Тестостимулатор Ecdysterone Tribol, 60 капс, JK Nutrition

39.50 лв.
Производител: JK Nutrition
Код продукт: 103
Наличност: Изчерпана
Описание на продукта 
Ecdysterone Tribol е високоефективна хранителна добавка, съдържаща екстракт от билките Левзея (Rhaponticum Carthamoides) и Бабини зъби (Tribulus Terrestris). Комбинацията от фитостероидното съединение ектидестон и Tribulus Terrestris повишават екстремно нивото на тестостерона - основният мускулоизграждащ хормон. Активните съставки на левзеята (makisterone tetrahedron C28, makisterone -b, c и d, 20-hydroxyecdysone) и на трибулус водят до увеличение на максималните силови възможности, ускоряват синтеза на белтъци (изграждане на чиста мускулна маса) и подпомагат топенето на мазнините. Стимулира половата активност и общата работоспособност на организма.

За кого е предназначен
Ecdystene Tribol е подходящ за спортисти от силовите спортове, които са подложени на екстремални тренировъчни натоварвания. Неговите съставки са познати от хилядолетия - азиатските племена в Китай и Тибет са използвали левзея за повишаване на силата и издържливостта на воините, за здраве и дълголетие.
През последните няколко години Ecdystene Tribol беше успешно използван в подготовката на много елитни спортисти в тежката атлетика: щангистите от националните отбори на Мексико, Венецуела, Доминиканска република, както и от редица национални състезатели по силови спортове в България. Този продукт беше основна хранителна добавка в програмата на българския национален отбор по волейбол, класирал се на 4-то място на европейските игри през 2015 г.
Експерименталната работа и анализът на резултатите на спортистите, използвали Ecdystene Tribol бяха публикувани през 2016 г. в сп. „Атлетика" в рамките на проучване, проследяващо ползите от 3-седмично използване на продукта. Значителни резултати за цялостно повишаване на силата и експлозивната мощ се получават около 20-тия ден от използването на Ecdystene Tribol.

Съдържание

Една капсула съдържа 5 мг. ecdysterone (95% екстракт) и 390 мг. Tribulus Terrestris (60% екстракт).

Дозировка

Една капсула дневно.

Опаковка

60 капсули.

Продуктът е произведен в България за JK Nutrition

Разфасовка
Дози 90

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС