Категории
Сортиране по:
Покажи:
-32%
Комбиниран фитнес уред за вдигане от лег, Bulfit

Комбиниран фитнес уред за вдигане от лег, Bulfit

2 180.00 лв.

1 490.00 лв.

Комбиниран многофункционален фитнес уред за вдигане от лег и полулег с дискове Ф51.Удобна и многофункционална.Плъзгаща се седалка и променящ се наклон на облегалката за удобно фиксиране на тялото спрямо силозадаването. Здрава и масивна..

Лежанка двойнoрегулируема, Bulfit

545.00 лв.
Лежанка, двойнорегулируема с възможност за промяна на височината на стойките за поставяне на тренировъчния лост.Служи за трениране основно на гръдната мускулатура и мускулите на раменния пояс и ръцете.Компактна и удобна за провеждане н..

Лежанка хоризонтална, професионална, Bulfit

945.00 лв.
Лежанка хоризонтална, професионална, Bulfit с объл профил.Здрава и масивна конструкция с цел продължителна употреба в натоварени бодибилдинг зали.Цвят: по желаниеРазмери: Дължина: 1402 ммШирочина: 1251 ммВисочина: 1222 ммОбщо тегло: 44..

Пейка двойнорегулираща се, професионална, Bulfit

645.00 лв.
Пейка, професионална, предназначена за трениране в професионални фитнес зали или дома.Здрава и масивна конструкция и възможности за помяна наклона на седалката и облегалката.Снабдена с ролки за лесно преместване. Цвят: по желание.Израб..

Пейка двойночупеща се, професионална, Bulfit

790.00 лв.
Пейка двойночупеща се, професионална, предназначена за трениране в натоварени фитнес зали. Изключително здрава, с възможност за лесна промяна на наклона и на облегалката и на седалката.Има масивен объл профил.Цвят: по желание.Изработен..

Пейка за фитнес двойнорегулируема, Bulfit

395.00 лв.
Пейка за фитнес тренировки, двойночупеща се.Предназначена за трениране в домашни условия или фитнес зали.Компакна и здрава, с възможност за лесна промяна на наклона и на облегалката и на седалката.Цвят: по желание.Изработен в България за JK..

Пейка за фитнес двойночупеща се, Bulfit

790.00 лв.
Пейка за фитнес двойночупеща се, предназначена за силови тренировки с тежести.Удобна за работа и устойчива на продължителна експлоатация.Профил на конструкцията 80/40 мм.Регулиращ се наклон на седалката и обегалката.Изработен в България за ..

Пейка за фитнес регулируема облегалка и седалка, Bulfit

595.00 лв.
Пейка за фитнес регулируема облегалка и седалка, BulfitПедназначена за трениране в домашни условия или фитнес зали.Компакна и здрава, с възможност за лесна промяна на наклона и на облегалката и на седалката.Цвят: по желание.Изработен в Бълг..

Пейка с регулиращ се наклон, Bulfit

375.00 лв.
Пейка с регулиращ се наклон на облегалката, предназначена за трениране в домашни условия.Цвят: по желание.Изработен в България за JK Fitness..

Стойка комбинирана за клек и вдигане от лег, регулираща се, Bulfit

499.00 лв.
Регулираща се стойка за клек и вдигане от лег.Фитнес уредът е с регулираща се височина и ширина на стойките.За по-голяма стабилност и сигурност при трениране, между двете стойки е изработен свързващ ги елемент.Чрез него се корегира и разсто..

Уред за хиперекстензии, Bul Fit

980.00 лв.
Уред за хиперекстензии, Bul Fit, предназначен за развиваме мускулите разположени по до долната част на гърба и задната част на бедрата.Регулираща се височина на платформата.Уредът за хиперекстензии е за професионален за оборудване на фитнес..

Хиперекстензия под наклон, Bulfit

680.00 лв.
Хиперекстензия под наклон, предназначена за развиване на мускулите на седалището, задна част на бедрата и долна част на гърба.Цвят: по желание.Изработен в България за JK Fitness..

Хиперекстензия хоризонтална, Bulfit

680.00 лв.
Хиперекстензия хоризонтална, предназначена за развиване на мускулите на седалището, задна част на бедрата и долна част на гърба.Цвят: по желание.Изработен в България за JK Fitness..
Показани 1 до 13 от 13 (1 стр.)