Аргинин нитрат - Arginine Nitrate, 300 гр, - Core Labs

74.00 лв.
Производител: Core Labs
Код продукт: AN
Наличност: Да

Аргинин нитратът на Core Labs е хранитела добавка за тези, които желят да получат аргинин с най-висока степен на чистота.

Аргининът е една от двадесетте най-често срещани в природата аминокиселини. За бозайниците аминокиселиата е полунезаменима или условно незаменима в зависимост от етапа на развитие и здравословното състояние на индивида.

Швейцарският химик Ернст Шулце изолира аргинин за първи път през 1886 от растение от рода Lipinus.

Тъй като предизвиква вазодилатация, отпуска гладката мускулатура и намалява натрупванията на амоняк е полезен за бързото възстановявае след тренировка.

Нитрат добавките се използват от спортисти от спортовете за издръжливост с цел предотвратяване на прекомерно използване на кислорода по време на тренировки, подобряване на притока на кръв, увеличаване на издръжливостта, насърчаване на митохондриалната активност и  енергийната мощ и ускоряване на възстановителните процеси.

Особено ефективна е комбинацията на Аргинина с MitoActine на фирма Bio Fit, продукт повишаващ митохондриалната активност и броя на митохондриите, благодарене на активата съставка Рибетрил А, произвеждана от датската фирма Asiros!

Дозировка: една лъжичка от 3 гр се приема преди и/или след тренировка

Брой дози в опаковка: 100

Опаковка: 300 грПроизводител: Core Labs (USA)

Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС