Категории
Сортиране по:
Покажи:
-25%
Боксови ръкавици естествена кожа JK Fitness

Боксови ръкавици естествена кожа JK Fitness

64.90 лв.

48.90 лв.

Боксовите ръкавици на JK Fitness са изработени от висококачествена  естествена кожа с голяма здравина. Притежават добра абсорбция на ударите, като намаляват въздействието на силата им и защитава, както Вас, така и вашият..

Книга Съзидание и адаптация, автори Иван Абаджиев и Васил Фурнаджиев

45.00 лв.
Спортната литература предлагана в сайта и магазина на JK Fitness е обогатена с изключително ценното издание "Съзидание и адаптация".Автори на книгата са легендарният треньор на столетието, Иван Абаджиев и стратегът на българската тежка атле..

Книга Техника на аеробните циклични упражнения, автор Юлиан Карабиберов

18.80 лв.
Книгата "Техника на аеробните циклични упражнения" на доц. Юлиян Карабиберов представлява учебно помагало за колежаните от Колеж по спорт "Био Фит", студенти от Национална спортна академия "Васил Левски" и подходящо четиво за всички, които ..

Книга Тренировъчни натоварвания в спортното плуване

20.00 лв.
Книгата Тренировъчни натоварвания в спортното плуване е уникално учебно помагало за всички спортове, в които основно физическо качество е издръжливостта.Разглежда зоните на интензивност в които трябва да се тренира за издръжливост в цилкичн..

Колан за функционален фитнес JK Fitness

19.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

38.90 лв.
Коланът е вирок и е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените ..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

29.99 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Ръкавици за фитнес кожени с мрежа JK Fitness

9.90 лв.
Ръкавиците за фитнес от кожа и мрежа на JK Fitness са класически ръкавици за силова тренировка със свободни тежести и на машини.Удобството и прилягане на ръкавиците към ръцете ги правят най-използваните сред бодибилдерите и фитнес любителит..

Ръкавици за фитнес с накитник JK Fitness

22.50 лв.
Ръкавици за фитнес с накитник на JK Fitness са Вашите универсални ръкавици за фитнес и силова тренировка.Издръжливата кожа и спандекс осигуряват перфектно и удобно прилягане на ръкавиците към ръцете и необходимата сигурност при работа със с..

Ръкавици за фитнес хавлиени JK Fitness

8.99 лв.
Ръкавиците за фитнес на JK Fitness са изработени от хавлиен материал и естествена кожа.Предназначени са за вдигане на тежести и спортове за издръжливост при които има потене следствие на продължителните натоварвания.Хавлиеният материал..

Ръкавиците за фитнес велур JK Fitness

17.99 лв.
Ръкавиците за фитнес на JK Fitness са изработени от велур и са предназначени за вдигане на тежести и силови тренировки при които трябва се използва силен хват на уредите.Елегантни и еластични, създаващи усещане за комфорт на ръцет..
-29%
Стойка за дъмбели хоризонтална JK Fitness

Стойка за дъмбели хоризонтална JK Fitness

489.00 лв.

349.00 лв.

Стойка за дъмбели хоризонтална, двуредова на JK Fitness, предназначена за оборудване на натоварени професионални бодибилдинг зали.Има два реда по 10 гнезда за поставяне на дъмбелите.Стойката е от здрав материал и има трислойно покритие..

Фитили за фитнес

7.99 лв.
Фитили за фитнес предназначени за стабилност на хвата при вдигане на тежести.Не позволяват да се приплъзва лоста на щангата или дъмбелите при използване на големи тежести.Подходящи за хора със слаби мускули сгъвачи на пръстите и следствие н..

Фитили за фитнес с куки JK Fitness

15.99 лв.
Фитили за фитнес с метална кука предназначени за здрав хват при вдигане на големи тежести.Фитилите не позволяват да се изплъзва от ръката лоста на щангата или дъмбелите.Подходящи за хора със слаби мускули сгъвачи на пръстите и следстви..
Показани 1 до 14 от 14 (1 стр.)