Категории
Сортиране по:
Покажи:

Висилка за набиране, кофички и коремни преси, Titan

1 760.00 лв.
Висилка за набиране, кофички и коремни преси, предназначена за изпълнение на силови упражнения за гърди, ръце, коремни мускули.Масивна конструкция.Размери: 1,4 м x 1,3 м x 2,4 мПроизводител: Титан (България)..

Дъска за набиране Pull Up Board, Titan

150.00 лв.
Дъската за набиране - Pull Up Board е фитнес уред изработена от дърво и е предназначена за мускулите участващи при набиране от вис. Размери:                &nbs..

Комбиниран уред - скрипец Alfa Column, Titan

4 200.00 лв.
Комбиниран уред - скрипцова система Alfa Column е предназначена за фитнес тренировка и силови натоварвания, основно чрез дърпащи движения.Могат да се изпълняват силови упражнения за гърба, ръцете, раменния пояс и др.Комбинираният уред Alfa ..

Комбиниран фитнес уред Ultimate gym T3, Titan

6 690.00 лв.
Комбиниран фитнес уред Ultimate gym T3Тренажорът включва оборудване от линията RAPTOR:- Халф Рак L;- Интегрирана Алфа Колона с мобилна седалка и тежести;- Смит машина;- Pull Up Board.Посочените модули са част от тренажора.Към всичко това, м..

Лежанка, хоризонтална, професионална, Titan

1 370.00 лв.
Лежанка, хоризонтална, професионална, предназначена за вдигане на щанга от тилен лег с цел развиване силата на мускулите на гърдите.Масивна и здрава с ергономична и удобна тапицерия.Размери: 1,3 м x 1,6 м x 1,4 мПроизводител: Titan..

Лост за тяга V-образен

579.00 лв.
V-образен лост, предназначен за изпълнение на тяга в удобна позиция.Лостът е удобен при заемане на подходящо и безопасно изходно положение за долната част на гърба.За допълнително удобство при трениране, лостът е окомплектован с два чифта р..

Лост, олимпийски 220 см, Ф50

360.00 лв.
Лост, олимпийски с дължина 220 см и дебелина на отвора за поставяне на дискове 50 мм.Предназначен за дискове с отвор 51 мм.Диаметър на захвата: 28 мм.С лагери.Предназначен за тежки тренировки.Тегло на лоста: 20 кг.Максимална товароносимост:..

Паралелки 200, Titan

72.00 лв.
Паралелки 200 са независимо поставящи се стойки за ръцете, позволяващ изпълнението на лицеви опори в различни позиции.Фитнес уредът предпазва китките от контузии поради регулиране на хвата в удобни и безопасни положения.Височина на стойките..

Пейка двойночупеща, Titan

839.00 лв.
Пейка двойночупеща с регулиращ се наклон на облегалката.Мултифункционалната пейка позволява да се изпълняват упражнения с дъмбели за гръдната мускулатура, ръцете, раменете, както и други мускулни групи на човешкото тяло.Има 9 ъглови наклона..

Пейка за коремни преси, наклонена, Titan

1 170.00 лв.
Пейка за коремни преси, наклонена на Titan, предложена от JK Fitness.Предназначена за развиване мускулите на корема и тези около ОЦТ на тялото.Професионална, с масивна конструкция с регулиращ се ъгъл на наклона и на подложките за краката.Ра..

Пейка, регулираща се, Titan

1 370.00 лв.
Пейка с регулиращ се наклон на облегалката и седалката на Titan, предложена от JK Fitness.Има 14 позиции на наклон на облегалката.Здрава и масивна конструкция.Размери:1,2 м  x 0,80 м x 0,45 мПроизводител: Titan (България)..

Подвижна пейка Pro, Titan

1 190.00 лв.
Подвижната пейка е изработена от стомана и е с двойно прахово покритие.Основни характеристики:Масивна основа за голяма здравина и е с подсилена тапицерия. Седалката може да заема 3 позиции, а облегарката  9 позиции;Наклона на подв..

Стойка за клек Lite, Titan

929.00 лв.
Стойка за клек Lite е предназначена за изпълнение на движението клек с щанга.Стойката може да се използва и за други силови упражнения, като мъртва тяга, повдигане на щанга от тилен лег с пейка, раменни преси и др.Височината на поставката с..

Стойка за клякане и вдигане на щанга T-HOMEY, Titan

1 190.00 лв.
Стойката за клякане и вдигане на щанга T-HOMEY е предназначена за изпълнение на силови упражнения за краката.Фитнес уредът предлага и възможност за изпълнение и на други разнообразни упражнения за мускулите на раменете, ръцете и др.Височина..

Стойка комбинирана за фитнес упражнения сгъваема, Titan

968.00 лв.
Комбинираната стойка е предназначена за изпълнение на разнообразни фитнес упражнения с щанга.Удобството е, че е сгъваема и пести място в пространството в което е разположена.Здрав и удобен фитнес уред с предназначение за комплексни трениров..

Телескопична стойка за клек, Titan

540.00 лв.
Телескопичната стойка от серията RAPTOR е предназначена за изпълнение на базови силови упражения като клекове, напади, гръдни преси и други. Произведена от висококачествена сертифицирана стомана с двойно прахово покритие.Основни характ..

Уред за хиперекстензии, Titan

2 920.00 лв.
Уред за хиперекстензии, предназначен за изпълнение на силови упражнения за мускулите по долната част на гърба, задната част на бедрата и мускулите разположени около ОЦТ на тялото.Масивен за професионална употреба с ергономична и удобна трап..
Показани 1 до 17 от 17 (1 стр.)