WEGAIN Fitness Drink – нова спортна напитка с аминокиселини с разклонена верига

  WEGAIN Fitness Drink на фирма Wegain GmbH (Германия) е иновативен продукт – хранителна добавка, разработена в немска лаборатория и представена на фитнес пазара като оригинална здравословна спортна напитката, характеризираща се, освен с високата си ефективност при консумация, така и с отличния си плодов вкус на тропически плодове.

  Едно кенче от 330 мл съдържа 4 грама BCAA (аминокиселини с разклонена верига) и L-аргинин. Заедно с витамините C, B6 и B12, допълващи формулата на продукта, осигуряват пътят към здравословен, спортен начин на живот.

  Напитката не съдържа захар и е подходяща в периоди на прилагане на нискокалорични диети за отслабване и намаляване на телесното тегло. Оптимизирането на телесния състав в полза на изградена мускулна маса, чрез силови тренировки е подпомогната от аминокиселинния комплекс от Л-Левцин, Л-Изолевцин, Л-Валин. Тези аминокиселини имат редица полезни свойства за човешкото тяло и спортна форма. Л-Аргининът ускорява кръвотока, оптимизира снабдяването на мускулите с хранителни вещества и кислород, редуцира телесните мазнини и подобрява новото на общата физическа подготвеност.

  Немската компания Wegain GmbH е разработила напитката, така че да е подходяща и за вегани, каквито са част от трениращите за здраве, а и част  от висококвалифицираните спортисти.

  Вносител на спортната на питка в България е JK Fitness. Може да се закупи от физическия магазин на фирмата в София – Околовръстен път 191, или онлайн на сайт:

Предлага се също в магазина на SNC, намиращ се в центъра на София – ул. Пиротска 12.

Вижте клипа:

https://www.facebook.com/378517129173305/videos/545448572480159/
 

Коментари: 0
Към тази публикация още няма коментари. Защо не напишете първия коментар още сега?
Коментирайте статията

Вашият email адрес няма да се публикува. Задължителните полета са маркирани със *