Креатин +, 400 гр, Bulk Nutrition

34.90 лв.
Производител: Bulk Nutrition
Код продукт: 2638
Наличност: Да
Creatine+ от серията Bulk е хранителна добавка с креатин монохидрат, който може да се използва от мускулните клетки много бързо Може да осигури бърз прилив на енергия за предстояща работа с висока интензивност. Тази енергия - ATФ се нуждае от непрекъснат ресинтез за да се осигури продължителна работа. Атефазната активност при мускулните съкращения е особено важна за анаеробните процеси, протичащи в условията на недостиг на кислород.


В допълнение, повишеното снабдяване на мускулна тъкан с креатин, помага да се осигури повече глюкоза от кръвния поток, което прави общото количество на мускулния гликоген по-голямо. Това е важно, тъй като издръжливостта е директно пропорционална на концентрацията на мускулна гликоген.

Креатина с декстроза на Bulk - мощен volumizer. Увеличава нарастването на мускулните фибри.

В момента научни изследвания установиха, че външния прием на креатин, води до повишаване с 15-20% на мускулния креатин. Освен това, в комбинация с интензивна тренировка, се увеличава по-значимо мускулната маса.

Ползите от приема на Bulk+ Creatine са:

- Ускоряване на мускулна анаболизъм.
- Подобрени спортните постижения.
- Увеличена сила и мощ.
- Ускорен възстановяването на мускулите.
- Забавено настъпван на умората.
- Енергийно зареждане и презареждане за високи спорни постижения.

Bulk® на Nutrytec стартира swoq креатин монохидрат плодове удар с висока чистота на микронизиран креатин, декстроза с вкус на плодове. Подарете си едно хубаво питие с висока енергийна стойност!
Комбинацията от креатин монохидрат с декстроза позволява да се постигне по-голям успех в спорта и тренировката, без странични ефекти. Декстроза е въглехидрат с висок гликемичен индекс и бърза абсорбция, която произвежда анаболен ефект в търсене на отговор на инсулин.

Креатин монохидратът с декстроза на Bulk е верен помощник със справяне в ситуации на стагнация в развитието на мускулна маса и спортните постижения. Bulk предлага алтернатива с много високо качество с най-добрата цена на пазара.

Дозировка: Примайте по 2 лъжички (6 гр.), разтворени в 150 - 200 мл. вода, 30 минути преди тренировка и друго решение по-късно. За по-добри резултати използвайте два пъти дневно, като вторият прием, да е веднага след тренировката.

Опаковка: 400 гр. с два вкуса - на плодове и на пина колада.

 Производител: Nutrytex (Испания)

 Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС