Домашна фитнес система Body-Solid G6B

4 895.00 лв.
Производител: Body-Solid
Код продукт: G6B
Наличност: Да

Комбинираният фитнес уред Bi-Angular Home Gym G6B на Body Solid е висококачествена комплексна станция за тренировка при всякакви условия - в къщи, във фитнес залата, дори и в професионалния джим.

Служи за трениране на всички мускулни групи на човешкото тяло, благодарение на разнообразните възможности за движение и позициониране на системите от които е конструиран.

Оборудван с въртящи се рамена и предназначен за едностранни и двустранни движения.

Чрез фитнес тренажорът получавате възможността за максимално разтягане и дълбоко тонизиране на мускулите и възможно най-невероятно развитие на горната част на тялото.

Отличаващ се с конвергент системата си с променливо съпротивление, което позволява ръцете Ви да работят независимо една от друга.

Притежава Pop Pin регулируема седалка за позициониране на тялото с цел да се осигури правилното съпоставяне на раменете и лактите с осите на въртене.


Патентована Bi-angular® Press Arm ви води през оптималния диапазон на движение, като в същото време прилагате съпротивление в две посоки. Гладкото многопосочно съпротивление на тежестите увеличава мускулното напрежение с 25%. Сега можете да се насладите на предимствата на Bi-Angular® Technology, когато правите гърбни преси, преси под наклон и вертикални преси за раменете. Тази технология моделира работа със свободни тежести.

Lat Pulldown/ High PulleyStation: Изпълнение на упражнения за гръб, трицепси, кросоувър и много други упражнения със скрипец.

Регулируемите подложки за стабилизиране на тялото създават допълнителен конфорт при силовата тренировка.

Ab Crunch/ Mid Pulley Station: Разработете бързо страхотна коремна преса и трицепси на тази тренировъчна станция.

Комбиниран фитнес уред - Bi-Angular Home Gym G6B е биомеханично проектиран за гладко, удобно, пълно и плътно движение. 

Perfect Pec Station: С нея получавате максимално разтягане и дълбоко тонизиране на пекторалните мускули и възможно най-добро развитие на горната част на тялото.

Станция за крака: SmoothGlide система за трениране на краката, комбинирана с маншети за крака, ще ви помогне да орелефите мускулите на долните крайници безпроблемно.


Комбинираният тренажор GB6 е изработен от здрава 95-килограмова стомана.

Усъвършенстваните теглови пластини са обработени по точни спецификации и използват най-съвременните найлонови втулки за изключително гладка и тиха работа.


Фитнес станцията е окомплектована със стоманени кабели използвани в самолетостроенето, издържащи 1000 кг напрежение.

Сила, военни спецификации, стоманени кабели за въздухоплавателни средства с въртящи се краища осигуряват дълготрайност и лесна поддръжка.

Кабелите са покрити с удароустойчив найлон, подсилен с фибростъкло, прецизно обработени и лагеруващи на стоманени лагери.   

Конструкция с дебелина на профила от 5 x 7,5 cm,  осигурява максимална якост, функция и дълготрайност.

Здрав, издръжлив, електростатично нанесен покривен слой.


    Размери: L 216 cm x W 127 cm x H 212 cm

    Работна площ: L 215 см x Ш 213 см х В 212 см

    Тегло на уреда: 268 кг

    Цвят: сива конструкция с черна тапицерия.


Въздържайте се от онлайн покупки на такъв тип висококласно оборудване!

Елате в шоурума на JK Fitness (София, Околовръстен път 191) и изпробвайте качествата на фитнес оборудването което предлагаме!Производител: Body Solid (USA)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС