно ръцете. Форма..
-7%
Боксови ръкавици Benlee Rodney Boxing Gloves Black/Red

Боксови ръкавици Benlee Rodney Boxing Gloves Black/Red

80.00 лв.

74.17 лв.

Този модел боксови ръкавици на Benlee,са изработени от висококачествена трайна синтетична кожа и многослойна пяна по технологията - "Multilayer Foam Technology" (MLFT), която оптимално предпазва ръцете от нараняване.Заключено формиране..

Боксови ръкавици Benlee Rodney Boxing Gloves Green/White

66.00 лв.
Боксовите ръкавиц на Benlee, модел Rodney са изработени от висококачествена трайна синтетична кожа. Тяхната технология - "Multilayer Foam Technology" (MLFT) предпазва ръцете надеждно. Формата и рязането на ръкавиците поддържат юмрука, ..

Боксови ръкавици Benlee Steele leather contest gloves

225.00 лв.
Боксовите ръкавици Benlee Steele leather contest gloves са професионални бойни ръкавици от най-висок клас.Едва ли би могло да се желае повече от състезателни боксови ръкавици.Абсорбираща ударите система,  вентилациоонна система от отво..

Боксови ръкавици Benlee Sugar Deluxe Leather Boxing Gloves

165.00 лв.
  Боксовата ръкавица Benlee Sugar deluxe е прецизно изработена от висококачествена телешка кожа.Пълнежът е направен от многослонна машинно инжектирана пяна с висока абсорбция на удари. Дълго и изключително широко велкро закопчаване гар..

Бутилка за вода Benlee water bottle warm yellow 1 л

22.00 лв.
Класическата спортна бутилка BEN за бокс с подвижна мека тръбичка е изработена от специален мек пластмасов материал. Големият отвор позволява бързо напълване с натрошен лед или кубчета лед. Бутилката Benlee water bottle warm ..
-12%
Бърза круша Benlnee Leadher floor to ceiling ball mars

Бърза круша Benlnee Leadher floor to ceiling ball mars

90.00 лв.

79.00 лв.

Бърза кожена круша на Benlnee, модел Mars е предназначена за развитие на бързината, скоростните качества на боксьора и неговите специални рефлекси.Тренировките на бързи круши подобряват координацията между очите и ръцете, както и бързината ..
-24%
Вериги за боксов чувал Benlee 4 points metal chain

Вериги за боксов чувал Benlee 4 points metal chain

25.00 лв.

19.00 лв.

Веригите за боксов чувал Benlee 4 points metal chain са предназначени за фиксиране към тавана, или друга височина, на всякакви видове боксови чували.Придвидени са 4 точки за фиксиране на веригите към чувала и една за фиксиране към тавана.Ве..

Вътрешни ръкавици Benlee GelGLO Neoprene Gel Gloves

45.00 лв.
Benlee Gelglo е ръкавица (бандаж, вътрешна ръкавица), която се поставя в боксовите или други ръкавици, за да се постигне максимална защита при ударите.Вътрешната ръкавица заменя боксовия бинт и е по-удобна, като лесно се поставя и сваля.Изр..
-21%
Детски тренировъчен боксов комплект Benlee PUNCHY

Детски тренировъчен боксов комплект Benlee PUNCHY

125.00 лв.

99.00 лв.

Детският тренировъчен комплект Benlee PUNCHY предлага всичко в бокса за начало: - боксов чувал от синтетична кожа с размери 58 х 23 см, тежест 9 кг и таванно окачване; - боксови ръкавици за деца с размер 6 унции от синтетична кожа; - PVC въ..

Кожен боксов чувал Benlee Callahan

1 110.00 лв.
Боксовия чувал - професионален, на Benlee, модел Callahan е изцяло от висококачествена дебела козя кожа с прецизна изработка.Ударите по този боксов чувал са приятно изживяване и с усещане за лекота в ставите.Това е боксовия артикул, който з..

Кожен боксов чувал Benlee Fullmen

890.00 лв.
Боксов чувал за професионална употреба, модел Fullmen на Benlee, изработен прецизно изцяло от висококачествена дебела козя кожа.Това е Ролс ройса в боксовите чували и означава престиж и удоволствие за окото и ръката.Ударите п..

Лепенка за бокс Benlee Boxing Hand Tape 5 m

8.00 лв.
Тейпът Benlee Boxing Hand Tape 5 Cm, представлява  висококачествеиа лепенка, с широчина 5 см, предназначена за залепване по ръцете с цел предпазване от травми.Лепенките могат да се използват и в други бойни спортове, както и ..

ММА ръкавици Benlee Bronx Artificial Leather

62.00 лв.
ММА ръкавиците на Benlee, модел Bronx са интересни ръкавици за свободни боеве, подходящи за начинаещи.Изработени от PU кожа с отворени длани за по-добри възможности за хващане, ръкавиците са ценен атрибут създаващ удобство и комфорт за ръце..
-14%
ММА Ръкавици Benlee Leather MMA Gloves Combat Black

ММА Ръкавици Benlee Leather MMA Gloves Combat Black

105.00 лв.

90.00 лв.

ММА ръкавици COMBAT на Benlee предлагат прецизна немска изработка от висококачествена естествена кожа и безпрецедентна издръжливост в боя. Бойната ръкавица има отворени длани позволяващи безпроблемно изпълнение на всички видове граплин..

Налакътник Benlee Elastic Woven Elbow Protector Bogey

38.00 лв.
Налакътникът Benlee Elastic  Woven Elbow Protector, модел Bogey е важен протективен спортен ксесоар изработен от плетена еластична тъкан с вътрешен слой от пяна. Налакътникът осигурява пълна защита на лакътя при натоварване о..

Протектор за глава Benlee Harvey head guard

198.00 лв.
Протектор за глава Benlee Harvey head guard, предназначен за предпазване на главата от удари и механични повреди при бокса и другите спортни боевете.Произведен е прецизно от естествена кожа в Германия и е изключително ефективен, понеже обез..
-15%
Протектор за глава каска Benlee Artificial Leather Headguard Mike Junior Black

Протектор за глава каска Benlee Artificial Leather Headguard Mike Junior Black

92.00 лв.

78.00 лв.

Протекторът за глава - каска Benlee Artificial Leather Headguard Mike Junior е предназначен за юноши и предпазва главата от нараняване при бокса или другите бойни спортове.Протекторът е с отворено лице и висока степен на защита при мак..
Показани 1 до 36 от 66 (2 стр.)