Течен л-карнитин 3000 Bio Fit 20 флакона по 25 мл

54.90 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: bf-l-car
Наличност: Изчерпана

Bio Fit - L carnitine liguid 3000 представлява течна формула от 3000 мг Л-карнитин база във флакон от 25 мл.

 Л-карнитинът е един от най-използвните продукти от хора целящи да осигурят бърз транспорт на мастните киселини до митохондриите, където те изгарят освобождавайки полезна енергия за работа на мускулите. По обратен път, л-карнитинът изнася от клетките отпадъчните продукти получени в следствие на горенето, като така осъществява двойна полезна функция. Тези му транспортни дейности му преписват свойствата на фет бърнър и детоксикатор.

Bio Fit - L carnitine liguid 3000 има още редица свойства, като трениращите трябва да знаят, че употребата му след тренировка помага на насищането на рецепторите с хормони имащи отношение към белтъчния синтез и формирането на качествена мускулна маса. Също така помага за отшумяване на болките в следствие микроразкъсванията получени от прилагането на тежки физически натоварвания, яваващи се важен фактор за ускорения мускулен растеж

Консумирането на Л-карнитин до 6 гр. дневно подобрява паметта и способността да се усвоява обемен учебен материал, което го прави подходящ за ученици, още повече за такива със забавен метаболизъм в следствие на обездвижване.

Подходящ е и за бременни жени.

Трябва да се знае, че л-карнитина се съдържа в месото, особено в конското, което не е добра новин за вегетарианците, които не го консумират.

Bio Fit предлага високоефективен Л-карнитин база в течна форма, удобен за еднократна употреба в оптимална доза от 3000 мг.

Информираме, че по-голяма доза може да придизвика стомашен дискомфорт и болки, особено при хора с по-чувствителен стомах.

Bio Fit - L carnitine liguid 3000  е подходяща хранителна добавка за състезатели от спортовете за издръжливост, както и за фитнес трениращи желааещи да отслабват и оптимизират телесния си състав.

Дозиравка: 1 флакон се приема преди тренировка, като за предпочитане да е кардио с голяма продължителност в аеробен режим на енергоосигуряване.  

Опаковка: 20 флакона по 25 мл, всеки съдържащ 3000 мг л-карнитин база.

Bio Fit - L carnitine liguid 3000 

Произведено в EU за Bio Fit

Официален вносител — JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС