Енергийните десерти Energy Cakes в JK Fitness


  За първи път в България, JK Fitness предложи на българските потребители на енергийни и протеинови десерти, австрийските вкусни овесени блокчета на Свен Ледерер. Беше проведено  дълго проучване на огромното разнообразие от спортни и здравословни храни и добавки. Изборът беше този, защото българския потребител заслужава най-доброто наложило се на фитнес пазара в Европа.

  От 1995 год. Свен Ледерер е на пазара за хранителни добавки и спортни храни. През 1995 год. открива първия си магазин за спортно хранене във Виена. През годините го разширява до най-големия магазин от този вид с над 400 квадратни метра площ. Тогава става ясно, че има и все още има голямо търсене на малки по обем, компактни храни и десерти за спортисти. Поради тази причина на пазара се появяват различни видове зърнени барове от овесени ядки. Малки и удобни, лесни за храносмилане, вкусни, но наистина скъпи - 65 грама за около 1,50 евро. През 1995 год. търсенето на такива продукти в България не беше много високо.

Причина за създаването на Energy Cakes

  По време на пътуване до Англия със семейството си, съпругата на Свен е гладна. И както всички знаем, гладните жени са опасни. За да се избегне всякакъв допълнителен риск, трябвало да се открие магазин. Той трябвало да осигури на жената нужната вкусна и лесно консумираща се храна, а заедно с това, да осигури и безопасността на мъжа от тази заплашителна ситуация.

Свен мисли върху създалата се ситуация. Това му помага да намери решение, като разработва енергийно блокче, което напълно да задоволи нуждите на хората изпаднали в подобна ситуация.  Той създава удобен 125 грама десерт от зърнени култури при невероятна цена под едно евро. Този десрт, в същото време е наистина вкусен и не твърде тежък. Веднага след завръщането си от Англия, Свен се свързва с няколко производители и пекари във Виена, за да му разработят продукт. Той трябвало да отговаря на нуждите на клиентите му. Така, били направени първите проби на енергийните блокчета.

Обликът на Energy Cakes

  През 2009/10 година продуктът се предлага в 14 вкуса в най-големия магазин за спортно хранене във Виена само за 99 процента. Продуктът е много добре приет. През годините, търсенето постоянно нараства. Собственици и клиенти на различни спортни зали и магазини за спортно хранене във Виена, а дори извън Австрия, питали за този специален продукт. Така този наистина уникален десерт  сега е сред най-популярните и любими овесени барове на немскоговорящите потребители за здравословни храни.

През април 2016 година стартира нова рекламна кампания, която представя Energy Cake с нов облик. През следващите месеци за марката под която се предлага  Energy Cake се говори като за „лозунгът на убиеца“ и „Гладът не е извинение“.

В края на 2016 г. търсенето на Energy Cake става толкова голямо, че Свен Ледерер  решава да се раздели с MegaStore. Съсредоточава се изцяло върху усъвършенстването и производството на Energy Cake.

Energy Cakes сега

  Вкусният десерт се предлага първо на трениращите в JK GYM Nautilus, които дават висока оценка на виенския производител.

Понастоящем той се предлага в 22 вкуса, от които JK Fitness предлага 11. Екипът, разработил Energy Cake непрекъснато търси и експериментира нови формули за да се увеличи разнообразието на вкусни вкусове и видове.

Energy Cake е ръчно произвеждан, затова грамажа му винаги е над описаните на опаковката 125 грама. От това печели само потребителя.

Ръчното производство по австрийска семейна рецепта, която винаги ще оставя частица от духа и любовта на работливия австриец.

Австрийския производител в лицето на Свен Ледерер, предлага на пазара само един продукт. Той, обаче е достатъчен за да се наложи като № 1 в своя клас в Европа. В него повярваха не само любителите на вкусните и здравословни храни, но и професионалните спортисти.

  Сега JK Fitness, Ви предлага уникалния Energy Cakes!

Energy Cakes
Коментари: 0
Към тази публикация още няма коментари. Защо не напишете първия коментар още сега?
Коментирайте статията

Вашият email адрес няма да се публикува. Задължителните полета са маркирани със *