Комбинирани уреди


Сортиране по:
Покажи:

Машина за вътрешна и външна част на бедрата Body-Solid Pro-Dual DIOT-SF

3 950.00 лв.
Машина за вътрешна и външна част на бедрата Body-Solid Pro-Dual DIOT-SFМашината за вътрешна и външна част на бедрата Pro-Dual DIOT-SF на Body-Solid е уредът, който ще ви позволи да фокусирате усилията си върху две от най-деликатните части н..

Total Body Squat, TOORX

249.00 лв.
Total Body Squat е комбиниран фитнес уред на италиянаската фирма TOORXПодходящ за комплексни тренировки за всеки член на семейството.Total Body Squat ви позволява да тренирате много части на тялото едновременно.Докато вашите глутеуси, бедра..

Бицепс / трицепс машина, Body-Solid GCBT380

1 265.00 лв.
Комбинирана машина за бицепс и трицепс - Body-Solid GCBT380, предназначена за тренировка на мускулите на ръцете.Силозадаването е със свободни тежести - дискове.Подходяща за оборудване на домашни и леконатоварени фитнес зали.Техническа харак..

Глутеус машина MULTI HIP PLX-4700, TOORX

4 999.00 лв.
Глутеус машина MULTI HIP модел PLX-4700 на италианската фирма TOORX Основна функция на фитнес машината е да развива силата и силовата издръжливост на седалищните мускули.Освен тях, комплексния уред може да се използва и за развиване си..

Двойна скрипцова система PRX-3500, TOORX

4 950.00 лв.
Двойна скрипцова система, модел PRX-3500 на TOORX - невероятното усещане за стил, италиански темперамент и елегантност.Супер тънка, супер компактна, супер функционална крос оувър система.Регулираща се височина на макарите на 20 нива.Снабден..

Домашна фитнес система Body-Solid G6B

5 858.00 лв.
Комбинираният фитнес уред Bi-Angular Home Gym G6B на Body Solid е висококачествена комплексна станция за тренировка при всякакви условия - в къщи, във фитнес залата, дори и в професионалния джим.Служи за трениране на всички мускулни групи н..

Единична скрипцова система PRX-3000, TOORX

2 995.00 лв.
Единична скрипцова система, модел PRX-3000 на TOORX е приятното усещане за италиански дизайн и прецизна механика, интегрирани в домашния интериор на всеки фитнес ентусиаст.Супер тънка, супер елегантна, супер функционална.Снабдена с алуминие..
-8%
Комбиниран многофункционален фитнес уред Cable Motion G5 - малко използван, Life Fitness

Комбиниран многофункционален фитнес уред Cable Motion G5 - малко използван, Life Fitness

6 499.00 лв.

5 990.00 лв.

Комбиниран многофункционален фитнес уред - Cable Motion G5 на американската фирма Life Fitness Кабелната система предлага изклющително високи възможности за изпълнение на разнообразни фитнес упражнения.Включва пейка с регулиращ се накл..

Комбиниран уред за преднобедрени и заднобедрени муслули Body-Solid GLCE365

1 219.00 лв.
Комбиниран фитнес уред за трениране на преднобедрените и заднобедрените муслули. Body-Solid, модел GLCE365, работи със силозадаване от дискове с диаметър на отвора над 25 мм.Промяна на наклона на облегалката за удобство при работа за двете ..
-20%
Комбиниран уред за фитнес, Ustyle Sport H11

Комбиниран уред за фитнес, Ustyle Sport H11

485.00 лв.

390.00 лв.

Комбинираният фитнес уред H11 е комплексен многофункционален тренажор с плочково силозадаващо устройство, предназначен за изпълнението на многообразни анаеробни и анаеробно-аеробни тренировки, развиващи силата и обема на мускулите на цялото..

Комбиниран уред четиристранен Fit motion

6 500.00 лв.
Комбиниран уред с четири станции на Fit motion, предназначен за трениране на всички мускулни групи на човешкото тяло.Притежава смит машинна на лагери, рак скуат стойка за клякане и вдигане от опора, два скрипеца, висилки.Плочково силозадава..

Комбиниран фитнес уред - Sportsman Gym 20, Best Fitness

1 385.00 лв.
Комбиниран фитнес уред - Sportsman Gym 20 на Best Fitness, предназначен за тренировка на всички мускулни групи на човешкото тяло.Това е най-продавания МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН уред на фитнес пазара.На Best-Fitness-Sportsman-Gym20 може да се използ..

Комбиниран фитнес уред Body Solid G1S

2 720.00 лв.
Многофункционалният комбиниран уред G1S на Body Solid е предназначен за изпълнение на над 50 упражнения за всички мускули на човешкото тяло. Този комплексен тренажор има за цел да задоволи и най-претенциозния любител на силовите упражнения,..

Комбиниран фитнес уред MSX-3000, TOORX

4 590.00 лв.
Комбиниран фитнес уред MSX-3000 на италианската фирма TOORX.Мултифункционалната станция е предназначена за качествено трениране на всички мускулни групи на човешкото тяло.С този комплексен фитнес уред, Вие ще замените множество отделни уред..

Комбиниран фитнес уред MSX-50, TOORX

1 590.00 лв.
Комбиниран фитнес уред MSX-50 на италианската фирма TOORXМултифункционалната станция е предназначена за качествено трениране на всички мускулни групи на човешкото тяло.С този комплексен фитнес уред, Вие ще замените множество отделни уреди и..

Комбиниран фитнес уред MSX-60, TOORX

1 890.00 лв.
Комбиниран фитнес уред , модел MSX-60 на италианската фирма TOORXМултифункционалната система е предназначена за тренировки в домашни условия или в хотелски фитнес центрове.На комплексния тренажор могат да се изпълнява голям арсенал от силов..

Комбиниран фитнес уред MSX-70, TOORX

2 490.00 лв.
Комбиниран фитнес уред , модел MSX-70 на италианската фирма TOORXМултифункционалната система е предназначена за тренировки в домашни условия или в хотелски фитнес центрове.На комплексния тренажор могат да се изпълнява голям арсена..
-32%
Комбиниран фитнес уред за вдигане от лег, Bulfit

Комбиниран фитнес уред за вдигане от лег, Bulfit

2 180.00 лв.

1 490.00 лв.

Комбиниран многофункционален фитнес уред за вдигане от лег и полулег с дискове Ф51.Удобна и многофункционална.Плъзгаща се седалка и променящ се наклон на облегалката за удобно фиксиране на тялото спрямо силозадаването. Здрава и масивна..

Комбиниран фитнес уред със свободни тежести, Body Solid GLGS100

3 590.00 лв.
Комбиниран фитнес уред със силозадаване със свободни тежести (дискове), предназначен за силови тренировки на почти всички мускулни групи на тялото.Може да се използва в домашни условия и в интензивно натоварени фитнес зали.Здрава метална ов..

Комбиниран фитнес уред със свободни тежести, Body Solid GLGS100P4

3 690.00 лв.
Комбиниран фитнес уред  на Body Solid, модел  GLGS100P4, със силозадаване от свободни тежести (дискове).Притежава 4 станции за тренировка. и предназначен е за силови тренировки на всички мускулни групи на човешкото тяло...

Комбиниран фитнес уред, Body Solid F600

6 645.00 лв.
Мултифункционален комбиниран уред на Body-Solid, модел GF600 е предназначен за изпълнение на над 60 фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.Силозадаването с пакет от 95 кг плочки е напълно достатъчно за да може да ..

Комбиниран фитнес уред, Body Solid G10B

9 769.00 лв.
Комбиниран фитнес уред на Body Solid, модел G10B е за всеки, който желае да тренира тежко в домашни условия или фитнес студиото в квартала.Чрез 6-те си станции Body Solid G10B, притежава големи възможности за трениране на всички мускул..

Комбиниран фитнес уред, Powerline Home Gym PHG1000X

1 370.00 лв.
Комбиниран фитнес уред, Powerline Home Gym, модел PHG1000X е предназначен за изпълнението на голям арсенал от фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.На комплексният фитнес уред може да развивате силата и силовата издръ..

Комбинирана смит машина и скрипцова система ASX-3000, TOORX

4 995.00 лв.
Комбиниран фитнес уред - смит машина и скрипцова система, модел ASX-3000 на италианската фирма TOORXФитнес станцията е предназначена за трениране на всички мускулни групи на човешкото тяло.Техническа характеристика:Максимално тегло на потре..

Кросоувър CSX-6000, TOORX

7 980.00 лв.
Кросоувър, модел CSX-6000 на италианската компания TOORXПорталния двоен скрипец е предназначен за тежко натоварени фитнес и бодибилдинг зали.Скрипцовата система е предназначен за развиване силата и силовата издръжливост на голям арсенал от ..

Кросоувър PRX-5000, TOORX

5 850.00 лв.
Кросоувър модел PRX-5000, на италианската фирма TOORXДвойната скрипцова система е предназначена за използване в малки фитнес зали и дома.Богати възможности за място и посока на силозадаване.На мултифункционалният фитнес уред могат да се тре..

Кросоувър мултифункционален тренажор, Body-Solid GDCC200

3 750.00 лв.
Кросоувър мултифункционален тренажор - Body-Solid GDCC200 е предназначен за изпълнението на голямо разнообразие от физически упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.На скрипцовата система може да се правят голям арсенал от дв..

Лат машиЛат машина LTX-3000, TOORX

2 590.00 лв.
Комбинирана лат машина с долен скрипец на италианската фирма TOORXСкрипецът позволява изпълнението на теглене отгоре и отдолу.Предназначена за трениране мускулите на гърба и ръцете - бицепци и трицепси.Комплексното използване е благодарение..

Лат машина AGU-LM аксесоар, TOORX

295.00 лв.
Лат машина AGU-LM аксесоар на италианската фирма TOORXАксесоарът Toorx AGU-LM Lat е стоманен кабел, покрит с PVC, с гравитационна сфера.Аксесоарът Lat Machine се доставя с теглително въже, права ръкохватка, въже за трицепси, адаптер за диск..

Лат машина LTX-2000, TOORX

1 590.00 лв.
Комбинирана лат машина с долен скрипец на италианската фирма TOORXСкрипецът позволява изпълнението на теглене отгоре и отдолу.Предназначена за трениране мускулите на гърба и ръцете - бицепци и трицепси.Комплексното използване е благодарение..

Лег преса - приставка към комбинирани уреди от серия G, Body Solid

1 990.00 лв.
Лег преса - приставка към комбинирани уреди от серия G на Body Solid.Дизайнът с двойна греда елиминира напрежението в глезена и осигурява постоянна устойчивост в целия обхват на движение. Поставката за крака е конструирана да се движи с вър..

Лег преса и Хакеншмид машина - Leg Press & Hack Squat Body-Solid GLPH 1100

3 495.00 лв.
Лег преса и хакеншмид машина - две в едно е комбиниран фитнес уред за трениране на краката.Удобна и приятна за трениране и със сравнително компактни размери.Пести място в тренировъчната зала, защото вместо две машини, Вие ще поставите една ..

Лег преса-Хакен шмид машина HSX-3000, TOORX

3 480.00 лв.
Лег преса-Хакен шмид машина, модел HSX-3000 на италианската фирма TOORXФитнес машината съчетава два уреда в един за развиване силата на мускулите на краката. Пести тренировъчно пространство, без това да се отразява на качеството на силовата..

Лег преса-Хакен шмид машина HSX-5000, TOORX

5 900.00 лв.
Лег преса-Хакен шмид машина, модел HSX-5000 на италианската фирма TOORXФитнес машината съчетава два уреда в един за развиване силата на мускулите на краката.Пести тренировъчно пространство, без това да се отразява на качеството на..

Лег преса/ калф машина LPX-3000, TOORX

2 380.00 лв.
Лег преса/ калф машина, комбинирана 2 в 1, модел LPX-3000 на италианската фирма TOORX Машината с двойна функция е предназначена за натоварване мускулите на краката.На модел LPX-3000, може да се развива силата и силовата издръжливост на..

Лежанка за фитнес, комбинирана, с горен скрипец , Ustyle

449.00 лв.
Комбинираната лежанка е един от най-използваните уреди за домашна употреба. Удобен в комбинация с щанга, за повишаване на силата, силовата издръжливост, мускулната маса и релеф, добро здраве и фитнес форма. Уредът позволява изпъл..
Показани 1 до 36 от 59 (2 стр.)
Категории