Категории
Сортиране по:
Покажи:

Висилка за стена Tunturi

85.80 лв.
Висилката за стена Tunturi е предназначена за изпълнение на различни силови упражнения от вис.Фиксира се за стена или таван на подходяща височина и на отстояние от тавана, така че да може да се изпълняват набирания.  Има възможности за..

Колан за закачване на тежести Tunturi

53.81 лв.
Колан за закачване на тежести - Dipping Belt на Tunturi е подходящ за изпълнение на различни силови упражнения, като набирания, кофички и др. с допълнителна тежест.Колана е здрав и удобен за фиксиране на дискове от щанга, като тренировката ..

Bulgarian bag - Българска торба, Tunturi, 15 кг

229.40 лв.
Bulgarian bag - Българска торба, Tunturi, 15 кг Фитнес оборудване  >  Кросфит съоръжения Изработена от здрава висококачествена изкуствена материя, позволяваща продължителна и интензивна експлоатация в нат..

TRX Suspension Trainer Tunturi

68.30 лв.
TRX - Suspension Trainer, Tunturi е леснопреносим фитнес уред за функционални тренировки.Тренировъчния комплект прилича на няколко прости каишки, но не се заблуждавайте! Този комплект Tunturi Suspension Trainer Light предлага множество възм..

Tunturi Wall Ball, 8 кг

108.00 лв.
Tunturi Wall Ball е мека медицинска топка предназначена за изпълнението на разнообразни балистични движения - хвърляния пред, встрани и над рамо. Тези упражнения развиват взривната сила и бързината, координацията и мускулната сила, пр..

Грипове за ръце, Tunturi

27.80 лв.
Гриповете за ръце са предназначени за предпазване на ръцете и дланите от наранявания при тренировки с различни фитнес уреди.Те са удобни за поставяне на ръцете като в отворите им се поставят пръстите и така те стават стабилни и устойчиви пр..

Жилетка с тежести 10 кг, weight vest Tunturi

98.00 лв.
Жилетката с тежести е подходящ фитнес аксесоар за тези, които желаят да тренират в утежнени условия.Тренировъчната жилетка увеличава теглото на тялото в зависимост от тежестта й, и по този начин спомага за развиване на силата и си..

Жилетка с тежести 5 кг, weight vest Tunturi

68.00 лв.
Жилетката с тежести е подходящ фитнес аксесоар за тези, които желаят да тренират в утежнени условия.Тренировъчната жилетка увеличава теглото на тялото в зависимост от тежестта й, и по този начин спомага за развиване на силата и силовата изд..

Инверсионни обувки за коремни преси от вис Tunturi

118.70 лв.
Инверсионните обувки са предназначени за изпълнение на коремни преси от вис с главата надолу.Inversion Boots на Tunturi са здрави, удобни, комфортни и сигурни, като понасят тежестта на тялото при окачването им на лост.Обувките се пристягат ..

Калъф за швейцарска топка 65 см Gymball Cover Tunturi

79.90 лв.
Калъфа - Gymball Cover на Tunturi е предназачен за плътно покриване на швейцарска топка с диаметър 65 см.Предпазва топката от нараняване и деформация.Прави фитнес топката по-приятна и комфортна за употреба и увеличава износоустойчивост..

Медицинска топка Tunturi, 3 кг

79.90 лв.
Медицинска топка Tunturi, 3 кгФитнес оборудване  >  Топки за фитнесМедицинска топка с тегло 3 кг, изработена от висококачествена устойчива материя. Предназначена за изпълнението на разнообразн..

Медицинска топка Tunturi, 4 кг

84.90 лв.
Медицинска топка Tunturi, 4 кгФитнес оборудване  >  Топки за фитнесМедицинска топка с тегло 4 кг, изработена от висококачествена устойчива материя. Предназначена за изпълнението на разнообразн..
-9%
Протектор за врат - Tunturi Barpad

Протектор за врат - Tunturi Barpad

21.90 лв.

19.90 лв.

Tunturi Barpad е предназначен за предпазване на врата от нараняване при поставяне на лоста при изпълнението на клек с щанга на раменете.Изработен е от висококачествена материя с висока износоустойчивост.Дължина: 41 смЦвят: черенТегло: 0,1 к..

Ръкохватка-лост за скрипец, 51 см, Tunturi

49.90 лв.
Ръкохватката-лост  за скрипец на Tunturi е необходим аксесоар, ако ще тренирате трицепсите.Има ротационна ролка с цел осигуряване на завъртане по надлъжната ос.Дължина: 51 см. Производител: Tunturi (Финландия)Вносител: JK Fitness..

Степ за аеробика Easy, Tunturi

54.90 лв.
Степ за аеробика Easy, TunturiФитнес оборудване > Степове за аеробика Степ за аеробика Easy на Tunturi е компактен, лесен за използване и съхраняване.Подходящ за практикуване на аеробна гимнастика, степ аеробика, пи..

Стойки за лицеви опори, регулируеми, ротационни накланящи се, Tunturi

44.90 лв.
Въртящи се стойки за лицеви опори, Tunturi Фитнес оборудване  >  Спортни и фитнес аксесоариВъртящите се стойки за лицеви опори на финландската фирма Tunturi са едно висококачествено и иновативно изобретение за изпълне..

Тежести за ръце Tunturi 1 кг чифт

24.99 лв.
Тежести за ръце, Tunturi, 1 кг, чифтФитнес оборудване  >  Тежести за ръце, крака и тялоТежести за ръце от 1 кг - 2 броя на Tunturi, са предназначени за утежняване на мускулите на ръцете и раменния пояс при изпълнение ..

Топка за фитнес Wall Ball, Tunturi, 4 кг

89.90 лв.
Топка за фитнес Wall Ball, Tunturi, 4 кгФитнес оборудване  >  Топки за фитнесTunturi Wall Ball е мека медицинска топка предназначена за изпълнението на разнообразни балистични движения - хвърляния пред, встрани и ..

Топка за фитнес Wall Ball, Tunturi, 6 кг

98.60 лв.
Топка за фитнес Wall Ball, Tunturi, 6 кг Фитнес оборудване  >  Топки за фитнесTunturi WallBall е мека медицинска топка предназначена за изпълнението на разнообразни балистични движения - хвърляния пред, встрани и ..

Топка за фитнес Wall Ball, Tunturi, 8 кг

108.00 лв.
Топка за фитнес Wall Ball, Tunturi, 8 кгФитнес оборудване  >  Топки за фитнесTunturi Wall Ball е мека медицинска топка предназначена за изпълнението на разнообразни балистични движения - хвърляния пред, встрани и ..

Тренировъчен комплект Tunturi

229.40 лв.
Тренировъчен комплект за функционални тренировки на Tunturi е фитнес уред, използващ собственото телесно тегло за тренировка. Този спортен аксесоар развива силовата издръжливост и силата, координацията и баланса на тялото, повишава мускулна..
-11%
Тренировъчна жилетка с тежести, 5 кг - Tunturi Weighted Vest

Тренировъчна жилетка с тежести, 5 кг - Tunturi Weighted Vest

84.50 лв.

74.99 лв.

Тренировъчната жилетка с тежести на Tunturi е предназначена за развиване физическите качвества сила и силова издръжливост.Изработена е от специален здрав мек неопренов материал, създаващ удобство и комфорт по време на употреба. Вентилирана ..

Тренировъчна стълба, 4,5 м, Tunturi

48.00 лв.
Тренировъчна стълба, 4,5 м, TunturiФитнес оборудване > Спортни и фитнес аксесоари Тренировъчната стълба на Tunturi е предназначена за развиване на координацията на движенията, бързината и двигателното качество ловкос..

Халки за гимнастика и фитнес от дърво Tunturi

79.90 лв.
Халки за гимнастика и фитнес на финландската фирма Tunturi, изработени от висококачествено финландско дърво.Халките са предназначени за изпълнение на разнообразни физически упражнения използващи теглото на собственото тяло.С този фитнес уре..

Швейцарска топка, 55 см, червена, Tunturi

23.90 лв.
Швейцарска топка, червена, TunturiФитнес оборудване > Топки за фитнес Швейцарска топка с високо качество на финландската фирма Tunturi.Предназначена за изпълнение на разнообразни фитнес упражнения, за превенция,..
Показани 1 до 25 от 25 (1 стр.)