31.10.2019

Боксови артикули Benlee & Rocky Marcìano

Боксови артикули Benlee & Rocky Marcìano – вдъхновителят на Силвестър Сталоун за филма „Роки“. Прочетете историята на непобедения Роки. Висококачествените боксови ръкавици, чували и бойни аксесоари на Benlee може да намерите в магазина на JK Fitness - София, Околовръстен път 191.

Към статията
21.12.2018

Инерционните тренировки в JK GYM Nautilus

В статията "Инерционните тренировки в JK GYM Nautilus" е направен анализ на дейността на фитнес центърът и конкретно тази провеждана в залите за функционално-координационна подготовка, по отношение на методиката на инерционната тренировка на конструирани от доц. Юлиан Карабиберов тренировъчни съоръжения и специално, най-новото - инерционната платформа Inertial Pro Motion”.

 
Към статията
04.08.2018

GOFLO Trainer в JK Fitness Market

 Статията разглежда един съвременен фитнес уред - GOFLO Trainer, който наподобява TRX с експандери, предназначен за изпълнение на специализирани силови физически упражнения и функционално-координационна тренировка

Към статията
media
02.01.2017

Renegade Air Bike – необикновеният кардиоуред!

Защо JK Fitness Market ви предлага Renegade Air Bike?

Към статията
media
media
26.10.2016

Кростренажор Sport Top E500 от JK Fitness Market

Какви са ползите от кардиотренировките на крос тренажор и защо кростренажор Sport Top E500 е оптималния фитнес уред за Вас, ако сте с наднормено тегло и сте решили да тренирате в къщи.

Към статията
media
media
media
media
30.04.2016

Велоергометър Proteus 3320

Изследвания на Колеж по спорт "Био Фит" посочват, че велоергометърът е най-използвания кардиоуред за тренировка в домашни условия.

Към статията