Категории
Сортиране по:
Покажи:

Абдуктор машина за външна част на бедрата - Abductor TECA-SP170C

0.00 лв.
Абдуктор машината за външна част на бедрата -  Abductor TECA-SP170C на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите, разположена по външната част на бедрата по безопасен и ефективен начин.Предназначена е за оборудва..

Машина за задна част на бедрата - Leg curl TECA-SP110C

0.00 лв.
Машината - Leg curl на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите, разположена по задната част на бедрата по безопасен и ефективен начин.Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали...

Машина за предна част на бедрата - Leg extension TECA-SP100C

6 380.00 лв.
Машината - Leg extension на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите, разположена по предната част на бедрата по безопасен и ефективен начин.Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес..

Пек Дек машина за гърди - Pec Deck TECA-SP520C

0.00 лв.
 Пек Дек машината, модел-SP520C на италиаската компания TECA е предназначена за изолирано развиване на гръдата мускулатура.Машината за гръдни преси Pec Deck TECA-SP520C, развива силата, мускулните обеми и силовата издръжливост на муску..

Аддуктор машина за вътрешна част на бедрата - Adductor TECA-SP160C

0.00 лв.
Аддуктор машината - Adductor TECA-SP160C на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите, разположена по вътрешната част на бедрата по безопасен и ефективен начин.Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени пр..

Бицепс машина - Arm curl TECA-SP730C

0.00 лв.
Бицепс машината -  модел SP730C на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите сгъвачи в лакетните стави по безопасен и ефективен начин.Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали..

Бягаща пътека - T2T, TECA

0.00 лв.
Професионлна бягаща пътека - модел T2T е преднзначена за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Тази бягаща пътечка представлява най-доброто решение за кардио фитнес, за тези които търсят безопасен, универсален и надежден проду..

Бягаща пътека - T3T, TECA

0.00 лв.
Професионлна бягаща пътека - модел TECA-T3T е преднзначена за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Тази бягаща пътечка представлява най-доброто решение за кардио фитнес, за тези които търсят безопасен, универсален и надежден ..

Бягаща пътека - T3TL, TECA

0.00 лв.
Бягаща пътека - T3TL, е най-високия клас професионална пътека на италиянската фирма TECA.Преднзначена за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Тази бягаща пътечка представлява най-доброто решение за кардио фитнес, за тези които ..

Бягаща пътека - TECA-T0T, TECA

0.00 лв.
Професионлна бягаща пътека - модел TECA-T0T е преднзначена за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Тази бягаща пътечка представлява най-доброто решение за кардио фитнес, за тези които търсят безопасен, универсален и надежден ..

Бягаща пътека, механична - Walking, TECA

0.00 лв.
Професионлна механична бягаща пътека - модел Walking е предназначена за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали. Тази бягаща пътечка представлява най-доброто решение за кардио фитнес тренировки с подчертан силов елемент при ходен..

Велоергометър T3U, TECA

0.00 лв.
Велоергометър - модел T3U на италиянската компания TECA е преднзначен за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Този велоергометър е професионален кардиоуред за фитнес тренировки за оформяне на красиво и хармонично тяло, намалява..

Велоергометър лежащ, професионален T3R, TECA

0.00 лв.
Велоергометър лежащ- модел T3R на италиянската компания TECA е преднзначен за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Този рекумбент байк е професионален кардиоуред за фитнес тренировки за оформяне на красиво и хармонично тяло, на..

Велоергометър лежащ- модел T3RL, TECA

0.00 лв.
Велоергометър лежащ- модел T3RL на италиянската компания TECA е преднзначен за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Този рекумбент байк е професионален кардиоуред за фитнес тренировки за оформяне на красиво и хармонично тяло, н..

Глутеус машина - Medium Gluteus TECA-SP300C

0.00 лв.
Глутеус машината -  Medium Gluteus модел - SP300C  на италиянската фирма TECA е предназначена за изграждане и оформяне на седалищните мускули по безопасен и ефективен начин.Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени пр..

Двойна скрипецова система - Total body Adjustable Cable TECA-SP750C

0.00 лв.
Двойната скрипцова система -  Total body Adjustable Cable модел-SP750C на италианската компания TECA е предназначена за развиване на почти всички мускули на човешкото тяло. Развива тяхната сила, обеми и силова издръжливост.Тази двойн..

Долен скрипец - Pulley SP510C, TECA

0.00 лв.
Доленият скрипец - Pulley, модел SP510C на италиянската фирма TECA е предназначен за безопасно и ефективно развиване на мускулите на гърба. Развива тяхната сила, мускулните обеми и силовата им издръжливост.Всички  мускули могат да се у..

Единичен скрипец - Adjustable cable column TECA-SP790C

0.00 лв.
Единичият скрипец -  Adjustable cable column TECA-SP790C е предназначена за развиване на почти всички мускули на човешкото тяло. Развива тяхната сила, обеми и силова издръжливост.Въпреки че скрипеца е единичен, той дава много възможнос..

Калф машина - Sitting Calf Plate Loaded TECA-FP220-P

0.00 лв.
Калф машина -  Sitting Calf Plate Loaded TECA-FP220-P е предназначена за трениране на мускулни сгъвачи в глезенната става от положение седеж.Мускулите разположени по задната част на подбедрицата са важни, тъй като те завършват оттлас..

Крос тренажор - T3El, TECA

0.00 лв.
Крос тренажор - модел T3El на италиянската компания TECA е преднзначен за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали. Този вид елиптикал представлява едно от най-добрите решения за кардио фитнес тренировки, за тези които търсят бе..

Крос тренажор - T3EL- LCD, TECA

0.00 лв.
Крос тренажор - модел T3EL - с LCD дисплей на италиянската компания TECA е преднзначен за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали. Този вид елиптикал представлява едно от най-добрите решения за кардио фитнес тренировки, за те..

Лат машина - горен скрипец за мускулите на гърба - Lat pulldown TECA-SP500C

0.00 лв.
Лат машината - горен скрипец модел SP500C на италианската компания TECA е предназначена за развиване на горната част на мускулите а гърба, като й придава широчина. Развива силата, мускулните обеми и силовата издръжливост. Предназначена е за..

Лег преса - Leg press Advanced Plate Loaded TECA-FP250-P

0.00 лв.
Лег пресата -   Leg press Advanced Plate Loaded TECA-FP250-P се използва както за тонизиране, така и за изграждане на мускулите на краката и предимно на предната част на бедрата.Широката платформа, която позволява изхода позиц..

Лег преса - Seated Leg Press TECA-SP200C

0.00 лв.
Машината Seated Leg Press модел SP200C на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите на долните крайноци по безопасен и ефективен начин.Масивна и изключително здрава машина с тегло 340 кг, предназначена е за оборудване н..

Лег преса - Leg Press TECA-SP190C

0.00 лв.
Лег пресата модел SP190C на италиянската фирма TECA е предназначена за трениране мускулите на долните крайници.Притежава иновативния и изключителен "пантограф за променливо отношение" за естествено, правилно движение през целия диапазон н..

Лежанка за раменни преси Shoulder bench press TECA-FP440-P

0.00 лв.
Вертикалната лежанка за раменни преси  Shoulder bench press TECA-FP440-P е предназначена за изпълнение на раменни преси с щанга или дъмбели от седеж. Тренировъчното упражнение развива мускулите на раменния пояс.Облегалката е подвижна в..

Лежанка, наклонена - Incline bench press TECA-FP420-P

0.00 лв.
Лежанка, наклонена -  Incline bench press TECA-FP420-P е предназначена за трениране на гръдните мускули и по-специално горната им част, както и мускулите на ръцете и предната част на раменете. Предназначена е за оборудване на интензивн..

Лежанка, хоризонтална - Supine bench press TECA-FP401-P

0.00 лв.
Лежанка, хоризонтална -  Supine bench press TECA-FP401-P е предназначена за трениране на гръдните мускули, както и мускулите на ръцете и предната част на раменете. Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фи..

Машина за гръб - Rowing TECA-SP530C

0.00 лв.
Машината за гребане - Rowing, модел-SP530C на италианската компания TECA е предназначена за изолирано развиване на мускулите на гърба, като му придава плътност и обем в предно-задна посока. Развива силата, мускулните обеми и силовата издръж..

Машина за гръбните мускули - Vertical traction TECA-SP650C

6 380.00 лв.
Машината Vertical traction, модел SP650C на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите на гърба по безопасен и ефективен начин.Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.Ергономичнат..

Машина за гръбните мускули - Low rowing TECA-SP620C

0.00 лв.
Машината  -  Low rowing, модел SP620C на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите на гърба по безопасен и ефективен начин.Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.Машин..

Машина за гръдните мускули - Chest press TECA-SP630C

0.00 лв.
Машината модел SP630C на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на гръдните мускули по безопасен и ефективен начин.Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.Машините TECA са характери със ..

Машина за гръдните мускули - Dorsi Pecto TECA-SP560C

0.00 лв.
Машината  за гръдните мускули Dorsi Pecto, модел SP560C на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите, разположена по долната част на гърдите по безопасен и ефективен начин.Машната за гръдни преси позволява да се тр..

Машина за заднобедрени мускули - Standing leg curl TECA-SP120C

0.00 лв.
Машината - Standing Leg curl на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите, разположена по задната част на бедрата по безопасен и ефективен начин.Работи се от позиция - стоеж.Предназначена е за оборудване на интензивно..

Машина за коремните мускули - Abdominal TECA-SP600C

0.00 лв.
Машина  за коремните мускули -  Abdominal TECA-SP600C е идеална за изграждане на мускулите, разположени около общия център на тежестта на тялото по безопасен и ефективен начин. В тази част се натрупват най-много мазнини и за тов..

Машина за мускулите на раменете - Shoulder press TECA-SP660C

0.00 лв.
Машината за раменни преси, модел SP660C на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите на раменете по безопасен и ефективен начин.Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.Притежава ..
Показани 1 до 36 от 74 (3 стр.)