Креатин-глутамин-таурин - Creatine Glutamine Taurine, 500 гр, Bio Fit

38.90 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: BIO#CGT
Наличност: Очакваме доставка

Описание на продукта 

Bio Fit Creatine Glutamine Taurine съдържа трите най-важни съставки за боди билдинга и за спорта изобщо, които отговарят за натрупването на мускулна маса, повишаване на мускулната сила и подпомагане на възстановяването.

  • Креатинът повишава обема на мускулните клетки и ги хидратира, като по този начин създава подходящите предпоставки за протичане на анаболния процес (натрупването на мускулна маса). Зарежда мускулните тъкани с енергия и повишава силата.
  • Тауринът упражнява инсулино-подобен ефект при транспортирането на аминокиселини през клетъчната мембрана; хидратира и енергизира мускулните клетки.
  • Глутаминът е аминокиселината с най-силно изразено мускулно изграждащо (анаболно) и мускулно предпазващо (антикатаболно) въздействие. Подпомага възстановяването на гликогеновите запаси, изчерпани в следствие на тежки и продължителни тренировки. Функционира като антиоксидант, елиминирайки свободните радикали в организма, получени по време на тренировка.

За кого е предназначен

Creatine Glutamine Taurine е предназначен за професионални силови атлети и любители на фитнеса и други спортове, които търсят начини да увеличат силата, да натрупат мускулна маса и обем, и да ускорят темповете на възстановяване след тежки тренировки.

Съдържание

СъставЗа една доза (20 g)*
Креатин монохидрат5 g
Л-глутамин4 g
Таурин2 g
Сукралоза и декстроза9 g
Ацесулфам-К (подсладител)
--
Есенция--
* 20 g съответства приблизително на 4 чаени лъжички


Начин на употреба

Разтворете една доза от прахообразната маса в 250 мл. студена вода и консумирайте 45-60 минути преди тренировка; когато това е необходимо, консумирайте втора доза непосредствено след края на тренировката.

Опаковка

Една опаковка съдържа 500 гр. (25 дози) активни съставки.


Произведен в Гермаия за Bio Fit за дистрибуция в ЕС.

Официален вносител за България — JK Fitness

Разфасовка
Тегло 500 g
Дози 25

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС