Суроватъчен протеин - PRO WHEY SHAKE, 2,268 кг, Bio Fit

119.90 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: BFWhey
Наличност: Да

Bio Fit Pro Whey Shake е специфична формула от три форми на суроватъчни натурални протеини с висока биологична стойност ( BV), а именно -суроватъчен изолат, концентрат и хидролизат.

Разнообразния бързодействащ аминокиселинен спектър, достига бързо до работещите мускулни клетки, като тази степен на абсорбция е осигурена и от наличните в продукта натурални храносмилателни ензими.

 Pro Whey Shake притежава богато съдържание на аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и глутамин, осигуряващи ефикасно възстановяване и мускулно изграждане. Тази хранителна добавка ще достави за Вашите мускули най-нужните аминокиселинни агенти, за да растат и се възстановяват бързо след интензивни тренировки.

Като хранителна добавка, Pro Whey Shake е една от най-популярните пълноценни протеинови формули, предпочитани от професионалните силови атлети.

Нашият съвет:

Хора с наднормено тегло, съхраняващи токсини в мастните клетки, сутрин да приемат доза от суроватъчния протеинов шейк на Био Фит със/ или смути от зелени растителни. Така протчащия рано сутрин, естествен процес на детоксикация на организма няма да бъде затруднен. Протеиновия шейк ще е лека закуска, ненатоварваща храносмилателната система. В такива случай полезен ще е сутрешния крос, а предизвиканото с него изпотяване ще ускори изхвърлянето на токсините от тялото.

Внимание!

Pro Whey Shake е еднакво полезен и в процеса на натрупване на мускулна маса и в процеса на сваляне на телесни мазнини.

Дозировка: Съдържанието на една мерителна лъжичка (45 г) се разтваря в 350 мл нискомаслено прясно мляко, вода или сок и се консумира след тренировка или когато е необходимо. Дневно могат да се приемат до 2-3 дози, като първата е сутрин след ставане.

Вкус: шоколад, ванилия, ягода

Опаковка: 2,268 кг

Брой дози в опаковка: 50

Произведено от Manumix (Белгия) за Bio Fit (Europe)

Восител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС