Българска торба - Bulgarian bag


Сортиране по:
Покажи:

Българска торба 20 кг, Fit Motion Bulgarian bag

119.90 лв.
Bulgarian Bag на Fit Motion е традиционна българска торба изработена  от висококачествена изкуствена материя и е утежнена с метални съчми, вълна и памучни материали.Тежестите в торбичката са разпределени равномерно, за д..

Водна тренировъчна торба - aqua bag, TOORX

178.80 лв.
Водна тренировъчна торба - water bag, TOORX, предназначена за функционален фитнес.Изработена в Италия, водната торба е интересен фитнес уред за тренировка на мускулите на цялото тяло, като водата в нея създава инерционни сили при махови дви..

Тренировъчна торба Fit Motion Power bag 10 кг

69.00 лв.
Тренировъчната торба Power bag на Fit Motion е предназначена за физическа подготовка на фитнес трениращи и елитни състезатели от различни спортове.С Power bag се развива силата и силовата издръжливост, координацията и баланса, бър..

Тренировъчна торба Fit Motion Power bag 5 кг

59.00 лв.
Тренировъчната торба Power bag на Fit Motion е предназначена за физическа подготовка на фитнес трениращи и елитни състезатели от различни спортове.С Power bag се развива силата и силовата издръжливост, координацията и баланса, бързинат..

Тренировъчна торба Fit Motion Power bag 8 кг

65.00 лв.
Тренировъчната торба Power bag на Fit Motion е предназначена за физическа подготовка на фитнес трениращи и елитни състезатели от различни спортове.С Power bag се развива силата и силовата издръжливост, координацията и баланса, бър..

Тренировъчна торба Power bag 15 кг, TOORX

144.50 лв.
Тренировъчна торба Power bag  на италианската фирма TOORX е предназначена за функционални тренировки.Изработена в Италия, торбата с тегло 15 кг е интересен фитнес уред за тренировка на мускулите на цялото тяло, като с нея се развива си..

Тренировъчна торба Power bag 20 кг, TOORX

168.90 лв.
Тренировъчна торба Power bag  на италианската фирма TOORX е предназначена за функционални тренировки.Изработена в Италия, торбата с тегло 20 кг е интересен фитнес уред за тренировка на мускулите на цялото тяло, като с нея се развива си..

Фитнес торба - Fitness Bag 7,5 кг, Gymstick

99.00 лв.
Gymstick Fitness Bag - фитнес торба 7,5 кг СПОРТНИ И ФИТНЕС АКСЕСОАРИ Фитнес торба с цилиндрична форма и ръкохватки, предназначена за фитнес тренировки по системата ни JK Fit Motion. Удобна за изпълнение на голям арсенал от си..
Показани 1 до 8 от 8 (1 стр.)
Категории