Въжета за скачане


Сортиране по:
Покажи:

Въже за скачане кожено, Fit Motion

18.90 лв.
Луксозно кожено въже за скачане с дървени дръжки на Fit Motion. Предназначено за изпълнение на скокови упражнения и развитие на качеството взривна и бърза сила и отскокливост. Развива пъргавината на долните крайници, както и..
-41%
Tigar Гумено въже за скачане - Ø 10

Tigar Гумено въже за скачане - Ø 10

49.90 лв.

29.50 лв.

Tigar Гумено въже за скачане - Ø 10 СПОРТНИ И ФИТНЕС АКСЕСОАРИ Въже за скачане,гумено с диаметър 10 мм, за професионална употреба. Висококачествен материал на Michelin. Повишена здравина и тегло, с възможност за корегиране на дъ..
-41%
Tigar Гумено въже за скачане - Ø 12

Tigar Гумено въже за скачане - Ø 12

54.90 лв.

32.50 лв.

Tigar Гумено въже за скачане - Ø 12 СПОРТНИ И ФИТНЕС АКСЕСОАРИ Въже за скачане,гумено с диаметър 12 мм., за професионална употреба. Висококачествен материал на Michelin. Повишена здравина и тегло, с възможност за корегиране на д..

Tigar Гумено въже за скачане - Ø 8

25.90 лв.
Въже за скачане,гумено с диаметър 8 мм, за професионална употреба.Висококачествен материал на Michelin.Повишена здравина и тегло, с възможност за корегиране на дължината от ръкохватките.Възможност за използване и като плътен ластик.Производ..

Въже за скачане

5.70 лв.
Въже за скачане СПОРТНИ И ФИТНЕС АКСЕСОАРИ Въже за скачане с неопренови дръжки.Предназначено за изпълнение на скокови упражнения.Развива взривната сила на краката и особено на мускулите на ходилото.Ефективен фитнес аксесоар и за разви..

Въже за скачане - бързо, Fit Motion

13.90 лв.
Въже за скачане - бързо, Fit MotionМного бързи и устойчиви въжета за скачане с полипропиленови дръжки и 3 метра гумиран стоманен кабел. Въжетата имат изключително бързо и лесно въртящи се шпилки, което много удължава живота на дръжките.&nbs..

Въже за скачане с лагер

7.90 лв.
Въже за скачане с лагер предназначено за изпълнение на скокови упражнения.Скачането на въже развива взривната сила, бързината и координацията на движенията.Често използван фитнес аксесоар за кардиоупражнения за намаляване на мазнините и тел..

Въже за скачане с тежести 2x250 гр, AHF-019 Toorx

19.90 лв.
Въже за скачане с тежести 2x250 гр, модел AHF-019 на италиянската фирма Toorx.Скоковете с въже развива скоростно-силовите качества, особено на мускулите на ходилото, скоковата издръжливост, пъргавината, координацията и чувството за ритъм.Т..

Въже за скачане, Speed rope

5.80 лв.
Въже за скачане, Speed rope е тънко въже с цел постигане на висока скорост на въртене при скачане.Въженцата за скачане са лесно преносим и удобен фитнес аксесоар за изпълнение на скокови упражнения навсякъде.Скачането на въженце развива ско..

Въже за скачане, плетено

6.90 лв.
Въже за скачане с оплетка предназначено за изпълнение на скокови упражнения.Скачането на въже развива взривната сила, бързината и координацията на движенията.Често използван фитнес аксесоар за кардиоупражнения за намаляване на мазнинит..

Въженце за скачане Gymtick Pro Jump Rope

15.00 лв.
Gymtick Pro Jump Rope СПОРТНИ И ФИТНЕС АКСЕСОАРИ Въже за скачане Скачането на въже е един от най-ефективните и най-простите форми на аеробна тренировка. Въжето е с дължина 2,75 метра и има клип вътре в дръжката, така че може да се ..

Професионално бързо въже за скачане, модел AHF-057 , TOORX

43.50 лв.
Професионално бързо въже за скачане, модел AHF-057 на италиянската фирма TOORX е предназначено за изпълнение на скокови упражнения с висока интензивност.Бързото въже е подходящо за развиване на скоростните, скоростно-силовите качества и ско..
Показани 1 до 12 от 12 (1 стр.)
Категории