Clicky

03 Nov

Revange Nutrition CELL SHOT – авангардното BCAAs

Публикувано в: Хранене и добавки

  Revange Nutrition е преуспяваща американска фирма за хранителни....

                          Revange Nutrition CELL SHOT – авангардното BCAAs

  Revange Nutrition е преуспяваща американска фирма за хранителни добавки с екстремно действие, локализирана в Маями - Флорида. Фирмата си поставя високата цел, да се наложи като водеща в иновациите на “Cutting Edge суплементи. Използва изключително авангардни нанотехнологии, за изготвяне на формули, чрез разкъсване, съединяване и изграждане на вериги от синергиращи се елементи на молекулно ниво. Използването на закони и от квантовата физика и по специално на „квантово вплитане“, позволява да се получат съвсем нови и неизвестни на хранителната промишленост продукти, които е трудно да се квалифицират като храни, хранителни добавки, лекарства, или продукти от ново поколение. Такъв е напр. нашумелият в САЩ – SARMS на Revange Nutrition.

  „Горещите продукти“ на Revange Nutrition не се рекламират и не лесно се намират, но отзивите от тяхното използване са повече от много добри.

  JK Fitness & SNCот създаването си през 1990 година се опитва да предлага на пазара маркови и авангардни продукти, внасяни директно от производителя. Тази година хитът в САЩ е SARMS, но още статутът му е неясен. В тази връзка предлагаме на нашите клиенти, въпреки че продукта за сега не е в полезрението на WADA,  да изчакат допълнителни изследвания за доказване на безопасността му, тъй като високата му ефективност за момента е безспорна. За това, нека насочим вниманието си само към разрешените продукти на Revange, един от които е CELL SHOT.

  Няма да сравняваме състава му с който и да е подобен продукт на пазара за хранителни добавки, което препоръчваме да направите сами. Ние гарантираме на 100% съответствие на описаните съставки върху етикета (виж по-долу) и оригиналността на Американския продукт, изпратен ни лично от директора Джо Кох, бивш маркетинг директор на SAN.

Базата от 6000 мг аминокиселини с разклонена верига (BCAAs) в доза е подкрепена сериозно от електролитния минерално-витаминен микс, от формите на аргинин и други мускулнонапомпващи анаболични агенти, от HICA (α-хидроксиизокапронова киселина).

  HICA е естествен метаболит на разклоненоверижната аминокиселина левцин, и се счита за мощен анаболен и антикатаболен агент, подобен на HMB, още повече, че е проектиран да работи в катаболна среда, т.е. в условията на тежка тренировка на фона на натрупана умора.

   Активната съставка в HICA е L-α-хидроксиизокапроновата киселина и като метаболит на левцина, спомага за повишаване на коефициента на полезното му  действие. Научни изследвания показват, че нивата на конвертиране на левцин в HICA са много ниски, така че допълнителното снабдяване с HICA, под формата на добавка към BCAAs ще има по-големи ефекти, отколкото приема само на левцин в големи количества.

  Счита се, че HICA е ефективна при свързването на отпадъчните продукти, получени следствие на разграждане на белтъците при тежка и продължителна силова тренировка, съпроводена с кислородна недостатъчност. Анаеробната работа и разграждането на пирувата до лактат, се счита от някои учени за причина за болките в мускулите и за мускулната треска. В такива случаи HICA, ускоряващите кръвотока и насищането с възможно повече кислород аргининови и напомпващи агенти, действащите директно на мускулните контракции микроелементи, регулиращите водно-солевия баланс минерални соли присъстващи в  Revange nutrition CELL SHOT, несъмнено ще повишат нивото на силовата издръжливост. А именно тренировките за това физическо, или психо-моторно  качество ще предизвикат така желаната от културистите саркоплазмена хипертрофия. За функционалните спортове, при които изхода на борбата се решава от скоростната издръжливост, то Revange Nutrition CELL SHOT, ще е от полза за хипертрофирането на активните белтъци – актин и миозин и за увеличаване на способностите за поддържане на високоефективна двигателна дейност в условията на дискомфорта, причинен от прогресивно нарастващата умора.

  Намираме сме и изследвания, които показват нуждата от допълнителна експериментална работа, за да се докаже полезното действие на HICA. Засега обаче  това е информацията от проучванията в лабораториите на Revange nutrition CELL SHOT – авангардното BCAAs.

  С тази публикация на JK Fitness & SNC не правим реклама на продукта, а изпълняваме молбата на Revange Nutrition, да запознаем българският потребител с една авангардна разработка на американските колеги. Повече информация за продукта вижте на сайта на JK Fitness: http://jkfitness.bg/index.php?route=product/product&path=3&product_id=2395

  От нас няма да прочетете за чудновати и несравними ефекти на суплементи, защото те са просто суплементи подпомагащи храненето и тренировъчната дейност, а не психостимулатори, или лекарства.

  За качествата на Revange Nutrition CELL SHOT, имате думата вие, интелигентно трениращите ползватели на хранителни добавки!

Публикувай коментар

Име
Адрес на е-поща
Коментар
Защитен код
Изработка 8xdesign.com
JK FITNESS MARKET © 2018