Категории
Сортиране по:
Покажи:

Powergrip удебелител на захвата на лост Xenios

103.80 лв.
Powergrip е фитнес аксесоар - удебелител на захвата на лост, предназначен за генериране на повече сила от мускулите и за здрав и стабилен хват.Налице е наистина широка библиография за удебелители на лост, използвани в силовите тренировки на..

Вериги за олимпийска щанга, 230 см, 15 кг, Xenios

298.80 лв.
Вериги за фиксиране към олимпийска щанга с диаметър Ф 50, дължина 230 см и тегло 15 кг на американската фирма Xenios.Използва се с цел нарастване на съпротивлението в хода на движението, когато веригата се отделя от пода.Известно е, че муск..

Висилка с колани, Xenios

149.90 лв.
Висилка с фиксиращи колани, предназначена за изпълнение на физически упражнения от вис.Спорният уред е изработен от здрав материал, гарантиращ сигурност и безопасност при трениране.Производител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Експандер за функционална тренировка - Extra Power Tubes, 3 м, Xenios

225.00 лв.
Експандер за функционална тренировка - Power Tubes на американската фирма Xenios е изключително здрав, еластичен с платнена обвивка и е предназначен за професионални тренировки с еластично съпротивление. Създава много голямо работно с..

Експандер за функционална тренировка - Power Tubes, 3 м, Xenios

185.00 лв.
Експандер за функционална тренировка - Power Tubes на американската фирма Xenios е изключително здрав, еластичен с платнена обвивка и е предназначен за професионални тренировки с еластично съпротивление.Съпротивление - голямо.Показатели: Po..

Експандери комплект за бойни спортове, Fighter Kit Large, Xenios

89.00 лв.
Комплект експандери Xenios Fighter Kit Large за тренировка в бойните спортове при утежнени условия.Ластиците се фиксират лесно към четирите крайника с накитници и наглезенки и към тялото чрез колан.  Комплектът служи за разв..

Колан за вдигане на тежести, L-110 см, Xenios

99.90 лв.
Професионален колан за вдигане на тежести с размер L-110 см, на американската фирма Xenios.Изключителна здравина, комфорт, безопасност и функционалност при трениране.Самозалепващ се.Цвят: черенПроизводител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Колан, боен с халки, Xenios

48.00 лв.
Колан, боен с халки и с лепенки на американската компания Xenios.Към халките се фиксира ластик или друг уред създаващ съпротивление.Регулираща се широчина.Изключително здрав и износоустойчив.Размер: LЦвят: черенПроизводител: Xenios (USA)Вно..

Комплект приспособления за халки, Xenios

225.00 лв.
Xenios The Technique Kit For Gym Rings комплект приспособления за фиксиране на гимнастически халки.Изработени от здрав материал, с което се гарантира сигурност при фиксиране на халките и при тренировка от вис.С регулираща се дължина на лент..

Ластик за бойни спортове - Striker Kit, Xenios

48.90 лв.
Ластик за бойни спортове - Striker Kit на американската фирма Xenios е предназначен за фиксиране към тялото с цел създаване на съпротивление при удари с ръцете.Снабден е с колани фиксиращи ластика към раменния пояс.Развива силата и силовата..

Медицинска топка Strongman 20 кг, Xenios

115.00 лв.
Медицинска топка Strongman на Xenios (САЩ) предназначена за провеждане на професионални тежки функционални силови тренировки.Произведена специално за силови атлети и за оборудване професионални тренировъчни зали. Тегло на топката: 20 кгДиам..

Медицинска топка Strongman 30 кг, Xenios

399.00 лв.
Медицинска топка Strongman на Xenios (САЩ) предназначена за провеждане на професионални тежки функционални силови тренировки.Произведена специално за силови атлети и за оборудване професионални тренировъчни зали. Тегло на топката: 30 кгДиам..

Медицинска топка с дръжки 7 кг, Xenios

95.90 лв.
Медицинска, плътна топка с дръжки на американската фирма Xenios.Подходяща за силови и функционални тренировки, както и за изпълнение на балистични хвърлящи движения.Отворите за хващане на плътната топка придават стабилност при изпълнение на..

Медицинска топка с дръжки 9 кг, Xenios

119.00 лв.
Медицинска, плътна топка с дръжки на американската фирма Xenios.Подходяща за силови и функционални тренировки, както и за изпълнение на балистични хвърлящи движения.Отворите за хващане на плътната топка придават стабилност при изпълнение на..

Накитници с фиксатор за палеца, за бойни спортове, Xenios

28.50 лв.
Xenios Fighter Wrist Cuff w/ring and Thumb Hook накитници с лепенки, за бойни спортове, произведени от американската компания Xenios.Изключително здрави и износоустойчиви. Могат да се перат.Преди силова тренировка към халките се фиксират ек..

Накрайник за крак с халка, Xenios

33.90 лв.
Накрайник за крак с халка на американската компания Xenios.Регулираща се широчина.Изключително здрав и износоустойчив.Цвят: черно и синьоЦената е за 1 брой.Производител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Накрайник за ръка с халка, Xenios

24.50 лв.
Накрайник за ръка с халка на американската компания Xenios.Регулираща се широчина.Изключително здрав и износоустойчив.Цвят: черно и синьоЦената е за 1 брой.Производител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Ръкохватки за удебеляване на грипа Fat Gripz Xenios

98.00 лв.
Fat gripz на Американската фирма Xenios са изрботени от много специален и устойчив материал с оптимална твърдост и са предназначени за удебеляване на грифа при хвата на лостове за вдигане на тежести с цел постигане на по-голяма стабилност и..
Показани 1 до 18 от 18 (1 стр.)