Аминокиселина - HMB Hydroxymetilbutirate, 250мг, Bio Fit

33.90 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: BIO#HMB
Наличност: Изчерпана

Описание на продукта 

Bio Fit HMB е метаболит на незаменимата аминокиселина с разклонена верига Л-левцин с добавен цинк и селен. HMB упражнява изразен анти-катаболен ефект и подпомага изграждането на чиста мускулна маса. Полученото при разграждането на Л-левцина вещество ß-hydroxy ß-methylbutyrate (хидроксиметилбутират, HMB) прави възможно протичането на анаболни процеси в мускулите, увеличава физическата сила и издръжливост, намалява подкожните мазнини и ускорява възстановителните процеси в организма.

Аминокиселината левцин, която е източникът на HMB, се среща в най-висока концентрация в мускулните тъкани и оказва съществено влияние върху поддържането на положителен азотен баланс, което от своя страна е необходим фактор за нарастването на чистата мускулна маса чрез т.нар mTOR процес на синтез на мускулни белтъчини.

За кого е предназначен

Съществуват научни доказателства, че HMB е от изключителна важност в период на покачване на чистата мускулна маса със съпътстващо елиминиране на излишните телесни мазнини. Съответно, Bio Fit HMB оказва едновременно анаболно (мускулно изграждащо) и катаболно (мускулно предпазващо) действие. Това прави продукта харесван от всички сериозно трениращи атлети, които целят високи спортни резултати.  ß-hydroxy ß-methylbutyrate е подходящ както за спортисти от силовите спортове, така и за тези спортове, при които водещо качество е издръжливостта.

  Информация за съдържанието

  1 доза (4 таблетки) съдържа 1000 mg HMB (ß-hydroxy ß-methylbutyrate).

  Начин на употреба

  Приемайте по 4 таблетки два пъти дневно заедно с богата на протеини храна.

  Опаковка

  Една опаковка от този продукт съдържа 240 таблетки (60 дози).


  Продуктът е произведен в Германия за Bio Fit

  Официален вносител за България — JK Fitness

  Разфасовка
  Таблетки 240
  Дози 60

  За този продукт няма написани ревюта.

  Оставете коментар за продукта

  Забележка: HTML не се транслира!

   


  Всички цени в каталога включват 20% ДДС