Категории
Сортиране по:
Покажи:

Бицепс изолатор Arm Blaster Tunturi

54.80 лв.
Арм бластер е фитнес уред за изолиране на бицепсите при работа с щанга или дъмбели.Arm Blaster на Tunturi е лек и удобен за използване фитнес аксесоар, помагащ в силовата тренировка, когато е необходима изолирана работа за мускулите сгъвачи..

Висилка за стена Tunturi

85.80 лв.
Висилката за стена Tunturi е предназначена за изпълнение на различни силови упражнения от вис.Фиксира се за стена или таван на подходяща височина и на отстояние от тавана, така че да може да се изпълняват набирания.  Има възможности за..

Колан за закачване на тежести Tunturi

53.81 лв.
Колан за закачване на тежести - Dipping Belt на Tunturi е подходящ за изпълнение на различни силови упражнения, като набирания, кофички и др. с допълнителна тежест.Колана е здрав и удобен за фиксиране на дискове от щанга, като тренировката ..

Bulgarian bag - Българска торба, Tunturi, 10 кг

136.90 лв.
Bulgarian bag - Българска торба, Tunturi, 10 кг Фитнес оборудване  >  Кросфит съоръжения Изработена от здрава висококачествена изкуствена материя, позволяваща продължителна и интензивна експлоатация в нато..

Bulgarian bag - Българска торба, Tunturi, 15 кг

229.40 лв.
Bulgarian bag - Българска торба, Tunturi, 15 кг Фитнес оборудване  >  Кросфит съоръжения Изработена от здрава висококачествена изкуствена материя, позволяваща продължителна и интензивна експлоатация в нат..

Bulgarian bag - Българска торба, Tunturi, 5 кг

98.90 лв.
Bulgarian bag - Българска торба, Tunturi, 5 кг Фитнес оборудване  >  Кросфит съоръженияBulgarian bag - Българска торба на Tunturi Изработена от здрава висококачествена изкуствена материя, позволяваща продъл..

TRX Suspension Trainer Tunturi

68.30 лв.
TRX - Suspension Trainer, Tunturi е леснопреносим фитнес уред за функционални тренировки.Тренировъчния комплект прилича на няколко прости каишки, но не се заблуждавайте! Този комплект Tunturi Suspension Trainer Light предлага множество възм..

Tunturi Wall Ball, 8 кг

108.00 лв.
Tunturi Wall Ball е мека медицинска топка предназначена за изпълнението на разнообразни балистични движения - хвърляния пред, встрани и над рамо. Тези упражнения развиват взривната сила и бързината, координацията и мускулната сила, пр..

Балансна босу топка с експандери, Tunturi

198.90 лв.
Балансна босу топка с експандери на Tunturi е предназначена за развиване на равновесната устойчивост.На нея могат да се изпълняват разнообразни упражнения за равновесна устойчивост.Снабдена е с експадери с цел изпълнението на упражнения с е..

Боксов чувал Tunturi, 150 см

210.00 лв.
Tunturi боксов чувал, 150 смФитнес оборудване  >  Боксови чували и артикулиБоксовият чувал от 150 см дължина на Tunturi  е перфектен за домашна употреба, поради малката си дължина от 70 см и тегло от 40 кг.Боксов..

Боксов чувал Tunturi, 180 см

220.00 лв.
Tunturi боксов чувал, 180 смФитнес оборудване  >  Боксови чували и артикулиБоксовият чувал от 180 см дължина на Tunturi  е перфектен за домашна употреба, поради малката си дължина от 70 см и тегло от 40 кг.Боксов..

Бягаща пътека T40, Compentence, Tunturi

2 850.00 лв.
Бягаща пътека T40, Compentence, Tunturi Фитнес оборудване  >  Бягащи пътекиМодерна оригинална бягаща пътека-полупрофесионална на финландската фирма Tunturi с редица предимства и качества: LCD цветен дисплей, 5,5 инчов..
-14%
Велоергометър, лежащ Compentence F20, Tunturi

Велоергометър, лежащ Compentence F20, Tunturi

1 380.00 лв.

1 190.00 лв.

Велоергометър, лежащ Compentence F20, TunturiФитнес оборудване > Велоергометри Съвременен лежащ велоергометър на финландската фирма Tunturi притежаваа: Модерен дизайн, LCD дисплей, 5,5 инчов монитор, показващ пулс, п..

Гири метал с винилово покритие 1 кг, Tunturi

5.45 лв.
Гиричка метална с винилово покритие на финландската фирма Tunturi.Предназначена за леки силови и аеробни тренировки, кинезитерапия и рехабилитация и общофизическа подготовка.Удобни за тренировка в домашни условия или фитнес зали, специ..

Гири метал с винилово покритие 10 кг, Tunturi

54.50 лв.
Гиричка метална с винилово покритие на финландската фирма Tunturi.Предназначена за леки силови и аеробни тренировки, кинезитерапия и рехабилитация и общофизическа подготовка.Удобни за тренировка в домашни условия или фитнес зали, специ..

Гири метал с винилово покритие 4 кг, Tunturi

21.80 лв.
Гиричка метална с винилово покритие на финландската фирма Tunturi.Предназначена за леки силови и аеробни тренировки, кинезитерапия и рехабилитация и общофизическа подготовка.Удобни за тренировка в домашни условия или фитнес зали, специ..

Гири метал с винилово покритие 6кг, Tunturi

32.70 лв.
Гиричка метална с винилово покритие на финландската фирма Tunturi.Предназначена за леки силови и аеробни тренировки, кинезитерапия и рехабилитация и общофизическа подготовка.Удобни за тренировка в домашни условия или фитнес зали, специ..

Гребен тренажор R20, Compentence, Tunturi

1 280.00 лв.
Гребен тренажор R20, Compentence, TunturiФитнес оборудване  >  Гребни тренажори Гребен тренажор R20, Compentence, TunturiФитнес оборудване  >  Гребни тренажориГребният тренажор на финладската..
-9%
Жилетка с тежести 10 кг, weight vest Tunturi

Жилетка с тежести 10 кг, weight vest Tunturi

98.00 лв.

89.00 лв.

Жилетката с тежести е подходящ фитнес аксесоар за тези, които желаят да тренират в утежнени условия.Тренировъчната жилетка увеличава теглото на тялото в зависимост от тежестта й, и по този начин спомага за развиване на силата и си..

Жилетка с тежести 5 кг, weight vest Tunturi

68.00 лв.
Жилетката с тежести е подходящ фитнес аксесоар за тези, които желаят да тренират в утежнени условия.Тренировъчната жилетка увеличава теглото на тялото в зависимост от тежестта й, и по този начин спомага за развиване на силата и силовата изд..

Инверсионни обувки за коремни преси от вис Tunturi

118.70 лв.
Инверсионните обувки са предназначени за изпълнение на коремни преси от вис с главата надолу.Inversion Boots на Tunturi са здрави, удобни, комфортни и сигурни, като понасят тежестта на тялото при окачването им на лост.Обувките се пристягат ..

Калъф за швейцарска топка 65 см Gymball Cover Tunturi

79.90 лв.
Калъфа - Gymball Cover на Tunturi е предназачен за плътно покриване на швейцарска топка с диаметър 65 см.Предпазва топката от нараняване и деформация.Прави фитнес топката по-приятна и комфортна за употреба и увеличава износоустойчивост..

Кожени протектори за ръце Tunturi

27.80 лв.
Протекторите за ръце са предназначени за предпазване на ръцете и дланите от наранявания при тренировки с различни фитнес уреди.Те са удобни за поставяне на ръцете като в отворите им се поставят пръстите и така те стават стабилни и устойчиви..

Колан за окачване на тежести Tunturi

29.60 лв.
Тренирате от известно време и упражненията набиране на висилка или кофички стават много по-лесни за вас? Направете тези упражнения по-тежки и ефективни, а тренировката по-предизвикателна и интензивна!Как ли?Като използвате този колан Tuntur..

Колан за теглене на шейна и функционален фитнес Tunturi X-shape Pull Harness

99.80 лв.
Колан за теглене на шейна и функционален фитнес на финландската фирма Tunturi.Удобен за прикачване към шейната и тялото.Здрав и износоустойчив.Коланът може да се използва и за закачване на други уреди, като например Goflo, TRX, експандери и..

Колан за трениране на мускулите на врата, кожен - Tunturi Neck Belt

45.90 лв.
Коланът на Тунтури е предназначен за трениране на мускулите на врата.Tunturi Neck Belt е изработен от висококачествена естествена кожа, свързана с хромиран стоманен синджир, към който се прикрепят тежести. Общата дължина на колана е 77 см..

Лежанка комбинирана, WB40, Tunturi

385.00 лв.
Лежанка комбинирана, WB40, Tunturi Фитнес оборудване > Лежанки, пейки, висилки Комбинираата лежанка модел WB40 на Tunturi е един многофункционален фитнес уред, на който може да се тренира с олимпийски щанги и диск..

Медицинска топка Tunturi, 3 кг

79.90 лв.
Медицинска топка Tunturi, 3 кгФитнес оборудване  >  Топки за фитнесМедицинска топка с тегло 3 кг, изработена от висококачествена устойчива материя. Предназначена за изпълнението на разнообразн..

Медицинска топка Tunturi, 4 кг

84.90 лв.
Медицинска топка Tunturi, 4 кгФитнес оборудване  >  Топки за фитнесМедицинска топка с тегло 4 кг, изработена от висококачествена устойчива материя. Предназначена за изпълнението на разнообразн..

Медицинска топка от кожа, Tunturi, 2 кг

49.90 лв.
Медицинска топка от кожа, Tunturi, 2 кгФитнес оборудване  >  Топки за фитнесTunturi Медицинска тока  е предназначена за изпълнението на разнообразни балистични движения - хвърляния пред, встрани и над рамо. Т..

Медицинска топка от кожа, Tunturi, 3 кг

59.90 лв.
Tunturi Медицинска тока от синтетична кожа, 3 кгФитнес оборудване > Топки за фитнесTunturi Медицинска тока  е предназначена за изпълнението на разнообразни балистични движения - хвърляния пред, встрани и над рамо. Тези упражне..

Медицинска топка от кожа, Tunturi, 5 кг

75.90 лв.
Tunturi Медицинска тока от синтетична кожа, 5 кг Фитнес оборудване  >  Топки за фитнесTunturi Медицинска топка  е предназначена за изпълнението на разнообразни балистични движения - хвърляния пред, встрани и ..

Олимпийска лежанка WB60, Tunturi

495.00 лв.
Олимпийска лежанка WB60, TunturiФитнес оборудване > Лежанки, пейки, висилки Комбинираата лежанка модел WB40 на Tunturi е един многофункционален фитнес уред, на който може да се тренира с олимпийски щанги и дискове. Р..

Олимпийски лост, професионален тренировъчен, Ф 50, 220 см, Tunturi

480.00 лв.
Олимпийски професионален лост, Ф 50, 220 смФитнес оборудване > Тежести, лостове, дъмбели Предназначен за тежки силови тренировки в спортове като вдигане на тежести, силов трибой и др.Изработен е от специална стомана ..

Постелка за защита на пода 120x120 см Tunturi

36.80 лв.
Protection Mat Set на Tunturi е постелка предназначена за защита на пода от нараняване от поставен върху пода фитнес уред, тежести, дъмбели или други предмети.  Комплекта се сътстои се от 4 отделни части, всяко от които е с размер..
Показани 1 до 36 от 73 (3 стр.)