Clicky

Етикети
media
media
media
30.06.2017

DYNOSTICS — съвременният газов анализатор

DYNOSTICS е газов анализатор от най-ново поколение, който служи за прецизно определяне на зоните на мощност при кардиотренировъчна работа, провеждана в полеви или лабораторни условия. С помощта на DYNOSTICS трениращият може да оптимизира процеса на топене на телесните мазнини, изграждането на аеробна или анаеробна издръжливост, или да прецизира възстановяването в интервала на почивка след работа, според използвания в тренировката източник на енергия.

Към статията
media
29.03.2017

Фитнес форма и атлетично тяло с JK Fitness

Ако сте се уморили от четива обещаващи тренировъчни програми за красиви тела и вълшебни диети за бързо сваляне на килограми, то сте прави ако подминете с усмивка и това. Но все пак не бързайте, защото не ви обещаваме нова и модерна технология за отслабване и изграждане на мускули, а проверена в практиката цялостна стратегия на работа за здраве, сила и красота.

Към статията
media
01.02.2017

Функционален фитнес и принципът на целенасоченото разнообразие - част 2

Продължение на част 1

Към статията
media
31.01.2017

Функционален фитнес и принципът на целенасоченото разнообразие - част 1

Функционалният фитнес е интензивна форма на спортуване целяща постигането на добро здравословно състояние, психо-физиологичен баланс, физическа кондиция и оформяне на атлетично тяло. Можем да го наречем и кондиционен фитнес, понеже развива физическите качества и кондиционира човека за нуждите на живота. Функционалният фитнес е надстройката на използваните силови и кардио упражнения и представлява третия блок от нашата тренировъчна програма JK Fit Motion.

Към статията
media
16.01.2017

Фитнесът – нова книга за това, как да изградите хармонично развито тяло, фитнес форма и добро здраве

Нова българска книга за фитнеса и спорта

Към статията
media
12.01.2017

Примерна фитнес програма за подобряване на кондицията на мъже в зряла възраст - част 2

Статията е продължение на разглежданата фитнес програма за подобряване на здравето и кондицията на хора в напреднала възраст

Към статията
media
07.01.2017

Примерна фитнес програма за подобряване на кондицията на мъже в зряла възраст - част 1

На снимката - авторът на 60 годишна възраст

Настоящата публикация разглежда някои особености на фитнес тренировките, целящи подобряване на здравето и кондицията на хора в напреднала възраст.

Към статията
media
18.12.2016

Циклични аеробни упражнения за издръжливост – част 2


Към статията
media
05.12.2016

Тренировка за белите мускулни влакна от тип Б

Тренировка за взривна сила в JK GYM Nautilus на волейболистите Страшимира Филипова, Валентин Братоев и Матей Казийски

Към статията
media
23.11.2016

Tренировка на червените мускулни влакна

  Червените мускулни влакна са слаби и бавни, но много издръжливи. Като такива те са приспособени да работят продължително в ниските и средни зони на мощност, като се редуват, т.е. докато едни работят, други почиват, отново се включват възстановените и т.н. 

Към статията
media
09.11.2016

Циклични аеробни упражнения за издръжливост – част 1


Към статията
media
01.10.2016

Експериментът

Публикацията информира за един практически автоексперимент, с който авторът на тренировъчната система JK Fit Motion – доц. Юлиан Карабиберов, показва, че е напълно възможно и лесно, независимо от възрастта, човек да променя своята кондиция и визия 3 пъти за период от 8 месеца

Към статията