Сортиране по:
Покажи:
-31%
 Рашгард Venum Minotaurus Rashguard Black White

Рашгард Venum Minotaurus Rashguard Black White

105.00 лв.

72.00 лв.

Minotaurus рашгардът на Венум е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и 13% Spandex), известен със своята еластичност и здравина. Подсилени шевове с цел постигане на устойчивост при  продължително използване..

Анцунг Venum Contender 2.0 Joggings black white

95.00 лв.
Анцунг Venum Contender 2.0 joggins е изработен от 80% памук и 20% полиестер, като е предназначен за практикувае на кросови бягания и джогинг.Има мека мъхеста вътрешна част задържаща топлината на мускулите на долните крайници и при..

Анцунг Venum Contender 2.0 joggins gray black

95.00 лв.
Анцунг Venum Contender 2.0 joggins е изработен от 80% памук и 20% полиестер, като е предназначен за практикувае на кросови бягания и джогинг.Има мека мъхеста вътрешна част задържаща топлината на мускулите на долните крайници и придаващ..

Анцунг Venum Dragons Flight Spats black white

75.00 лв.
Анцунг Venum Dragons Flight Spats е изработен от 87% полиестер и 13% спандекс, като е предназначен за практикувае на фитнес и други двигателни активности.Прилепнал по тялото благодарение на еластичната си материя и Compression- те..

Анцунг Venum Dune Shorts Dark Purple Light Latigo Bay

49.00 лв.
Анцунгът Venum Green Viper Spats е изработен от 87% полиестер и 13% спандекс, като е предназначен за практикувае на фитнес и други двигателни активности.Прилепнал по тялото благодарение на еластичната си материя.Вземете себе Venum Dune..

Анцунг Venum Giant Leggiings black white

75.00 лв.
Анцунг Venum Giant Leggiings е изработен от 87% полиестер и 13% спандекс, като е предназначен за практикувае на фитнес и други двигателни активности от жени.Прилепнал по тялото благодарение на еластичната си материя и Compression-..

Анцунг Venum Green Viper Spats black green

75.00 лв.
Анцунгът Venum Green Viper Spats е изработен от 87% полиестер и 13% спандекс, като е предназначен за практикувае на фитнес и други двигателни активности.Прилепнал по тялото благодарение на еластичната си материя и Compression- технолог..

Анцунг Venum Tramo Joggins black gray

115.00 лв.
Анцунг Venum Tramo Joggins black/gray изработен от 51% памук и 49% полиестер, като е предназначен за практикувае на кросови бягания и джогинг.Има мека мъхеста вътрешна част задържаща топлината на мускулите на долните крайници и придава..

Клин Benlee man jogging pants reverside

67.00 лв.
Спортният клин за джогинг и фитнес на Benlee, jogging pants reverside е от пресижната серия на митичния световен шампион по бокс Rocky Marciano.Роки е идолът на Силветър Сталоун, вдъхновил го при въплащението му в образа на Роки Марчиа..

Клин Benlee man jogging pants Riverside

55.83 лв.
Клинът Benlee man jogging pants Riverside е създаден за да се чувствате комфортно по време на вашия крос, или каквато и да е тренировка в екстремални условия.Джогинг панталоните RIVERSIDE от BenLee Rocky Marciano правят истинско изявле..

Клин Londsdale man jogging pants Pendeen

55.00 лв.
Клинът Londsdale man jogging pants Pendeenе предназначен за джогинг, кросови бягания и други спортни активности.Спортният панталон може да се носи и като елегантно облекло за разходка.Мъжките джогинг панталони имат следните характ..

Клин Londsdale men jogging pants boxted

45.00 лв.
Клин Londsdale men jogging pants boxted е изработен от висококачествен материал: 67% пениран памук, 33% полиестер с тегло 240гр/м².Предназначението му е да бъде престижно облекло за спорт, практикуване на джогинг и кросови бягания, или прос..

Клин за бягане Lonsdale Joggingpants Dawley

36.00 лв.
Клинът Lonsdale Dawley е предназначен за практикуване на спорт и специално джогинг, като е характерен с безкомпромисното си качество на меката и комфортна материя получена от американско руно и прецизната си изработка.Спортното облекло е с ..

Клин за джогинг Lonsdale man tricot jogging pant prestwick

55.00 лв.
Клинът за джогинг на Lonsdale, модел Prestwick е един от най-елегантните на спортния пазар и е предназначен освен за спорт, така и за носене в свободното време.Lonsdale е един от най-големите производители на екипировка за бокс и ММА борби ..
-47%
Обувки за спорт Leguano Premium Marine

Обувки за спорт Leguano Premium Marine

168.50 лв.

89.99 лв.

Обувките Leguano са предназначени за осигуряване възможно най-естествения начин на ходене и бягане, като се щадят ставите, сухожилията, кръста и гръбначния стълб и изобщо целия опорно-двигателен апатат. Това се дължи на специалната каучуков..

Потник Venum Green Viper Tank Top black green

53.00 лв.
Потник Venum Green Viper Tank Top на Venum, изработен от 92% полиестер и 8% спандекс.Dry Tech технологията iизползвана при производството на дрехата за спорт спомага за премахването на излишата влага от тялото при изпотяване и така рег..

Потник Venum Tecmo Tank Top dark grey

53.00 лв.
Потник Venum Tecmo Tank Top е изработен от 95% полиестер и 5% спандекс.Dry Tech технологията iизползвана при производството на дрехата за спорт спомага за премахването на излишата влага от тялото при изпотяване и така регулира телеснат..
-31%
Рашгард Venum Bloody Roar Rashguard red

Рашгард Venum Bloody Roar Rashguard red

105.00 лв.

72.00 лв.

Рашгардът на Venum, Bloody Roar Rashguard е твоето облекло за спорт, което ще те направи свиреп на ринга и тепиха. То ще ти помогне да подобриш времето за възстановяване и енергийно зареждане и ще контролира телесната ти температура. И..
-31%
Рашгард Venum Dragon's Flight Rashguard Black Red

Рашгард Venum Dragon's Flight Rashguard Black Red

105.00 лв.

72.00 лв.

Рашгардът на Венум е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и еластан - 13%), с цел устойчивост при  продължително използване. При производството на Dragon's Flight Rashguard е използвана Venum Compression техно..
-31%
Рашгард Venum Gladiator 3.0 Red Devil Rashguard black red

Рашгард Venum Gladiator 3.0 Red Devil Rashguard black red

105.00 лв.

72.00 лв.

Облеклото за спорт - Gladiator 3.0 Devil Rashguard е предназначено за спортове, най-вече от групата на бойните.Рашгардът е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и еластан - 13% спандекс), с цел устойчивост при&nb..
-31%
Рашгард Venum Bloody Roar Rashguard grey

Рашгард Venum Bloody Roar Rashguard grey

95.00 лв.

66.00 лв.

Рашгардът на Venum Bloody Roar Rashguard е твоето облекло за спорт, което ще те направи свиреп на ринга и тепиха.То ще ти помогне да подобриш времето за възстановяване и енергийно зареждане и ще контролира телесната ти температура. Спо..
-31%
Рашгард Venum Crocodile Rashguard black green

Рашгард Venum Crocodile Rashguard black green

105.00 лв.

72.00 лв.

Рашгардът Crocodile Rashguard на Venum е предназначено за спортове, най-вече от групата на бойните.Спортното облекло е изработено от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и еластан - 13% еластан), с цел устойчивост при  продъ..
-32%
Рашгард Venum Crocodile Rashguard Black/Green

Рашгард Venum Crocodile Rashguard Black/Green

95.00 лв.

65.00 лв.

Рашгардът Crocodile Rashguard на Venum е предназначен за спортове, най-вече от групата на бойните.Рашгардът е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и еластан - 13% еластан), с цел устойчивост при  продължите..
-32%
Рашгард Venum Dragon's Flight Rashguard black red

Рашгард Venum Dragon's Flight Rashguard black red

95.00 лв.

