Solid Mass гейнер, 1,5 кг, Bio Fit

29.90 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: biofit-solidmass
Наличност: Да

Гейнерът Bio Fit Solid Mass е специфична комбинация от въглехидрати и четири вида висококачествени протеини с висока биологична стойност (BV), а именно суроватъчен изолат, суроватъчен концентрат, хидролизиран суроватъчен протеин и млечен протеин (казеинат), осигуряващи постепенно непрекъснато доставяне на аминокиселини към мускулите.

Разнообразният протеинов профил осигурява различна степен на приток на аминокиселини към трениращите уморени мускули, действащи в най-важните четири часа след тренировка.

Високото съдържание на аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и глутамин ускоряват процесите на възстановяване и елиминират увреждането на мускулните клетки.

Ефективността на тази хранителна добавка се подсилва от нейния витаминен и минерален комплекс и гарантират висока степен на използване на наличните протеини чрез добавенитехраносмилателните ензими, включително патентованият Aminogen®.

Специално добавеният хром пиколинат повишава инсулиновата чувствителност на клетките и помага в процеса на изграждане на мускулите, без риск от покачване на телесните мазнини.

Сложните въглехидрати най-вече със средна и дълга верига осигурява постепенен и непрекъснат приток на допълнителни калории, необходими за изграждане на мускулна маса.

Solid Mass е с ниско съдържание на мазнини и е модерен продукт за увеличаване на чистата мускулна маса и тегло, без излишни мазнини.

Дозировка: Съдържанието на четири супени лъжици (около 75 гр) се разтваря в 350-400 мл вода или мляко и се приема след тренировка и друга доза два часа след закуска.

Опаковка: 1,5 кг. с вкус на ванилия.

В тази разфасовка, гейнерът е производен в Германия за Bio Fit Europe.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС