Категории
Сортиране по:
Покажи:

Total Body Squat, TOORX

249.00 лв.
Total Body Squat е комбиниран фитнес уред на италиянаската фирма TOORXПодходящ за комплексни тренировки за всеки член на семейството.Total Body Squat ви позволява да тренирате много части на тялото едновременно.Докато вашите глутеуси, бедра..

TRX Funktional trainer, TOORX

119.90 лв.
TRX Funktional trainer TOORX Pro, модел FST-PRO е ремъчна система за окачване с ръкохватки, предназначена за функционални тренировки.Suspension trainer е с безопасна заключваща система и стоманен карабинер.Професионалният инструмент за трен..

Автоматична стълба Stair climber CLX-9000, Тoorx

14 980.00 лв.
Автоматичната стълба Stair climber, модел CLX-9000 на италианската фирма Тoorx е професионален кардиоуред за развиване силата и силовата издръжливост на долните крайници, възможностите на сърдечно-съдовата система и аеробния капацитет на ор..

Блокче за плиометрични тренировки Soft, TOORX

498.00 лв.
Блокче за плиометрични тренировки с меко покритие, модел AHF-199 на италианската фирма TOORX.Плио блокчето е предназначено за изпълнение на скокови упражнения от и върху него Блокчето за скокове е с регулируема платформа 3 в ..

Блокче за плиометрични тренировки, TOORX

365.00 лв.
Блокче за плиометрични тренировки със скокови упражнения на италианската фирма TOORX.Блокчето за скокове е с регулируема платформа 3 в 1 и позволява използване на три различни височини 51/61/76 см.Изработено е от здрави и масивни дървени пл..

Боксов чувал BOT-049, TOORX

228.00 лв.
Боксов чувал, модел BOT-049 на италианската фирма TOORX Предназначен за окачване на таванВисящият боксов чувал BOT-049, освен на удари е издръжлив на екстремални тренировки с ритници. Боксовият чувал се доставя пълен и готов за употреб..

Боксов чувал на стойка BOT-044, TOORX

699.00 лв.
Боксов чувал на стойка, модел BOT-044 на италианската фирма TOORX.Предназначен за тренировка с удари, ритане ниско и високо.Боксовият чувал е фиксиран за устойчива пластмасова основа, която се пълни с вода, пясък или друг подходящ материал...

Бъмпер диск за функционелен фитнес - Bumper Crumb 5кг - /10 кг/15 кг/20 кг/25 кг, TOORX

57.50 лв.
Бъмпер диск за функционелен фитнес - Bumper Crumb на италианската фирма TOORXТози диск е перфектен за тези които искат да постигнат високи спортни резултати по безопасен и удобен начин.Олимпийският диск е с отвор с диаметър 50 мм и вдлъбнат..

Бягаща пътека Experience, TOORX

2 850.00 лв.
Бягаща пътека модел Experience на италианската фирма TOORX е полупрофесионален кардиоред, предназначен за оборудване на умерено натоварени фитнес зали.Продуктите от тази изключителна фитнес линия се отличават с издръжливост на про..

Бягаща пътека MIRAGE C60, TOORX

2 580.00 лв.
Бягаща пътека MIRAGE C60, TOORX - ТЕХНОЛОГИЯ НА КРАСОТАТАОт години марката Toorx е синоним на качество и иновации, признати на европейския пазар за домашен фитнес. С новата линия Mirage, Toorx възнамерява да надхвърли поставените и постигна..

Бягаща пътека Power Compact S, TOORX

2 960.00 лв.
TRX POWER COMPACT S е иновативна бягаща пътека с модерен дизайн от италиянския производител TOORX. Включен колан за гърди TOORX. HRC-Контрол на сърдечната честота. АУДИО ЗВУКОВА СИСТЕМА. Soft Tech Cushion система. Спестява пространство. ..

Бягаща пътека TFK-655 Slim, TOORX

2 199.00 лв.
Бягащата пътека TFK-655 Slim, на италиянската фирма TOORX е модерна и изключително компактна с цел използване в малки домашни пространства.Технически данни на кардиоуреда:Мотор: 3,5 КС Скорост 0,8 - 18,0 км/ч с нарастване на 0,1 km / h Ав..

Бягаща пътека TFK-750, TOORX

2 690.00 лв.
Бягащата пътека модел Everfit TFK-750 на италиянската фирма TOORX е модерен и елегантен кардиоуред за циклични аеробни тренировки.На фитнес уредът се развива издръжливостта, аеробните възможности и капацитета на кардиореспираторната система..

Бягаща пътека TFK-855 Slim, TOORX

2 980.00 лв.
Бягащата пътека TFK-855 Slim, на италиянската фирма TOORX е модерна и изключително компактна с цел използване в малки домашни пространства.Патентован дизайн и технологични решения отговарящи на изискванията на най-претенциозния ползвател на..
-6%
Бягаща пътека TRX-100, TOORX

Бягаща пътека TRX-100, TOORX

4 250.00 лв.

3 999.00 лв.

Бягаща пътека, модел TRX-100 на италианската фирма TOORX, е полупрофесионална и е предназначена за провеждане на аеробни кардио-тренировки в средно натоварени фитнес зали.Фитнес уредът е полезен за развиване на физическото качеств..

Бягаща пътека TRX-2500, Toorx

4 980.00 лв.
Бягаща пътека, модел TRX-2500 на италианската фирма ToorxПредназначена за циклични кардиотренировки. Кардиоуредът е подходящ за развиване на аеробната издръжливост и топене на телесните мазнини.Патентован дизайн и италианска елегантност.TRX..

Бягаща пътека TRX-3500 TOORX

5 890.00 лв.
Бягаща пътека модел TRX-3500 на италианската фирма TOORX е кардиоред, предназначен за оборудване на умерено натоварени фитнес зали.Новият TRX 3500, част от високо оценената лека комерсиална линия Chrono Pro от Toorx, се присъединява къ..

Бягаща пътека TRX-65 S Evo, TOORX

2 399.00 лв.
TRX-65 S EVO е модерна бягаща пътека предназначена за тренировка в домашни условия . Чрез включения колан за гърди може да извършвате контрол на сърдечната честота. Технически данни: Мотор 4 кс Скорост 0,8 - 20,0 Km / h с нарастване ..

Бягаща пътека TRX-Marathon, TOORX

3 550.00 лв.
Бягаща пътека, модел TRX-Marathon на италианската фирма TOORX, предназначена за аеробни кардио-тренировки.Фитнес уредът е полезен за развиване на физическото качество издръжливост, горене на мазнините и намаляване на телесното тегло.Ходенет..

Бягаща пътека Voyager, TOORX

2 280.00 лв.
Бягащата пътека Voyager на италианската фирма TOORX е модерен и елегантен кардиоуред за циклични аеробни тренировки.На фитнес уредът се развива издръжливостта, аеробните възможности и капацитета на кардиореспираторната система.Отличен уред ..

Бягаща пътека WP-G, TOORX

1 499.00 лв.
Бягащата пътека WP-G на италиянската фирма TOORX е истинска новина за 2020 г. Ултракомпактната бягаща пътека WalkingPad се характеризира с интелигентен, съществен и супер плосък дизайн. Патентованата система за сгъване с двойно сгъване и въ..

Бягаща пътека механична TRX-Power Mag, TOORX

2 185.00 лв.
Професионална бягаща пътека, модел TRX-Power Mag, на италианската фирма TOORX е с механично задвижване от движението на долните крайници.Подходящ професионален кардиоуред за развиване на силовата издръжливост и силата на мускулите на кракат..

Бягаща пътека професионална TRX-8500, TOORX

8 900.00 лв.
Бягаща пътека TRX 8500 е модел от професионална линия на италианския производител Toorx.Иновативни технологии, перфектна функционалност, комфорт при бягане и ходене и не на последно място, италиански дизайн - съчетание без забележки до..

Бягаща пътека професионална TRX-9000, TOORX

9 790.00 лв.
Бягаща пътека TRX 9000 е елегантен модел от професионална линия на италианския производител Toorx.Иновативни технологии, перфектна функционалност, комфорт при бягане и ходене и не на последно място, италиански дизайн - съчетание без забележ..

Бягаща пътека с извита бягаща повърхност RACE-CROSS, TOORX

7 998.00 лв.
Бягаща пътека с извита бягаща повърхност, модел RACE-CROSS на италианската фирма TOORX е предназнаена за провеждане на циклични кардиотренировки.Бягащата пътека има самозахранваща се енергийна система чрез интегриран електрически генератор ..

Велоергометър Air Bike BRX-AIR-CROSS, TOORX

2 799.00 лв.
Велоергометър Air Bike, модел BRX-AIR-CROSS на италианската фирма TOORXПредназначен за професионална употреба в натоварени фитнес центове.Въздушният велоергометър е подходящ за провеждане на кардиотренировки за развиване на издръжливостта.Ш..

Велоергометър BRX-100,Toorx

1 190.00 лв.
Велоергометър BRX-100 на италианския производител TOORX е иновативен и елегантен кардиоуред за аеробни тренировки.Стационарният велосипед е подходящ за фитнес тренировки за развиване на издръжливостта и възможностите на кардио-рес..

Велоергометър BRX-300,Toorx

1 390.00 лв.
Велоергометър BRX-300 на италианския производител TOORX е един иновативен и елегантен кардиоуред за аеробни тренировки.Стационарният велосипед е подходящ за фитнес тренировки за развиване на издръжливостта и възможностите на карди..

Велоергометър за кросфит BRX-AIR300, TOORX

1 480.00 лв.
Велоергометър за кросфит, модел BRX-AIR300 на италианския производител TOORX.BRX AIR 300 е новостта на Toorx, велоергометър с въздушно съпротивление, ремъчна трансмисия, която ви позволява да тренирате долни и горни крайници едновременно.Въ..

Велоергометър лежащ BRX-R65 Comfort,Toorx

780.00 лв.
Лежащият велоергометър, модел BRX R65 Comfort на италианската фирма Toorx, който ще стане ваш съюзник във фитнеса и у дома!Лежащият фитнес велосипед BRX R65 Comfort е оборудван с мека и удобна седалка и ще се превърне във ваш съюзник за дом..

Велоергометър професионален BRX-9000, TOORX

3 680.00 лв.
Велоергометър BRX 9000 е професионален кардиоуред на италианската марка Toorx, предназначен за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Кардиоуредът се характеризира с изискани линии, модерен дизайн, здрава и надеждна механика с елег..

Велоергометър професионален BRX-9500, TOORX

3 998.00 лв.
Велоергометър BRX 9500 е професионален кардиоуред  от новата линия на италианската марка Toorx.Моделите на новата линия Toorx се характеризират с изискани линии, модерен дизайн, здрава и надеждна механика с елегантни конзоли, оборудван..

Водна тренировъчна торба - aqua bag, TOORX

178.80 лв.
Водна тренировъчна торба - water bag, TOORX, предназначена за функционален фитнес.Изработена в Италия, водната торба е интересен фитнес уред за тренировка на мускулите на цялото тяло, като водата в нея създава инерционни сили при махови дви..

Втулки за лост Ф 50 mm , TOORX

29.50 лв.
Втулки за лост Ф 50 mm на италиянската фирма TOORX, фиксиращи дисковете към олимпийски лост .Скобите за заключване на дисковете обезопасяват трениращия при вдигане на щанги като предпазват дисковете от приплъзване по лоста.Този тип фиксиращ..

Въже за скачане с тежести 2x250 гр, AHF-019 Toorx

19.90 лв.
Въже за скачане с тежести 2x250 гр, модел AHF-019 на италиянската фирма Toorx.Скоковете с въже развива скоростно-силовите качества, особено на мускулите на ходилото, скоковата издръжливост, пъргавината, координацията и чувството за ритъм.Т..

Глутеус машина MULTI HIP PLX-4700, TOORX

4 999.00 лв.
Глутеус машина MULTI HIP модел PLX-4700 на италианската фирма TOORX Основна функция на фитнес машината е да развива силата и силовата издръжливост на седалищните мускули.Освен тях, комплексния уред може да се използва и за развиване си..
Показани 1 до 36 от 176 (5 стр.)