65.00 лв.

Venum Dragon's Flight Rashguard е облекло за спорт, най-вече от групата на бойните. Вземи силата на изгряващия дракон!Рашгарда на Венум е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и еластан - 13%), с цел устойчивост при&n..
-31%
Рашгард Venum Dragon's Flight Rashguard black white

Рашгард Venum Dragon's Flight Rashguard black white

105.00 лв.

72.00 лв.

Venum Dragon's Flight Rashguard е облекло за спорт, най-вече от групата на бойните. Вземи силата на изгряващия дракон!Рашгардът е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и еластан - 13%), с цел устойчивост при  про..

Рашгард Venum Green Viper Rashguard black green

95.00 лв.
Рашгард Green Viper Rashguard на Venum е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и еластан - 13%), с цел устойчивост при  продължително използване.При производството на спортното облекло е използвана Venu..

Рашгард Venum Green Viper Rashguard black green

105.00 лв.
Облекло за спорт - Green Viper Rashguard на Venum представлява рашгард, изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и еластан - 13%), с цел устойчивост при  продължително използване.При производството е изпол..
-32%
Рашгард Venum Minotaurus Rashguard black white

Рашгард Venum Minotaurus Rashguard black white

95.00 лв.

65.00 лв.

Minotaurus рашгарда на Венум е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и 13% Spandex), известен със своята еластичност и здравина. Подсилени шевове с цел постигане на устойчивост при  продължително използване...
-31%
Рашгард Venum Pirate 3.0 Rashguard black red

Рашгард Venum Pirate 3.0 Rashguard black red

105.00 лв.

72.00 лв.

Рашгард Pirate 3.0 Rashguard на Venum е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и спандекс - 13%), с цел устойчивост при  продължително използване.При производството на спортното облекло е използвана Venu..
-31%
Рашгард Venum Plasma Rashguard black yellow

Рашгард Venum Plasma Rashguard black yellow

105.00 лв.

72.00 лв.

Plasma рашгарда на Венум е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и 13% Спандекс), известен със своята еластичност и здравина. Подсилени шевове с цел постигане на устойчивост при  продължително използване.При..

Рашгард Venum Plasma Rashguard black yellow

63.00 лв.
Plasma рашгарда на Венум е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и 13% Спандекс), известен със своята еластичност и здравина. Подсилени шевове с цел постигане на устойчивост при  продължително изпо..

Рашгард Venum Santa Muerte 3.0 Rashguard black white

105.00 лв.
Рашгард с дълги ръкави Santa Muerte 3.0 T Rashguard на Venum е изработен от висококачествени материали - 87% полиестер и 13% еластан.Моделът на спортната дреха е характерен с голямата си здравина и компресивната технология, която ускорява к..

Рашгард Venum Santa Muerte 3.0 T Rashguard black white

95.00 лв.
Рашгард  Santa Muerte 3.0 T- Rashguard на Venum е изработен от висококачествени материали - 87% полиестер и 13% еластан.Моделът на спортната дреха е характерен с голямата си здравина и компресивната технология, която ускорява кръвообръ..

Рашгард Venum Tecmo Rashguard dark grey

105.00 лв.
 Tecmo Rashguard е рашгард на Венум, изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и 13% Спандекс), известен със своята еластичност и здравина. Подсилени шевове с цел постигане на устойчивост при  продължи..

Рашгард Venum Tecmo Rashguard dark grey

95.00 лв.
Облеклото за спорт - Tecmo Rashguard е рашгард на Венум, изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и 13% Спандекс), известен със своята еластичност и здравина. Подсилени шевове с цел постигане на устойчивост при..
-18%
Рашгард Venum Werewolf Rashguard black grey

Рашгард Venum Werewolf Rashguard black grey

105.00 лв.

86.40 лв.

Рашгардът Werewolf Rashguard на Венум е изработен от висококачествен здрав материал (полиестер - 87% и еластан - 13%), с цел устойчивост при  продължително използване. При производството е използвана Venum Compression технология, при..
Показани 1 до 36 от 116 (4 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории