Дъмбели с регулиращо се тегло до 32,5 кг, Fit Motion

1 150.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: selectorizeddymbels
Наличност: Изчерпана
  Дъмбелите с регулиращо се тегло от 5 до 32,5 кг  на Fit Motion са революция в селекционната технология за дъмбели и са най-ефикасната и гъвкава опция за силова подготовка в помещения с ограничена площ. Селекциониращите се дъмбели съчетават гъвкавостта на регулируемите тежести с резултатите от целия комплект гири в една компактна единица.
Тежестите се нагласяват на 2.5-килограмови стъпки, докато достигнат 32,5 килограма - 12 малки стъпки, които са идеални за тези, които започват програма за тежко силово трениране.
12 стъпки през 2,5 кг заместват 24 отделни дъмбела и то на тренировъчна площ под 1 кв.м.
Придружени са с подвижна поставка на колелца с компактен размер. 
Големият диапазон на теглото и малката обемност на дъмбелите ги прави надеждна, гъвкава и много адаптивна единица от бодибилдинг и фитнес оборудването,
Всеки може да настрои теглото на уреда според своите предпочитания и фитнес ниво.

Дъмбелите с регулиращо се тегло на Fit Motion съчетава елегантен външен вид с патентован механизъм за заключване, който позволява на потребителя да променя св голям диапазон тежестта на тренировъчния уред. Механизмът работи само докато ръкохватката е поставена в основната част на комплекта, като така се елиминира вероятността от инциденти с изпуснати плочки.
Покрити с уникална формована и шприцвана пластмаса, утежняващите плочки няма да се клатят и тропат доката се тренира и поставят.
Повърхността на плочките ги  предпазва от надраскване по пода или други повърхности до които може да допрат дъмбелите.
Без значение колко пот ще се излее върху тях в тренировката, покритието предпазва тежестите от корозия и повреди.

С тези  селекционни дъмбели, сега всеки може да побере пълен набор от свободни тежести, дори в най-пренаселения дом, без да жертва качеството на тренировката си.
С регулиращите се дъмбели на Fit Motion, ще се почувствате комфортно и удовлетворен от качеството на тренировката, защото само с едно завъртане на страничните рингове, Вие ще фиксирате желаното тегло и регулирате тренировъчното натоварване. 

Теглото на комплекта (чифт) дъмбели с поставката: 80 кг.

Това са качествените регулиращи се свободни тежести, различни от масово предлаганите на пазара регулируеми дъмбели!

Производител: Fit Motion (САЩ)
Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС