Топка босу с ластици Fit Motion

149.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: lbg-1524
Наличност: Да

Топка босу (босу бол) с ластици на Fit Motion е висококачествена полусферична топка за тренировка с балансни и равновесни упражнения.

Прецизно дозираната еластичност при нормално напомпване на босу топката, позволява да се изпълняват с високо качество разнообразни упражнения за укрепване и развиване силата на мускулите на ходилото.

Дълбоките мускули са трудно податливи на развитие с най-често практикуваните движения със свободни тежести. За това те първи се уморяват и травмират при интензивни и продължителни състезателни натоварвания.

Топката босу е перфектен уред за развитие и на основните мускули на тялото, коремно-поясната област, горните и долните крайници, ако се използват тежести, или разгъване и сгъване от един крак при полуклек, опори, коремни преси от седеж и тилен лег и много други.

Обърната с плоската си страна нагоре, топката развива по-високо разположените мускули на краката, тъй като баланса трябва да се контролира от  движения в коленете.

Оборудването на топката с ластици и ръкохватки, позволява да се тренират и мускулите на ръцете и раменния пояс.


JK Fitness, Ви предлага един добър и лесно преносим уред за комплексно развиване на физическите качества, но предупреждава, че използването на меката топка за баланс е подходяща за началните етапи на спортна подготовка, когато се използват превантивно-стабилизиращите упражнения от системата "JK Fit Motion". В по-късните етапи е неоходимо да се използва основа, при която упражненията да се изпълняват в условия идентични на състезателната страна.


Bosu ball е изработена от здрава, еластина нехлъзгаща се каучукова материя с подходяща мекота за балансни и силови упражнения. 

Диаметър в основата: 65 см

Височина: 25 см

Цвят: син 

Луксозна опаковка с включена помпа

Тегло: 5,4 кг


С логото на "JK Fit Motion" - показател за качество на фитнес уреда.


От основаването си през 1990 година, JK Fitness предлага да видите и опитате всичко, което се намира във фирмения шоу рум в София, на Околовръстен път 191.

В интернет сайтовете, продуктите изглеждат по различен начин от действителните, за това елате и изпробвайте! 


Продукта отговаря на нормите EN-71 на немските TÜV NORD и международните ASTM лаборатории!
Произведено за "JK Fit Motion" в Малайзия

Вносител: JK Fitness


За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС