Хрущял от акула Bio Fit Shark Cartilage 500 mg, 100 капс.

24.50 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: BIO#SC500
Наличност: Изчерпана

Описание на продукта 

Shark Cartilage на Bio Fit съдържа 100% чист хрущял от акула, който е естествен източник на хондроитин сулфат и глюкозаминогликани (GAG's). Запазен чрез лиофилизация (замразяване и извличане на водата под ниско налягане), хрущялът от акула се използва от спортисти при травми в костите и ставите, както и за стимулиране на имунната система, която отслабва в етапа на висока спортна форма.

Хондроитинът възпрепятства постъпването на вода и други вещества във възпалените сухожилия и стави и пропуска други в съединителната тъкан, като така я кръвоснабдява и подхранва обилно.

Bio Fit Shark Cartilage предпазва ставния хрущял от дегенерация, изтъняване или износване в следствие засилено натоварване или възрастово обусловени промени в организма. Съдържащите се в продукта мукополизахариди могат частично да възстановяват ставните тъкани.

За кого е предназначен

Хрущялът от акула се използва в профилактиката на редица туморни и ракови заболявания, както и при симптоми на ревматоиден артрит, остеоартрит, кожни и други болести. Хранителната добавка забавя или предотвратява образуването, нетипичния растеж на слаби капиляри и кръвоносни съдове, ĸoeтo може дa рyши cтaвния xpyщял, както пpи peвмaтoиден apтpит напр.мoжe дa имa aтипичeн pacтeж нa ĸaпиляpи, ĸoeтo дa paзpyши cтaвния xpyщял. Bio Fit Shark Cartilage нaмaлявa ограничената подвижност в cтaвитe и намалява възпалителните процеси бoлĸaтa в тях.

Информация за съдържанието

Една капсула Bio Fit Shark Cartilage (500 мг.) съдържа 100% чист хрущял от акула.

Дозировка

Приемайте 3 капс (1500 мг), 3 пъти дневно с храненето. При травми и болки в ставите, сухожилията и мускулите, комбинирайте с Vita Flex на Bio Fit!

Опаковка

Една опаковка Bio Fit Shark Cartilage съдържа 100 капсули по 500 mg (33 дози).


Произведен за Bio Fit в Германия

Официален вносител за България — JK Fitness

Разфасовка
Тегло 50 g
Дози 33

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС