Категории
Сортиране по:
Покажи:

Боксов чувал със самоносеща стойка, 174/100 см

299.00 лв.
Боксов чувал със стойка, предназначен за трениране на удари с ръце и крака.Подходящ за бокс, кикбокс, муаи-тай, фул контакт и др. за средно напреднали и напреднали бойци.Чувалът е с пълнеж от няколко слоя омекотяваща пяна и дебело полиурета..
-25%
Боксови ръкавици естествена кожа JK Fitness

Боксови ръкавици естествена кожа JK Fitness

64.90 лв.

48.90 лв.

Боксовите ръкавици на JK Fitness са изработени от висококачествена  естествена кожа с голяма здравина. Притежават добра абсорбция на ударите, като намаляват въздействието на силата им и защитава, както Вас, така и вашият..

В търсенето на истината за храната и здравето - книга

25.00 лв.
Книгата "В търсенето на истината за храната и здравето" е второ, допълнено и актуализирано издание на известната нутриционистка Надя Петрова.Книгата разглежда въпроси свързани с това, какво е здравословното хранене, какво е истинска храна, ..

Книга "Съвременни аспекти на кондиционната подготовка в спорта", Ю. Карабиберов

48.00 лв.
Спортна литература - книга "Съвременни аспекти на кондиционната подготовка в спорта" е предназначена за треньори и специалисти работещи в областа на физическата подготовка в елитния спорт.В научния труд, читателят ще намери отговорите на ре..

Книга Техника на аеробните циклични упражнения, автор Юлиан Карабиберов

18.80 лв.
Книгата "Техника на аеробните циклични упражнения" на доц. Юлиян Карабиберов представлява учебно помагало за колежаните от Колеж по спорт "Био Фит", студенти от Национална спортна академия "Васил Левски" и подходящо четиво за всички, които ..

Колан за функционален фитнес JK Fitness

19.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

38.90 лв.
Коланът е вирок и е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените ..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

29.99 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Лост за горен скрипец

59.99 лв.
Лост за скрипцови системи, изработен от висококачествена стомана, устойчива на огъване, опън и големи напрежения.Предназначен за интензивно трениране на големите мускулни групи на гърба, чрез теглещи силови упражнения. Биометрично..
-19%
Мултифункционална стенна система за експандери, JK Fitness

Мултифункционална стенна система за експандери, JK Fitness

490.00 лв.

395.00 лв.

Мултифункционална стенна система е предназначена за тренировка с експандери в домашни условия.Този домашен фитнес уред, позволява да се изпълняват голям брой упражнения с еластично съпротивление от разнообразни позиции.Двете вертикални ..

Ръкавици за фитнес кожени с мрежа JK Fitness

9.90 лв.
Ръкавиците за фитнес от кожа и мрежа на JK Fitness са класически ръкавици за силова тренировка със свободни тежести и на машини.Удобството и прилягане на ръкавиците към ръцете ги правят най-използваните сред бодибилдерите и фитнес любителит..

Ръкавици за фитнес с накитник JK Fitness

22.50 лв.
Ръкавици за фитнес с накитник на JK Fitness са Вашите универсални ръкавици за фитнес и силова тренировка.Издръжливата кожа и спандекс осигуряват перфектно и удобно прилягане на ръкавиците към ръцете и необходимата сигурност при работа със с..

Ръкавици за фитнес хавлиени JK Fitness

8.99 лв.
Ръкавиците за фитнес на JK Fitness са изработени от хавлиен материал и естествена кожа.Предназначени са за вдигане на тежести и спортове за издръжливост при които има потене следствие на продължителните натоварвания.Хавлиеният материал..

Ръкавиците за фитнес велур JK Fitness

17.99 лв.
Ръкавиците за фитнес на JK Fitness са изработени от велур и са предназначени за вдигане на тежести и силови тренировки при които трябва се използва силен хват на уредите.Елегантни и еластични, създаващи усещане за комфорт на ръцет..

Ръкохватка за скрипец с въртящ се накрайник

46.70 лв.
Ръкохватка за скрипец с въртящ се накрайник, изработен от висококачествена стомана, устойчива на влага.Въртящият се фиксатор към кабела на скрипцовата система предпазва китките от травми и създава допълнителен комфорт при трениране. Прит..

Ръкохватка за скрипец, права

44.90 лв.
Ръкохватка за скрипец, права, предназначена за трицепсово разгъване, Фиксира се към всякакви скрипецови системи и се използва за изпълнение на силови упражнения за мускулите на ръцете.Въртяща се на мястото на фиксиране и с каучукови дръжки ..
-29%
Стойка за дъмбели хоризонтална JK Fitness

Стойка за дъмбели хоризонтална JK Fitness

489.00 лв.

349.00 лв.

Стойка за дъмбели хоризонтална, двуредова на JK Fitness, предназначена за оборудване на натоварени професионални бодибилдинг зали.Има два реда по 10 гнезда за поставяне на дъмбелите.Стойката е от здрав материал и има трислойно покритие..

Съзидание и адаптация на клетъчно и молекулярно ниво

45.00 лв.
Спортната литература предлагана в сайта и магазина на JK Fitness е обогатена с изключително ценното издание "Съзидание и адаптация".Автори на книгата са легендарният треньор на столетието, Иван Абаджиев и стратегът на българската тежка атле..

Тренировъчни натоварвания в спортното плуване

20.00 лв.
Книгата Тренировъчни натоварвания в спортното плуване е уникално учебно помагало за всички спортове, в които основно физическо качество е издръжливостта.Разглежда зоните на интензивност в които трябва да се тренира за издръжливост в цилкичн..

Фитили за фитнес

7.99 лв.
Фитили за фитнес предназначени за стабилност на хвата при вдигане на тежести.Не позволяват да се приплъзва лоста на щангата или дъмбелите при използване на големи тежести.Подходящи за хора със слаби мускули сгъвачи на пръстите и следствие н..
-52%
Фитили за фитнес с куки JK Fitness

Фитили за фитнес с куки JK Fitness

33.00 лв.

15.99 лв.

Фитили за фитнес с метална кука предназначени за здрав хват при вдигане на големи тежести.Фитилите не позволяват да се изплъзва от ръката лоста на щангата или дъмбелите.Подходящи за хора със слаби мускули сгъвачи на пръстите и следстви..

Червен ластик на метър Starlatex-Italy

19.90 лв.
Червен ластик на метър StarlatexТози ластик е между най-качествените в света и е специална италиянска изработка по поръчка на JK Fitness!JK Fitness Ви предлага ластик с възможно най-голяма еластичност (до 7 пъти разтегливост) с възможно най..
Показани 1 до 22 от 22 (1 стр.)