Clicky

01 Oct

Експериментът

Публикувано в: Методика на тренировка

  Публикацията информира за един практически автоексперимент, с който авторът на тренировъчната система “JK Fit Motion” – доц. Юлиан Карабиберов, показва, че е напълно възможно и лесно, независимо от възрастта, човек да променя своята кондиция и визия 3 пъти за период от 8 месеца

 

 

 Юлиан Карабиберов - автоексперимент

С настоящия материал бихме искали да Ви запознаем с един автоексперимент, в който авторът на тренировъчната система “JK Fit Motion” – доц. Юлиан Карабиберов, променя своята кондиция и визия 3 пъти за период от 8 месеца, въпреки неговата почти 60 годишна възраст.

  Целта  е да се покаже, че е напълно възможно и лесно, независимо от възрастта, човек да променя неколкократно за сравнително малък период от време, телесния си състав и фитнес форма, стига да няма ограничения от здравословен и психологичен характер.

  Задачите на експеримента са свързани с трикратно влизане и излизане от форма в продължение на 32 седмици, като се проследява промяната на визията, процента телесни мазнини, нивото на двигателните качества сила и силова издръжливост, чрез лесноизпълними тестове.

  Публикацията е подкрепена със снимков материал.

 Посочени са конкретни принципи и особености на тренировъчната система на автора, правещи я ефективна в краткосрочен план при многократно използване?

   Дългогодишният опит на автора, позволява да се направят редица ценни за практиката изводи и препоръки, помагащи за икономизирането и оптимизирането на методиката на тренировка във фитнеса.

  Опознавайки системата на своето АЗ, човек може да научи нейния духовен елемент да чувства вибрациите на материалното тяло; да научи командния и център – мозъкът да събира и концентрира енергията и да го накара да осмисля, разбира и отдиференцира потокът информация. След това е само въпрос на интуитивна обработка и вземане на интелигентни управленчески решения за действие, като тогава човек разбира, че системата е самия Той!

  Прочетете цялата статия на личния сайт на автора:

http://julian-karabiberov.com/blog/стратегия-на-фитнес-подготовка-експе/

Публикувай коментар

Име
Адрес на е-поща
Коментар
Защитен код
Изработка 8xdesign.com
JK FITNESS MARKET © 2018