Кросфит - уреди и съоръжения за функционален фитнес и кондиционна тренировка по системата "JK Fit Motion"

Сортиране по:
Покажи:

TRX - Suspension Trainer, Tunturi

68.30 лв.
TRX - Suspension Trainer, Tunturi е леснопреносим фитнес уред за функционални тренировки.Тренировъчния комплект прилича на няколко прости каишки, но не се заблуждавайте! Този комплект Tunturi Suspension Trainer Light предлага множество възм..

Инверсионни обувки за коремни преси от вис - Inversion Boots, Tunturi

118.70 лв.
Инверсионните обувки са предназначени за изпълнение на коремни преси от вис с главата надолу.Inversion Boots на Tunturi са здрави, удобни, комфортни и сигурни, като понасят тежестта на тялото при окачването им на лост.Обувките се пристягат ..

Колан за теглене на шейна и функционален фитнес Tunturi X-shape Pull Harness

99.80 лв.
Колан за теглене на шейна и функционален фитнес на финландската фирма Tunturi.Удобен за прикачване към шейната и тялото.Здрав и износоустойчив.Коланът може да се използва и за закачване на други уреди, като например Goflo, TRX, експандери и..
-13%
Крос фит тренировъчен комплект - Cross Fit Trainer, Tunturi

Крос фит тренировъчен комплект - Cross Fit Trainer, Tunturi

229.40 лв.

199.70 лв.

Крос фит тренировъчен комплект Cross Fit Trainer на Tunturi е фитнес уред, използващ собственото телесно тегло за тренировка. Този спортен аксесоар развива силовата издръжливост и силата, координацията и баланса на тялото, повишава мускулна..

Протектори за ръце, кожени - Platinum Pro Cross Fit Grips, Tunturi

27.80 лв.
Протекторите за ръце са предназначени за предпазване на ръцете и дланите от наранявания при тренировки с различни фитнес уреди.Platinum Pro Cross Fit Grips на Tunturi са удобни за поставяне на ръцете, като в отворите им се поставят пръстите..

Таймер за интервални тренировки - Interval Timer, Tunturi

44.90 лв.
Този таймер -  Interval Timer е идеален уред за интервални тренировки по системаите за функционален фитнес - крос фит, Fit Motion, кондиционни занимания и др.Таймера е полезен както в тренировки като кросфит и табата, така също и в спо..

Тренировъчен комплект експандери, Tunturi

39.94 лв.
Тренировъчният комплект от експандери на Tunturi е удобен и ефективен уред за функционална тренировка с еластично съпротивление.Комплектът е снабден с 5 броя ластици с различно съпротивление според цвета, ръкохватки и маншети за ръцете и кр..

Шейна - Power Dog Sled, Tunturi

438.00 лв.
Шейна за бутане и теглене - Power Dog Sled, предназначена за развиване на силовата издръжливост и силата в тренировки от функционалния фитнес.Крос фит уреда наTunturi е удобен за бутане и теглене, като тежестта му се регулира чрез поставяне..
Показани 1 до 8 от 8 (1 стр.)

Продуктов филтър

  • Производител
    0
  • Цена
    лв. - лв.
Категории