Категории
Сортиране по:
Покажи:

Висилка за набиране, кофички и коремни преси, Titan

1 760.00 лв.
Висилка за набиране, кофички и коремни преси, предназначена за изпълнение на силови упражнения за гърди, ръце, коремни мускули.Масивна конструкция.Размери: 1,4 м x 1,3 м x 2,4 мПроизводител: Титан (България)..

Дъска за набиране Pull Up Board, Titan

120.00 лв.
Дъската за набиране - Pull Up Board е фитнес уред изработена от дърво и е предназначена за мускулите участващи при набиране от вис. Размери:                &nbs..

Комбиниран уред - скрипец Alfa Column, Titan

4 000.00 лв.
Комбиниран уред - скрипцова система Alfa Column е предназначена за фитнес тренировка и силови натоварвания, основно чрез дърпащи движения.Могат да се изпълняват силови упражнения за гърба, ръцете, раменния пояс и др.Комбинираният уред Alfa ..

Лежанка, хоризонтална, професионална, Titan

1 370.00 лв.
Лежанка, хоризонтална, професионална, предназначена за вдигане на щанга от тилен лег с цел развиване силата на мускулите на гърдите.Масивна и здрава с ергономична и удобна тапицерия.Размери: 1,3 м x 1,6 м x 1,4 мПроизводител: Titan..

Лост за тяга V-образен

579.00 лв.
V-образен лост, предназначен за изпълнение на тяга в удобна позиция.Лостът е удобен при заемане на подходящо и безопасно изходно положение за долната част на гърба.За допълнително удобство при трениране, лостът е окомплектован с два чифта р..

Пейка двойночупеща, Titan

700.00 лв.
Пейка двойночупеща с регулиращ се наклон на облегалката.Мултифункционалната пейка позволява да се изпълняват упражнения с дъмбели за гръдната мускулатура, ръцете, раменете, както и други мускулни групи на човешкото тяло.Има 9 ъглови наклона..

Пейка за коремни преси, наклонена, Titan

1 170.00 лв.
Пейка за коремни преси, наклонена на Titan, предложена от JK Fitness.Предназначена за развиване мускулите на корема и тези около ОЦТ на тялото.Професионална, с масивна конструкция с регулиращ се ъгъл на наклона и на подложките за краката.Ра..

Пейка, регулираща се, Titan

1 370.00 лв.
Пейка с регулиращ се наклон на облегалката и седалката на Titan, предложена от JK Fitness.Има 14 позиции на наклон на облегалката.Здрава и масивна конструкция.Размери:1,2 м  x 0,80 м x 0,45 мПроизводител: Titan (България)..

Стойка за клякане и вдигане на щанга T-HOMEY, Titan

1 190.00 лв.
Стойката за клякане и вдигане на щанга T-HOMEY е предназначена за изпълнение на силови упражнения за краката.Фитнес уредът предлага и възможност за изпълнение и на други разнообразни упражнения за мускулите на раменете, ръцете и др.Височина..

Стойка комбинирана за фитнес упражнения сгъваема, Titan

968.00 лв.
Комбинираната стойка е предназначена за изпълнение на разнообразни фитнес упражнения с щанга.Удобството е, че е сгъваема и пести място в пространството в което е разположена.Здрав и удобен фитнес уред с предназначение за комплексни трениров..

Стойки за клек, Titan

450.00 лв.
Комплект регулиращи се стойки за клек.Изработени от здрав масивен материал.Цвят: черно-сивТегло: 25 кгПроизводител: Титан..

Уред за хиперекстензии, Titan

2 920.00 лв.
Уред за хиперекстензии, предназначен за изпълнение на силови упражнения за мускулите по долната част на гърба, задната част на бедрата и мускулите разположени около ОЦТ на тялото.Масивен за професионална употреба с ергономична и удобна трап..
Показани 1 до 12 от 12 (1 стр.)