Интервю с Юлиан Карабиберов, на "Inspire Hope. Space" - част 2

                                   

  В част 2 от интервюто на "Inspire Hope. Space" с проф. Юлиан Карабиберов, д-р, са разгледани въпроси свързани с умението градивно да се използва силата на човешкия дух, което ще открие нови хоризонти за самоопределянето на човека, като зависимост преди всичко от самия него и по-малко от заобикалящата го среда. Човек трябва да се съревновава със самия себе си и да развива физически качества, които да го ползват в ежедневието.

  Смисълът на движенията стои в основата на функционирането на мускулите при изпълнение на даден двигателен акт. С напредване на възрастта нараства и нуждата от двигателна активност. Статията разглежда различните й форми и въздействие върху психиката на практикуващите фитнес или даден вид спорт.

  В интервюто е засегнат въпроса как промените в начина на мислене и съзнание на биоенергийно ниво могат да променят информационно-енергийната матрица на  човешкото тяло, а от там и силата на въздействие на рушащите здравето дегенеративни фактори.

 Борбата с ентропията е от най-съществена важност с напредване на възрастта. В тази посока се подчертава, че положителните емоции са водещи при организацията на енергията и материята. Посочва се водещата роля на ДНК интелекта на човека в цялостния процес на управление и контрол на ентропията. Затова човек трябва да прави това, което му доставя удовлетвореност и настроение.

  Проф. Карабиберов говори за това как е създал тренировъчната си система "JK Fit Motion" и за това как е апробирана в практиката, за създаване на базата в която се практикува, за постигнатите чрез нея резултати в спорта и за основаването на Професионалния колеж по спорт "Био Фит" и др.

  Цялата 2-ра част от интервюто може да прочетете тук: 

https://inspirehope.space/2021/03/01/julian-karabiberov-trenirovkata-na-fizikata-e-i-trenirovka-na-uma-vtora-chast/?fbclid=IwAR3SsEB_8cWWoQU4aY-Y1C2pfcukSNYe11FtUZpl0bejreTMoLrq6HzQ2_w

   

  

 

Коментари: 0
Към тази публикация още няма коментари. Защо не напишете първия коментар още сега?
Коментирайте статията

Вашият email адрес няма да се публикува. Задължителните полета са маркирани със *