Фитнес ръкавици, колани и фитили


Сортиране по:
Покажи:

Kолан с верига за окачване на тежести - Gymstick Dip Belt

52.80 лв.
Колан с верига, предназначен за окачване на тежести (дискове, пудовки) за кръста или други части на тялото, с цел изпълнение на силови упражнения със собствено тегло с допълнително утежняване. Фитнес аксесоарът е помощно средство за..

Колан за закачване на тежести Tunturi

53.81 лв.
Колан за закачване на тежести - Dipping Belt на Tunturi е подходящ за изпълнение на различни силови упражнения, като набирания, кофички и др. с допълнителна тежест.Колана е здрав и удобен за фиксиране на дискове от щанга, като тренировката ..

Kожен културистичен колан, MAD MAX Leather Belt MFB-246

64.90 лв.
Kожен колан, MAD MAX Leather Belt MFB-246Коженият колан за фитнес и бодибилдинк на MadMax, модел  MFB-246 ще Ви бъде полезен спортен артикул, ако сте любители на силовите спортове.Изключително здрав културистичен колан с два ..

Бластер за коремна преса Body-Solid ACH18

79.00 лв.
Бластер за коремна преса Body-Solid ACH18Бластерът на Body-Solid ACH18 има специално пригоден дизайн, който да приляга удобно на раменете, за да не причинява излишен дискомфорт при тренировка за корем.ACH18 е идеална опция към всички видове..

Грипове за ръце без отвори, IFI

18.50 лв.
Гриповете за ръце без отвори, са подходящи за тренировки свързани с вдигане на тежести, работа с пудовки, гимнастика, кросфит и др.Изработени от много леки карбонови нишки и са със залепващи се за китките велкро лен..

Грипове за ръце с 2 отвора, Bodyquest

32.00 лв.
Гриповете за ръце с 2 отвора Bodyquest, са подходящи за тренировки на гимнастически халки, гимнастически шведски стени и успоредки, силови набирания, вдигане на тежести, изхвърляне на пудовки и др.Изработени са от висококачес..

Грипове за ръце, Tunturi

27.80 лв.
Гриповете за ръце са предназначени за предпазване на ръцете и дланите от наранявания при тренировки с различни фитнес уреди.Те са удобни за поставяне на ръцете като в отворите им се поставят пръстите и така те стават стабилни и устойчиви пр..

Каишка за глезени и фитнес уреди

9.50 лв.
Каишка за глезени, предназначена за фиксиране към скипцови системи и други фитнес уреди.Фиксира се за уредите посредством D-пръстен от неръждаваема стомана.Наглезенката осигурява комфорт в тренировките с теглещи силови упражнения.Притежава ..

Каишки за коремни вдигания AB Straps Body-Solid

99.00 лв.
Каишки за коремни вдигания AB Straps на Body-Solid са опорни ремъци за мишниците, улесняващи изпълнението на упражнения за коремните мускули.Коремните преси от вис уморяват ръцете и по-специално сгъвачите на пръстите.Каишките облекчават усл..

Каишки за трениране на коремните мускули - Ab Straps, Fit Motion

44.90 лв.
Уред за трениране на коремните мускули - Ab Straps на Fit MotionAb Straps е фитнес уред, предназначен за развиване на мускулите на корема от позиция вис на мишниците. По този начин не се натоварват излишно мускулите на ръцете и основно с..

Каишки за тренировка на коремните мускули Gymstick Ab Straps

44.90 лв.
Ab Straps е фитнес каишки, предназначени за физически упражнения за развиване на мускулите на корема от позиция вис на мишниците.По този начин не се натоварват излишно мускулите на ръцете и основно сгъвачите на пръстите, осигуряващи хвата п..

Кожен колан за фитнес Mad Max Restless

89.90 лв.
Кожен колан за фитнес Mad Max Restless е придобивка в качеството на силовата тренировка за всички атлети, желаещи и безопасност и сигурност.Има подчертано анатомична форма с одебеляването си в средната част. Това дава допълнителни гаранции ..

Кожен колан за фитнес, черен, MadMax Full Leather 245

39.60 лв.
 Черен кожен колан, чиято основна цел е безкомпромисната функционалност и надеждност в тежките силови тренировки на атлетите.Коланът за фитнес и бодибилдинг е прецизно изработен от висококачествена естествена кожа.Здрав и надежден при ..
-50%
Кожени ръкавици

Кожени ръкавици

12.00 лв.

6.00 лв.

Зимни кожени ръкавици с 5 пръстаПроизведени в Пакистан..

Колан за вдигане на тежести, L-110 см, Xenios

99.90 лв.
Професионален колан за вдигане на тежести с размер L-110 см, на американската фирма Xenios.Изключителна здравина, комфорт, безопасност и функционалност при трениране.Самозалепващ се.Цвят: черенПроизводител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Колан за дискове NB55 Body-Solid

28.90 лв.
Колан за фиксиране на диск към кръста с цел допълнително утежнение. Предназначен за изпълнение на силови упражнения, като набиране на висилка, кофички и др. Производител: Body-Solid (САЩ) Вносител: JK FITNESS ..

Колан за ръце и крака, затворен, с верига

26.00 лв.
Колан за тренировка за поставяне на ръце или крака с подвижна верига.Коланът е затворен и е с диаметър12 см.Тренировъчният колан е предназначен за окачване на тежести или фиксиране към кабелна скрипцова система.Сравнително малкия вътрешен д..

Колан за фиксиране на ластици и експандери, TOORX

35.90 лв.
Колан - комплект за фиксиране на ластик или експандер, модел AHF-152 на италианската фирма Toorx.Предназначен е за кондиционни тренировки с еластично съпротивление или функционален фитнес.Коланът служи за фиксиране на ластик към него с цел ..

Колан за фитнес Mad Max Body Conform

25.50 лв.
Коланът за фитнес Mad Max Body Conform е специално изработен за създаване на комфорт при силово трениране поради меката материя и елегантна функционална форма.Предназначен е за ценители на качествените и безопасни тренировки в залата за бод..

Колан за фитнес Mad Max eXtreme

38.90 лв.
Фитнес колан на Mad Max, модел eXtreme с изключителна функционалност и протективност поради формата и материалите използвани при производството му.Предназначен за тренировка с тежести и предпазване на опасните зони по тялото в следстви..

Колан за фитнес Mad Max Simply

28.90 лв.
Колан за фитнес на Mad Max, модел Simply е елегантен фитнес атрибут за всички фитнесмени и маняци на тема силова тренировка.Освен че е престижен аксесоар, коланът е необходим при случаи на тежко трениране с екстремални силови упражнения кат..

Колан за фитнес дамски Mad Max WMN Conform

55.70 лв.
Коланът на Mad Max, модел WMN Conform е с луксозен дизайн с камъни Swarovski, изключително удобен и в същото време, здрав тренировъчен аксесоар за истински дами.Фитнес коланът е подходящ  за тези жени, които желаят да са в крак с ..

Колан за функционален фитнес JK Fitness

19.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан за функционален фитнес MLO

24.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и ме..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

29.99 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан културистичен кожен Fit Motion

89.00 лв.
Културистичият колан на Fit Motion е най-висококачественият колан за вдигане на тежести, който се предлага на бодибилдинг пазара.Изключително здрав с двойни подсилени шевове и специално обработена биволска кожа.Има стоманена катерама с..

Колан трибойски MadMax Suede Single Prong Belt

63.80 лв.
Културистичният колан на Mad Max, модел Suede Single Prong Belt (MFB-301) е фитнес аксесоар, подходящ за всеки, който се нуждае от здрав колан, изработен от най-висококачествени материали и абсолютно прецизен дизайн. Този колан е особе..

Колан трибойски MLO

47.99 лв.
Трибойският колан на MLO е предназначен за  трибойци и силови атлети и е с висока степен на здравина при интензивно трениране.Подходящ е за професионалисти, които използват свръх тежести при физическите упражнения клек, полуклек, ..

Културистичен колан Mаd Max Dangerous

99.00 лв.
Културистичен колан на Mаd Max, модел Dangerous е един от най-висококачествените колани за вдигане на тежести и бодибилдинг на пазара.С редица екстри, фиксатори и укрепващи елементи с изработка от изключително здрава естествена кожа.Това е ..

Наглавник Body-Solid MA307N

44.99 лв.
Наглавникът на Body-Solid MA307N е предназначен за тренировка на мускулите на врата, като на него се фиксират тежести.Изработен е от здрав синтетичен плат, устойчив на продължителна експлоатация, влага, солите на потта и температурни промен..

Накитници за тренировка, Body Solid

38.50 лв.
Накитници за тренировка на Body Solid предлагат несравнима сила на захвата, подкрепа на китките и комфорт в тренировките с теглещи силови упражнения.Ненадмината издръжливост и най -добра поддръжка и ефективност на тренировката с тяга с щанг..

Накитници за фитнес с фиксатор за палеца/ чифт

5.90 лв.
Накитници за тренировка за подкрепа на китките и комфорт в тренировките със силови упражнения.Обикновени, леки и удобни за носене навсякъде.Лесното за затваряне велкро залепване осигурява плътно прилягане към предмишниците.Накитни..

Накитници за фитнес тренировки/ чифт

3.90 лв.
Накитници за тренировка за подкрепа на китките и комфорт в тренировките със силови упражнения.Обикновени, леки и удобни за носене навсякъде.Лесното за затваряне велкро залепване осигурява плътно прилягане към предмишниците.Размер: дълж..

Накитници с фиксатор за палеца, за бойни спортове, Xenios

28.50 лв.
Xenios Fighter Wrist Cuff w/ring and Thumb Hook накитници с лепенки, за бойни спортове, произведени от американската компания Xenios.Изключително здрави и износоустойчиви. Могат да се перат.Преди силова тренировка към халките се фиксират ек..

Накитници с фитили Mad Max PWR Straps+

18.80 лв.
Накитници с фитили Mad Max PWR Straps+, са изработени от здрав и подходящ за целта материал и са предназначени за повишаване стабилността на хвата при силови движения с щанга.Накитниците с фитили - PWR Straps+, укрепват костно-ставната вери..

Накрайник за крак с халка, Xenios

33.90 лв.
Накрайник за крак с халка на американската компания Xenios.Регулираща се широчина.Изключително здрав и износоустойчив.Цвят: черно и синьоЦената е за 1 брой.Производител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..
Показани 1 до 36 от 82 (3 стр.)
Категории