Аминокиселини течни - Steel Amino Liquid, 1 л, German Genetix

34.90 лв.
Производител: German Genetix
Код продукт: gge
Наличност: Изчерпана

Steel Amino Liquid  на German Genetix е течна форма на аминокиселини. извлечени от телешки протеин хидролизат. с бърза усвояемост и германско качество.

Аминокиселините са най-важните за организма и мускулния строеж нутриенти.

Тази хранителна добавка доставя пълен спектър от аминокиселини. включително и всички основни и незаменими аминокиселини. вкл. аминокиселините с разклонена верига. С  Amino Liquid  на German Genetix  ще доставите аминокиселини до вашите мускули. възможно най-бързо при това без да приемате никакви мазнини! Аминокиселините от телешки хидролизиран протеин на German Genetix. са обогатени с В6. за по-добро усвояване и действие. подобряват силата и издръжливостта. съкращават времето за възстановяване след тренировка и стимулират анаболичните(мускулноизграждащи) процеси с цел постигане на суперкомпенсация и свръхвъзстановяване на мускулните белтъци.  Така помагат за повишаване на мускулната маса и хипертрофията на активните протеини в организма.

Steel Amino Liquid  на German Genetix. са едни от първите на пазара течни аминокиселини с говежди произход. без каквито и да са млечни. яйчни и растителни белтъци. С тези аминокиселини. за първи път се елиминира евентуалното неблагоприятни действия на споменатите протеинови източници. за някои хора с твърде чувствителен организъм.

Използвайте. предложените за първи път на българския пазар. висококачествени аминокиселини от телешки протеин хидролизат. призведени в немска лаборатория!

Дозировка: 15 ml се разтварят в студена вода или сок и се консумират 30 мин. преди и/или веднага след тренировка.

Брой дози в опаковка: 66

Опаковка: 1000 мл.

Състав в доза от 15 мл: калории 32 Kcal, протеин 7.3 g, въглехидрати 0.1g, мазнини 0.1g 

Производител: German Genetix (Германия)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС