Протеин с BCAA - Мега BCAA Pro, 0,5 кг, JK Nutrition

23.90 лв.
Производител: JK Nutrition
Код продукт: JKN#MBCAAPRO
Наличност: Да
Описание на продукта 

Mega BCAA Pro е комбинирана хранителна добавка със съдържание на протеин и аминокиселини с разклонена верига, предназначена за изграждане на мускулатурата.

Съставът на продукта включва:

  • ултра-филтриран йонно-обменен суроватъчен протеин, преминал нискотемпературна обработка
  • калциев казеинат
  • растителен протеин
  • аминокиселини с разклонена верига (L-левцин, L-изолевцин и L-валин) с повишена концентрация в свободна форма и пептидни връзки
  • фруктоза
  • натурални аромати

Свободната форма на BCAA в Mega BCAA Pro навлиза бързо в мускулните тъкани и възстановява уморените влакна. По-нататъшният прием на аминокиселини се осигурява от разграждането с различна скорост на няколкото вида белтъчни структури в състава на продукта.

За кого е предназначен

Mega BCAA Pro е подходящ при интензивни физически натоварвания по време на различните етапи на спортната подготовка, особено в периоди на натрупване на чиста мускулна маса без подкожни мазнини. Неговата формула има подчертано мускулно-предпазващо (анти-катаболно) действие върху мускулите по време на тренировката, както и мускулно-изграждащо (анаболно) действие в периода на възстановяване.

Начин на употреба

Разтворете 1 доза (30 гр.) в чаша вода или нискомаслено мляко и консумирайте един час преди тренировка. Веднага след тренировката вземете още 1-1.5 дози (30-45 гр.) със сок.

JK Nutrition съветва: за повишаване на ефекта препоръчваме да съчетаете дневния прием на Mega BCAA Pro с 1 доза млечен и яйчен протеин вечер преди лягане.

Опаковка

500 гр. (17 дози) с вкус на ванилия, шоколад, ягода и касис.

Произведено с вносни суровини в България за JK Nutrition

Разфасовка
Тегло 500 g
Дози 17

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС