Фитнес ръкавици, колани и фитили


Сортиране по:
Покажи:

Kолан с верига за окачване на тежести - Gymstick Dip Belt

52.80 лв.
Колан с верига, предназначен за окачване на тежести (дискове, пудовки) за кръста или други части на тялото, с цел изпълнение на силови упражнения със собствено тегло с допълнително утежняване. Фитнес аксесоарът е помощно средство за..

Колан за закачване на тежести Tunturi

53.81 лв.
Колан за закачване на тежести - Dipping Belt на Tunturi е подходящ за изпълнение на различни силови упражнения, като набирания, кофички и др. с допълнителна тежест.Колана е здрав и удобен за фиксиране на дискове от щанга, като тренировката ..

Kожен културистичен колан, MAD MAX Leather Belt MFB-246

64.90 лв.
Kожен колан, MAD MAX Leather Belt MFB-246Коженият колан за фитнес и бодибилдинк на MadMax, модел  MFB-246 ще Ви бъде полезен спортен артикул, ако сте любители на силовите спортове.Изключително здрав културистичен колан с два ..

Бластер за коремна преса Body-Solid ACH18

65.00 лв.
Бластер за коремна преса Body-Solid ACH18Бластерът на Body-Solid ACH18 има специално пригоден дизайн, който да приляга удобно на раменете, за да не причинява излишен дискомфорт при тренировка за корем.ACH18 е идеална опция към всички видове..

Въже за трицепс Body-Solid NTS10

29.90 лв.
Въже за трицепс (каишки) Body-Solid NTS10Въжето с формата на каишки  NTS10 на Body-Solid има за цел да бъде от полза на хора, които щадят повече кожата на ръцете си. Неопреновите ръкохватки позволяват на дланите да дишат, докато т..
НОВ ПРОДУКТ
Грипове за ръце без отвори, IFI

Грипове за ръце без отвори, IFI

18.50 лв.
Гриповете за ръце без отвори, са подходящи за тренировки свързани с вдигане на тежести, работа с пудовки, гимнастика, кросфит и др.Изработени от много леки карбонови нишки и са със залепващи се за китките велкро лен..
НОВ ПРОДУКТ
Грипове за ръце с 2 отвора, Bodyquest

Грипове за ръце с 2 отвора, Bodyquest

32.00 лв.
Гриповете за ръце с 2 отвора Bodyquest, са подходящи за тренировки на гимнастически халки, гимнастически шведски стени и успоредки, силови набирания, вдигане на тежести, изхвърляне на пудовки и др.Изработени са от висококачес..

Грипове за ръце, Tunturi

27.80 лв.
Гриповете за ръце са предназначени за предпазване на ръцете и дланите от наранявания при тренировки с различни фитнес уреди.Те са удобни за поставяне на ръцете като в отворите им се поставят пръстите и така те стават стабилни и устойчиви пр..

Каишки за коремни вдигания AB Straps Body-Solid

99.00 лв.
Каишки за коремни вдигания AB Straps на Body-Solid са опорни ремъци за мишниците, улесняващи изпълнението на упражнения за коремните мускули.Коремните преси от вис уморяват ръцете и по-специално сгъвачите на пръстите.Каишките облекчават усл..

Каишки за трениране на коремните мускули - Ab Straps, Fit Motion

44.90 лв.
Уред за трениране на коремните мускули - Ab Straps на Fit MotionAb Straps е фитнес уред, предназначен за развиване на мускулите на корема от позиция вис на мишниците. По този начин не се натоварват излишно мускулите на ръцете и основно с..

Каишки за тренировка на коремните мускули Gymstick Ab Straps

44.90 лв.
Ab Straps е фитнес каишки, предназначени за физически упражнения за развиване на мускулите на корема от позиция вис на мишниците.По този начин не се натоварват излишно мускулите на ръцете и основно сгъвачите на пръстите, осигуряващи хвата п..

Кожен колан за фитнес Mad Max Restless

89.90 лв.
Кожен колан за фитнес Mad Max Restless е придобивка в качеството на силовата тренировка за всички атлети, желаещи и безопасност и сигурност.Има подчертано анатомична форма с одебеляването си в средната част. Това дава допълнителни гаранции ..

Кожен колан за фитнес, черен, MadMax Full Leather 245

39.60 лв.
 Черен кожен колан, чиято основна цел е безкомпромисната функционалност и надеждност в тежките силови тренировки на атлетите.Коланът за фитнес и бодибилдинг е прецизно изработен от висококачествена естествена кожа.Здрав и надежден при ..
-50%
Кожени ръкавици

Кожени ръкавици

12.00 лв.

6.00 лв.

Зимни кожени ръкавици с 5 пръстаПроизведени в Пакистан..

Колан за вдигане на тежести, L-110 см, Xenios

99.90 лв.
Професионален колан за вдигане на тежести с размер L-110 см, на американската фирма Xenios.Изключителна здравина, комфорт, безопасност и функционалност при трениране.Самозалепващ се.Цвят: черенПроизводител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Колан за глезен, естествена кожа, луксозен, Fit Motion

59.90 лв.
Луксозен къс колан за глезен или китка, предназначен за фиксиране към скрипцова система. Притежава здрава материя от естествена кожа. Снабден със здрава катерама за регулиране на размера. Отвътре е със солидна материя с цел уд..

Колан за дискове NB55 Body-Solid

16.90 лв.
Колан за фиксиране на диск към кръста с цел допълнително утежнение. Предназначен за изпълнение на силови упражнения, като набиране на висилка, кофички и др. Производител: Body-Solid (САЩ) Вносител: JK FITNESS ..

Колан за окачване на тежест MadMax Dip belt

44.90 лв.
Коланът  MadMax Dip belt е предназначен за окачване на тежести при изпълнение на набирания на лост, кофички на успоредка, или други физически упражнения.Коланът за тренировка е полезен атрибут за всеки, който иска да тренира тежко, кат..

Колан за ръце и крака, затворен, с верига

26.00 лв.
Колан за тренировка за поставяне на ръце или крака с подвижна верига.Коланът е затворен и е с диаметър12 см.Тренировъчният колан е предназначен за окачване на тежести или фиксиране към кабелна скрипцова система.Сравнително малкия вътрешен д..

Колан за теглене на шейна и функционален фитнес Tunturi X-shape Pull Harness

99.80 лв.
Колан за теглене на шейна и функционален фитнес на финландската фирма Tunturi.Удобен за прикачване към шейната и тялото.Здрав и износоустойчив.Коланът може да се използва и за закачване на други уреди, като например Goflo, TRX, експандери и..

Колан за фитнес Mad Max Body Conform

25.50 лв.
Коланът за фитнес Mad Max Body Conform е специално изработен за създаване на комфорт при силово трениране поради меката материя и елегантна функционална форма.Предназначен е за ценители на качествените и безопасни тренировки в залата за бод..

Колан за фитнес Mad Max eXtreme

38.90 лв.
Фитнес колан на Mad Max, модел eXtreme с изключителна функционалност и протективност поради формата и материалите използвани при производството му.Предназначен за тренировка с тежести и предпазване на опасните зони по тялото в следстви..

Колан за фитнес Mad Max Simply

28.90 лв.
Колан за фитнес на Mad Max, модел Simply е елегантен фитнес атрибут за всички фитнесмени и маняци на тема силова тренировка.Освен че е престижен аксесоар, коланът е необходим при случаи на тежко трениране с екстремални силови упражнения кат..

Колан за фитнес дамски Mad Max WMN Conform

55.70 лв.
Коланът на Mad Max, модел WMN Conform е с луксозен дизайн с камъни Swarovski, изключително удобен и в същото време, здрав тренировъчен аксесоар за истински дами.Фитнес коланът е подходящ  за тези жени, които желаят да са в крак с ..

Колан за функционален фитнес JK Fitness

19.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан за функционален фитнес MLO

24.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и ме..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

29.99 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан културистичен кожен Fit Motion

89.00 лв.
Културистичият колан на Fit Motion е най-висококачественият колан за вдигане на тежести, който се предлага на бодибилдинг пазара.Изключително здрав с двойни подсилени шевове и специално обработена биволска кожа.Има стоманена катерама с..
-10%
Колан трибойски MadMax Quick Release Belt

Колан трибойски MadMax Quick Release Belt

93.95 лв.

84.50 лв.

Колан трибойски на Mad Max, модел Quick Release Belt е подходящ за всеки тежкоатлет, който се нуждае от колан, стриктно изработен от най-висококачествени материали, абсолютно прецизен дизайн и гарантирана здравина и комфорт в процеса н..

Колан трибойски MadMax Suede Single Prong Belt

63.80 лв.
Културистичният колан на Mad Max, модел Suede Single Prong Belt (MFB-301) е фитнес аксесоар, подходящ за всеки, който се нуждае от здрав колан, изработен от най-висококачествени материали и абсолютно прецизен дизайн. Този колан е особе..

Колан трибойски MLO

47.99 лв.
Трибойският колан на MLO е предназначен за  трибойци и силови атлети и е с висока степен на здравина при интензивно трениране.Подходящ е за професионалисти, които използват свръх тежести при физическите упражнения клек, полуклек, ..

Колан, боен с халки, Xenios

48.00 лв.
Колан, боен с халки и с лепенки на американската компания Xenios.Към халките се фиксира ластик или друг уред създаващ съпротивление.Регулираща се широчина.Изключително здрав и износоустойчив.Размер: LЦвят: черенПроизводител: Xenios (USA)Вно..

Културистичен колан Mаd Max Dangerous

99.00 лв.
Културистичен колан на Mаd Max, модел Dangerous е един от най-висококачествените колани за вдигане на тежести и бодибилдинг на пазара.С редица екстри, фиксатори и укрепващи елементи с изработка от изключително здрава естествена кожа.Това е ..

Наглавник Body-Solid MA307N

34.90 лв.
Наглавникът на Body-Solid MA307N е предназначен за тренировка на мускулите на врата, като на него се фиксират тежести.Изработен е от здрав синтетичен плат, устойчив на продължителна експлоатация, влага, солите на потта и температурни промен..

Наглавник за тренировка на врата, кожен

39.90 лв.
Наглавник за тренировка на мускулите на врата.С верига за окачване на тежести.Подсилени шевове.Изработен от кожа.Произведен в Малайзия за JK Fitness ..

Наглавник с верига за тренировка на врата, JK Fitness

32.50 лв.
Наглавник с верига за тренировка на мускулите на врата.Мека и здрава материя.Велкро залепване с регулиране размера.С лого на фирмата.Произведен в Малайзия за JK Fitness ..
Показани 1 до 36 от 88 (3 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории