Clicky

30 Nov

Велоергометрите Proteus 3320

Публикувано в: News

  Преди да посочим качествата на велоергометрите Proteus 3320, бихме искали да припомним някои ползи от тренировките на този вид кардиоуреди.

  Преди да посочим качествата на велоергометрите Proteus 3320, бихме искали да припомним някои ползи от тренировките на този вид кардиоуреди.

  Изследвания на Колеж по спорт „Био Фит“ посочват, че велоергометърът е най-използвания кардиоуред за тренировка в домашни условия. Една от причините за това е, че на него се тренира сравнително най-лесно, теглото на тялото се поема от седалката, амплитудата на движение на долните крайници е малка, а ръцете са в опора, придаващи неподвижност на раменния пояс. Това, обаче не омаловажава полезността на стационарното колело, ако се спазват условията на работата в съответната зона на мощност, посочена в предишна публикация в блога на JK Fitness.

  Велоергометърът е подходящ уред за хора, на които ежедневието и професионалната ангажираност е свързана със стояща дейност. Широко се използва в рехабилитационни центрове и здравни заведения, от хора с проблеми с равновесния апарат. Стандартността му го прави подходящ за извършване на функционални изследвания. Закупува се масово от собственици на хотелски фитнес центрове, поради ниската цена. Изхождайки от всичко това, може да определим велоергометъра, като най-използвания кардиоуред.

  Тогава защо да не избереме най-подходящия велоергометър за широка употреба на добра цена ?! Хармонията между цена и качество е донякъде въпрос на индивидуален избор и разбиране, но и базиран на достатъчно добра информираност.

  Нашата цел не е да рекламираме нещо, което на всяка цена искаме да продадем, а да предложим коректна информация, удоволствие, комфорт и безпроблемна работа на тези от Вас, които са избрали велоергометъра за своя фитнес уред за развиване на издръжливост и нормализиране на теглото, за подобряване функциите на сърдечно-съдовата и дихателната система, или изобщо за добро здраве и фитнес форма.

  Защо точно Proteus 3320?

  Защото предлагаме този модел в магазина ни JK Fitness Market от 2008 година и нямаме нито един върнат до сега; защото имаме информацията от доволни клиенти, трениращи на него с  удоволствие години наред, без да го използват за модерна закачалка; защото моделът е токова сполучлив, че се оказва единственият на фитнес пазара непроменян цели 8 години.

  Бихме искали да споменем за  приятния му дизаин, отлична калибровка, гладък и равномерен ход, компактност, лесна подвижност, възможност за трениране на хора с телесно тегло до 120 кг. Не забравяйте, че PROTEUS е най-реномираната марка за домашни велоергометри!

 Ако Proteus 3320 Ви интересува, вижте повече информация за него на сайта – раздел велоергометри!

                                                                                                                                                JK Fitness

Публикувай коментар

Име
Адрес на е-поща
Коментар
Защитен код
Изработка 8xdesign.com
JK FITNESS MARKET © 2018