Хранене и добавки

Rss
03 May

40% Whey Protein Bar на JK Nutrition

През месец януари 2017 год. JK Nutrition разработи нов високопроцентов протинов десерт предложен на пазара за хранителни добавки под името 40% Whey Protein Bar. 

03 Nov

Revange Nutrition CELL SHOT – авангардното BCAAs

  Revange Nutrition е преуспяваща американска фирма за хранителни....

12 May

ZMA & Tribulus – една добра комбинация на Bio Fit

В спортната практика на силовите атлети отдавна са известни двата продукта – ZMA (цинк и магнезий) и Tribulus Terrestris (екстракт от растението бабини зъби). В бодибилдинг практиката се използват за стимулиране отделянето на най-важният хормон за повишаването на мускулната маса и сила - тестостеронът.

28 Feb

Аминокиселини

  Аминокиселините са базовия градивен елемент на белтъците в човешкото тяло. Самите мускули са изградени от аминокиселини, а съкратителните им свойства се осигуряват от активните белтъци актин и миозин (виж фигурата).  Увеличаването на размерите им е свързано с т.нар. миофибрилна хипертрофия. 

 
10 Mar

Аминокиселините и формирането на белтъците – съвременни научни изследвания

В редица публикации сме изяснили концепцията ни за изграждане на тренировъчна методика от гледна точка на квантовата физика.

18 Dec

Диосгенинът

Диосгенинът е растителен стерол от растението див ямс – мексикански сладък картоф. Растението се счита за диворастящо в районите на Северна Америка и е с латинско наименование Dioscorea villosa. Грудките му са дебели и стигат до 10 см в диаметър, а увивните му стъбла са с дължина достигаща над 5 м (виж снимката по-долу). 

28 May

Фет бърнърите и Thermo Liquid

Лятото е точно зад ъгъла и на мода излизат фет бърнърите. Повечето от нас преминават към идеята, отново да се приложи някаква малка диета точно преди лятото. В крайна сметка, който не иска да се разхожда по плажа с увиснал корем и паласки, може да се пробва с нашата тренировъчна и хранителна програма. Тогава възниква въпросът, разбира се, дали използването на фет бърнъри може да бъде полезно за да се ускори топенето на телесни мазнини?

Онлайн магазин
JK FITNESS MARKET © 2017