Сортиране по:
Покажи:

Колан за закачване на тежести Tunturi

53.81 лв.
Колан за закачване на тежести - Dipping Belt на Tunturi е подходящ за изпълнение на различни силови упражнения, като набирания, кофички и др. с допълнителна тежест.Колана е здрав и удобен за фиксиране на дискове от щанга, като тренировката ..
-13%
Cross Fit тренировъчен комплект Tunturi

Cross Fit тренировъчен комплект Tunturi

229.40 лв.

199.70 лв.

Крос фит тренировъчен комплект Cross Fit Trainer на Tunturi е фитнес уред, използващ собственото телесно тегло за тренировка. Този спортен аксесоар развива силовата издръжливост и силата, координацията и баланса на тялото, повишава мускулна..

Кожен колан за фитнес Mad Max Restless

89.90 лв.
Кожен колан за фитнес Mad Max Restless е придобивка в качеството на силовата тренировка за всички атлети, желаещи и безопасност и сигурност.Има подчертано анатомична форма с одебеляването си в средната част. Това дава допълнителни гаранции ..

Кожен колан за фитнес, черен MadMax Full Leather

39.60 лв.
 Черен кожен колан, чиято основна цел е безкомпромисната функционалност и надеждност в тежките силови тренировки на атлетите.Коланът за фитнес и бодибилдинг е прецизно изработен от висококачествена естествена кожа.Здрав и надежден при ..

Кожени протектори за ръце Platinum Pro Cross Fit Grips Tunturi

27.80 лв.
Протекторите за ръце са предназначени за предпазване на ръцете и дланите от наранявания при тренировки с различни фитнес уреди.Platinum Pro Cross Fit Grips на Tunturi са удобни за поставяне на ръцете, като в отворите им се поставят пръстите..

Колан за вдигане на тежести, L-110 см, Xenios

99.90 лв.
Професионален колан за вдигане на тежести с размер L-110 см, на американската фирма Xenios.Изключителна здравина, комфорт, безопасност и функционалност при трениране.Самозалепващ се.Цвят: черенПроизводител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Колан за глезен, естествена кожа, луксозен, Fit Motion

59.90 лв.
Луксозен къс колан за глезен или китка, предназначен за фиксиране към скрипцова система. Притежава здрава материя от естествена кожа. Снабден със здрава катерама за регулиране на размера. Отвътре е със солидна материя с цел уд..

Колан за окачване на тежест MadMax Dip belt

44.90 лв.
Коланът  MadMax Dip belt е предназначен за окачване на тежести при изпълнение на набирания на лост, кофички на успоредка, или други физически упражнения.Коланът за тренировка е полезен атрибут за всеки, който иска да тренира тежко, кат..

Колан за окачване на тежести Tunturi

29.60 лв.
Тренирате от известно време и упражненията набиране на висилка или кофички стават много по-лесни за вас? Направете тези упражнения по-тежки и ефективни, а тренировката по-предизвикателна и интензивна!Как ли?Като използвате този колан Tuntur..

Колан за теглене на шейна и функционален фитнес Tunturi X-shape Pull Harness

99.80 лв.
Колан за теглене на шейна и функционален фитнес на финландската фирма Tunturi.Удобен за прикачване към шейната и тялото.Здрав и износоустойчив.Коланът може да се използва и за закачване на други уреди, като например Goflo, TRX, експандери и..

Колан за трениране на мускулите на врата, кожен - Tunturi Neck Belt

45.90 лв.
Коланът на Тунтури е предназначен за трениране на мускулите на врата.Tunturi Neck Belt е изработен от висококачествена естествена кожа, свързана с хромиран стоманен синджир, към който се прикрепят тежести. Общата дължина на колана е 77 см..

Колан за фитнес Mad Max Body Conform

25.50 лв.
Коланът за фитнес Mad Max Body Conform е специално изработен за създаване на комфорт при силово трениране поради меката материя и елегантна функционална форма.Предназначен е за ценители на качествените и безопасни тренировки в залата за бод..

Колан за фитнес Mad Max eXtreme

38.90 лв.
Фитнес колан на Mad Max, модел eXtreme с изключителна функционалност и протективност поради формата и материалите използвани при производството му.Предназначен за тренировка с тежести и предпазване на опасните зони по тялото в следстви..

Колан за фитнес Mad Max Simply

28.90 лв.
Колан за фитнес на Mad Max, модел Simply е елегантен фитнес атрибут за всички фитнесмени и маняци на тема силова тренировка.Освен че е престижен аксесоар, коланът е необходим при случаи на тежко трениране с екстремални силови упражнения кат..

Колан за фитнес дамски Mad Max WMN Conform

55.70 лв.
Коланът на Mad Max, модел WMN Conform е с луксозен дизайн с камъни Swarovski, изключително удобен и в същото време, здрав тренировъчен аксесоар за истински дами.Фитнес коланът е подходящ  за тези жени, които желаят да са в крак с ..

Колан за функционален фитнес JK Fitness

19.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан за функционален фитнес MLO

24.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и ме..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

29.99 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

38.90 лв.
Коланът е вирок и е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените ..

Колан културистичен кожен Fit Motion

89.00 лв.
Културистичият колан на Fit Motion е най-висококачественият колан за вдигане на тежести, който се предлага на бодибилдинг пазара.Изключително здрав с двойни подсилени шевове и специално обработена биволска кожа.Има стоманена катерама с..
-10%
Колан трибойски MadMax Quick Release Belt

Колан трибойски MadMax Quick Release Belt

93.95 лв.

84.50 лв.

Колан трибойски на Mad Max, модел Quick Release Belt е подходящ за всеки тежкоатлет, който се нуждае от колан, стриктно изработен от най-висококачествени материали, абсолютно прецизен дизайн и гарантирана здравина и комфорт в процеса н..

Колан трибойски MadMax Suede Single Prong Belt

63.80 лв.
Културистичният колан на Mad Max, модел Suede Single Prong Belt (MFB-301) е фитнес аксесоар, подходящ за всеки, който се нуждае от здрав колан, изработен от най-висококачествени материали и абсолютно прецизен дизайн. Този колан е особе..

Колан трибойски MLO

47.99 лв.
Трибойският колан на MLO е предназначен за  трибойци и силови атлети и е с висока степен на здравина при интензивно трениране.Подходящ е за професионалисти, които използват свръх тежести при физическите упражнения клек, полуклек, ..

Колан, боен с халки, Xenios

48.00 лв.
Колан, боен с халки и с лепенки на американската компания Xenios.Към халките се фиксира ластик или друг уред създаващ съпротивление.Регулираща се широчина.Изключително здрав и износоустойчив.Размер: LЦвят: черенПроизводител: Xenios (USA)Вно..

Културистичен колан Mаd Max Dangerous

99.00 лв.
Културистичен колан на Mаd Max, модел Dangerous е един от най-висококачествените колани за вдигане на тежести и бодибилдинг на пазара.С редица екстри, фиксатори и укрепващи елементи с изработка от изключително здрава естествена кожа.Това е ..

Накитник с кука Mad Max MFA-330

17.99 лв.
Накитници с кука,изработени от здрав и подходящ за целта материал. Предназначени за повишаване стабилността на хвата при силови движения с щанга. Code MFA-330 Цвят: Черен / Червен Размери: Става за всички размери Описание: Металните л..

Накитник с фитил Mad Max PWR Straps+

18.80 лв.
Накитници с фитили Mad Max PWR Straps+, са изработени от здрав и подходящ за целта материал и са предназначени за повишаване стабилността на хвата при силови движения с щанга.Накитниците с фитили - PWR Straps+, укрепват костно-ставната вери..

Накитници Mad Max Wrist Wraps

25.20 лв.
Накитниците на Mad Max, модел MFA-291, са е ластични и елегантни и се използват за укрепване и фиксиране на китките. Използването на Wrist Wraps е подходящо в тренировките на силови атлети и фитнес любители, които имат проблеми с китките.&n..

Накитници с кука за вдигане на тежести MLO

15.90 лв.
Накитници с кука,изработени от здрав и подходящ за целта материал.Предназначени за повишаване стабилността на хвата при силови движения с щанга.Най-използвани са при изпълнение на физическото упражнение тяга.Куките са изработени от високока..

Накрайник за крак с халка, Xenios

33.90 лв.
Накрайник за крак с халка на американската компания Xenios.Регулираща се широчина.Изключително здрав и износоустойчив.Цвят: черно и синьоЦената е за 1 брой.Производител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Накрайник за ръка с халка, Xenios

24.50 лв.
Накрайник за ръка с халка на американската компания Xenios.Регулираща се широчина.Изключително здрав и износоустойчив.Цвят: черно и синьоЦената е за 1 брой.Производител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Ортопедичен колан Anatomic Help #0168

98.50 лв.
Еластичен ортопедичен колан Anatomic Help #0168 с 4 поддържащи уребрения. Предназначението му е да поддържа стабилността на гръбначния стълб при наличие на травми и по време на възстановяване. Използва се и при различни заболявания като лом..

Подложки за ръце MadMax Palm Grip Pads

17.90 лв.
Подложки за ръце MadMax Palm Grip Pads в стилен синьо-черен дизайн и служат като заместител на ръкавиците, като предпазват ръцете от образуването на неприятни мехури и мазоли при вдигане на големи тежести.Предотвратяват приплъзването на лос..

Ръкавици за фитнес Benlee Kelvin

45.00 лв.
Benlee Kelvin са универсалните ръкавици за фитнес и силова тренировка със свободни тежести и на машини. Издръжливата кожа и спандекс осигуряват перфектно и удобно прилягане на ръкавиците към ръцете. Висококачествената повърхност на фитнес р..

Ръкавици за фитнес Mad Max Basic

11.60 лв.
Ръкавиците модел BASIC са за мъже и жени, които знаят точно какво искат и как да го постигнат.Създадени за тези, които не искат да си правят експерименти и търсят качество, без никакви компромиси за ежедневни усилени тренировки. Тези фитнес..

Ръкавици за фитнес Mad Max Clasic fitness gloves

17.00 лв.
Моделът Clasic фитнес ръкавици на Mad Max са предназначени за силови тренировки и фитнес, както за мъже, така и за жени. Ръкавиците са направени от висококачествена кожа, която е перфорирана в горния край на пръсите, за да осигури по-доб..
Показани 1 до 36 от 72 (2 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории