Сортиране по:
Покажи:

NRGFUEL Glutamine - Глутамин, 600 гр.

52.90 лв.
Glutamine - Глутамин, 600 гр. ГЛУТАМИНИ Глутаминът е най-изобилната в човешкото тяло аминокиселина. Над 61% от скелетната мускулатура е глутамин. Добавянето на тази хранителна добавка към протеиновия шейк или приета ..

Глутамин - L-глутамин, 100 гр, JK Nutrition

13.50 лв.
Описание на продукта  L-глутаминът е изключително важна аминокиселина за синтеза на белтъка в мускулите и поддържането на положителния азотен баланс. Тя е ключовата аминокиселина, регулираща баланса между катаболните (разградни) и а..

Глутамин с BCAA - Glutamine + BCAA, 500 гр, Wingold

49.00 лв.
  Glutamine + BCAA е прахообразна  форма на аминокиселини с разклонена верига ( Л-Левцин, Л-Изолевцин, Л-Валин) и глутамин. Хранителната добавка бързо навлизат в мускулните клетки и имат възможно най-бързо и благоприятн..

Глутамин, 400 гр, Bulk Nutrition

49.90 лв.
Характеристика на глутамина от серията Bulk на Nutrytec: L-Glutamine е най-важната за мускулната тъкан и кръвната плазма аминокиселина. Глутаминът може да се синтезира в тялото от други аминокиселини, или може да се достави отвън с хр..

Глутамин, 500 гр, Wingold

39.90 лв.
Глутамина е известна на бодибилдерите и всички спортисти хранителна добавка с подчертано полезни свойства. Микронизиран. Към продукта е добавен и вит. B6. Предотвратява загубата на мускулна маса по време на периоди на стрес,..
Показани 1 до 5 от 5 (1 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории