Clicky

Защо да пазарувате от JK Fitness?

1. Защото имате пълна гаранция за произхода и оригиналността на продуктите. JK Fitness доставя продуктите директно от производителя. Няма прекупуване от вносители, дистрибутори и официални представители.

2. Защото продуктите се съхраняват в климатизиран и сертифициран от Агенцията по храните склад с необходимите температурни условия без влага и светлина. Не гледайте само срока на годност, а и къде и как са съхранявани продуктите, които купувате! Това влияе на качеството им.

3. Защото не Ви предлагаме задължаващи пакети, често с включени продукти, които не са ви нужни.

4. Защото не Ви анонсираме безплатна доставка, която така или иначе, изпращача винаги калкулира в цената на получавания от Вас продукт.

5. Защото имаме минимални надценки, необходими за поддържане на обслужващия екип и апаратурно-климатизационните условия в наличната складова база.

6. Защото имаме най-големия реален магазин, в който може: - да видите, опитате и изпробвате всичко налично, - да избирате сред многообразие от продукти за здравето и спорта – хранителни добавки, фитнес уреди, аксесоари, фитнес облекло и обувки, спортна козметика и много други, - да получите компетентна консултация от нашите продавач - консултанти, или да тренирате в прилежащата към магазина фитнес зала, - да купувате чрез нас директно от производителя, без доставка на продукти от друг, често неясен източник и сам да се уверите в това.

7. Защото Вие получавате обслужване oт фирма с 26 годишна история и опит в бранша, удостоена със сертификат „Коректна фирма“.

  JK Fitness е основан през 1990 год. и е първият вносител на хранителни добавки и фитнес оборудване в България.

8. Защото, това което Ви интересува е качествен продукт на добра цена!

  За тази цел JK Fitness предлага на своите редовни клиенти членска карта, с която ще се закупуват продукти на изумително ниски цени, само срещу годишен абонамент от 120 лв. С “JK Fitness Card” ще спестите многократно повече от стойността на абонамента още с първите поръчки, а вероятно и още с първата!

 

                                      

Изработка 8xdesign.com
JK FITNESS MARKET © 2018