Clicky

15 Aug

Колеж по спорт „Био Фит“ и обучението по фитнес и кондиционна подготовка

Публикувано в: Методика на тренировка

Колеж по спорт „Био Фит“ и обучението по фитнес и кондиционна подготовка 

Уважаеми читатели на блога а JK Fitness

В сайта на колеж по спорт „Био Фит“ е публикувана статия, в която е обяснено, защо колежът е водещо учебно заведение в България в двете преподавани дисциплини – фитнес и кондиционна подготовка в спорта. 

Колеж по спорт „Био Фит“ и обучението по фитнес и кондиционна подготовка

Уважаеми читатели на блога а JK Fitness,

В сайта на колеж по спорт „Био Фит“ е публикувана статия, в която е обяснено, защо колежът е водещо учебно заведение в България в двете преподавани дисциплини – фитнес и кондиционна подготовка в спорта. Изложени са факторите за това, като детайлно разработени техники на изпълнение на силовите, цикличните и функционално-координационните упражнения и собствено разработена методика на подготовка, учебна програма и учебни помагала, уникална материална база с авторски съоръжения и уреди, богата научно - изследователска дейност. В колежа преподават и най-добрите хабилитирани преподаватели по специалностите „Фитнес“ и „Кондиционна подготовка“, доказали се не само в теорията, но и в практиката.

Една от най-силните страни на Колеж по спорт „Био Фит“ е практическата му дейност, изразяваща се в директна работа с висококвалифицирани състезатели от различни спортове – волейбол, баскетбол, футбол, ски алпийски дисциплини, шортрек, автомобилизъм, лека атлетика, ветроходни спортове, голф и др. На територията на колежа и разработената в него тренировъчна методика се подготвят и редица национални отбори на България.

Статията подчертава, че в България няма друго учебно заведение с толкова добре оборудвани учебно-тренировъчни зали (виж www.gym.jkfitness.bg). Благодарение на това се постига осъществяването на връзката между теорията и практиката. Прочетете в блога https://biofitcollege.com/blog, защо Колеж по спорт „Био Фит“ е най-престижното учебно заведение в България за изучаване на двете специалности - Фитнес и Кондиционна подготовка в спорта.

JK Fitness

Тагове:

Публикувай коментар

Име
Адрес на е-поща
Коментар
Защитен код
Изработка 8xdesign.com
JK FITNESS MARKET © 2018