Комбинирани уреди


Сортиране по:
Покажи:

Машина за вътрешна и външна част на бедрата Body-Solid Pro-Dual DIOT-SF

3 950.00 лв.
Машина за вътрешна и външна част на бедрата Body-Solid Pro-Dual DIOT-SFМашината за вътрешна и външна част на бедрата Pro-Dual DIOT-SF на Body-Solid е уредът, който ще ви позволи да фокусирате усилията си върху две от най-деликатните части н..

Total Body Squat, TOORX

249.00 лв.
Total Body Squat е комбиниран фитнес уред на италиянаската фирма TOORXПодходящ за комплексни тренировки за всеки член на семейството.Total Body Squat ви позволява да тренирате много части на тялото едновременно.Докато вашите глутеуси, бедра..

Бицепс / трицепс машина, Body-Solid GCBT380

1 265.00 лв.
Комбинирана машина за бицепс и трицепс - Body-Solid GCBT380, предназначена за тренировка на мускулите на ръцете.Силозадаването е със свободни тежести - дискове.Подходяща за оборудване на домашни и леконатоварени фитнес зали.Техническа харак..

Двойна скрипцова система PRX-3500, TOORX

4 950.00 лв.
Двойна скрипцова система, модел PRX-3500 на TOORX - невероятното усещане за стил, италиански темперамент и елегантност.Супер тънка, супер компактна, супер функционална крос оувър система.Регулираща се височина на макарите на 20 нива.Снабден..

Домашна фитнес система Body-Solid G6B

5 858.00 лв.
Комбинираният фитнес уред Bi-Angular Home Gym G6B на Body Solid е висококачествена комплексна станция за тренировка при всякакви условия - в къщи, във фитнес залата, дори и в професионалния джим.Служи за трениране на всички мускулни групи н..

Единична скрипцова система PRX-3000, TOORX

2 995.00 лв.
Единична скрипцова система, модел PRX-3000 на TOORX е приятното усещане за италиански дизайн и прецизна механика, интегрирани в домашния интериор на всеки фитнес ентусиаст.Супер тънка, супер елегантна, супер функционална.Снабдена с алуминие..
-8%
Комбиниран многофункционален фитнес уред Cable Motion G5 - малко използван, Life Fitness

Комбиниран многофункционален фитнес уред Cable Motion G5 - малко използван, Life Fitness

6 499.00 лв.

5 990.00 лв.

Комбиниран многофункционален фитнес уред - Cable Motion G5 на американската фирма Life Fitness Кабелната система предлага изклющително високи възможности за изпълнение на разнообразни фитнес упражнения.Включва пейка с регулиращ се накл..

Комбиниран уред за преднобедрени и заднобедрени муслули Body-Solid GLCE365

1 219.00 лв.
Комбиниран фитнес уред за трениране на преднобедрените и заднобедрените муслули. Body-Solid, модел GLCE365, работи със силозадаване от дискове с диаметър на отвора над 25 мм.Промяна на наклона на облегалката за удобство при работа за двете ..

Комбиниран уред за преднобедрено и заднобедрено сгъване, Titan

1 675.00 лв.
Комбиниран уред за преднобедрено и заднобедрено сгъване в коленните стави.Машината тренира предната и задната част на мускулите на краката, както и седалищните мускули.Компактна, заема сравнително малка площ, но уредът е проектиран, така че..
-20%
Комбиниран уред за фитнес, Ustyle Sport H11

Комбиниран уред за фитнес, Ustyle Sport H11

485.00 лв.

390.00 лв.

Комбинираният фитнес уред H11 е комплексен многофункционален тренажор с плочково силозадаващо устройство, предназначен за изпълнението на многообразни анаеробни и анаеробно-аеробни тренировки, развиващи силата и обема на мускулите на цялото..

Комбиниран уред четиристранен Fit motion

6 500.00 лв.
Комбиниран уред с четири станции на Fit motion, предназначен за трениране на всички мускулни групи на човешкото тяло.Притежава смит машинна на лагери, рак скуат стойка за клякане и вдигане от опора, два скрипеца, висилки.Плочково силозадава..

Комбиниран фитнес уред - Sportsman Gym 20, Best Fitness

1 385.00 лв.
Комбиниран фитнес уред - Sportsman Gym 20 на Best Fitness, предназначен за тренировка на всички мускулни групи на човешкото тяло.Това е най-продавания МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН уред на фитнес пазара.На Best-Fitness-Sportsman-Gym20 може да се използ..

Комбиниран фитнес уред Body Solid G1S

2 720.00 лв.
Многофункционалният комбиниран уред G1S на Body Solid е предназначен за изпълнение на над 50 упражнения за всички мускули на човешкото тяло. Този комплексен тренажор има за цел да задоволи и най-претенциозния любител на силовите упражнения,..

Комбиниран фитнес уред MSX-3000, TOORX

4 590.00 лв.
Комбиниран фитнес уред MSX-3000 на италианската фирма TOORX.Мултифункционалната станция е предназначена за качествено трениране на всички мускулни групи на човешкото тяло.С този комплексен фитнес уред, Вие ще замените множество отделни уред..

Комбиниран фитнес уред MSX-50, TOORX

1 480.00 лв.
Комбиниран фитнес уред MSX-50 на италианската фирма TOORXМултифункционалната станция е предназначена за качествено трениране на всички мускулни групи на човешкото тяло.С този комплексен фитнес уред, Вие ще замените множество отделни уреди и..

Комбиниран фитнес уред MSX-60, TOORX

1 590.00 лв.
Комбиниран фитнес уред , модел MSX-60 на италианската фирма TOORXМултифункционалната система е предназначена за тренировки в домашни условия или в хотелски фитнес центрове.На комплексния тренажор могат да се изпълнява голям арсенал от силов..

Комбиниран фитнес уред MSX-70, TOORX

2 180.00 лв.
Комбиниран фитнес уред , модел MSX-70 на италианската фирма TOORXМултифункционалната система е предназначена за тренировки в домашни условия или в хотелски фитнес центрове.На комплексния тренажор могат да се изпълнява голям арсена..

Комбиниран фитнес уред Vectra VFT 100

8 332.00 лв.
Многофункционален фитнес уред, скрипцова система с независимо фиксиране на ръкохватките. Произведен от най-престижната американска фирма за хотелско фитнес оборудване "Vectra" за обезпечаване на тренировъчен процес в редица престижни спорт..

Комбиниран фитнес уред Vectra VX1150

6 639.60 лв.
Американската фирма Vectra Ви предлага част от комплексния, многофункционален тренажор Vectra-VX 1150, на който може да натоварвате избирателно само краката и ръцете. За качествата на уредите на тази фирма, №1 в света в този клас фитнес об..

Комбиниран фитнес уред Vectra VX3850

17 148.00 лв.
Комбинираният фитнес уред VX3850 на американската фирма Vectra Ви предлага уникалната възможност да притежавате най-доброто фитнес оборудване в света за комплексно развитие на силовите качества на мускулите на цялото тяло.На тази многофункц..
-32%
Комбиниран фитнес уред за вдигане от лег, Bulfit

Комбиниран фитнес уред за вдигане от лег, Bulfit

2 180.00 лв.

1 490.00 лв.

Комбиниран многофункционален фитнес уред за вдигане от лег и полулег с дискове Ф51.Удобна и многофункционална.Плъзгаща се седалка и променящ се наклон на облегалката за удобно фиксиране на тялото спрямо силозадаването. Здрава и масивна..

Комбиниран фитнес уред със свободни тежести, Body Solid GLGS100

3 590.00 лв.
Комбиниран фитнес уред със силозадаване със свободни тежести (дискове), предназначен за силови тренировки на почти всички мускулни групи на тялото.Може да се използва в домашни условия и в интензивно натоварени фитнес зали.Здрава метална ов..

Комбиниран фитнес уред със свободни тежести, Body Solid GLGS100P4

3 690.00 лв.
Комбиниран фитнес уред  на Body Solid, модел  GLGS100P4, със силозадаване от свободни тежести (дискове).Притежава 4 станции за тренировка. и предназначен е за силови тренировки на всички мускулни групи на човешкото тяло...

Комбиниран фитнес уред, Body Solid F600

6 645.00 лв.
Мултифункционален комбиниран уред на Body-Solid, модел GF600 е предназначен за изпълнение на над 60 фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.Силозадаването с пакет от 95 кг плочки е напълно достатъчно за да може да ..

Комбиниран фитнес уред, Body Solid G10B

9 769.00 лв.
Комбиниран фитнес уред на Body Solid, модел G10B е за всеки, който желае да тренира тежко в домашни условия или фитнес студиото в квартала.Чрез 6-те си станции Body Solid G10B, притежава големи възможности за трениране на всички мускул..

Комбиниран фитнес уред, Powerline Home Gym PHG1000X

1 370.00 лв.
Комбиниран фитнес уред, Powerline Home Gym, модел PHG1000X е предназначен за изпълнението на голям арсенал от фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.На комплексният фитнес уред може да развивате силата и силовата издръ..

Кросоувър мултифункционален тренажор, Body-Solid GDCC200

3 750.00 лв.
Кросоувър мултифункционален тренажор - Body-Solid GDCC200 е предназначен за изпълнението на голямо разнообразие от физически упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.На скрипцовата система може да се правят голям арсенал от дв..

Лат машиЛат машина LTX-3000, TOORX

2 590.00 лв.
Комбинирана лат машина с долен скрипец на италианската фирма TOORXСкрипецът позволява изпълнението на теглене отгоре и отдолу.Предназначена за трениране мускулите на гърба и ръцете - бицепци и трицепси.Комплексното използване е благодарение..

Лат машина AGU-LM аксесоар, TOORX

295.00 лв.
Лат машина AGU-LM аксесоар на италианската фирма TOORXАксесоарът Toorx AGU-LM Lat е стоманен кабел, покрит с PVC, с гравитационна сфера.Аксесоарът Lat Machine се доставя с теглително въже, права ръкохватка, въже за трицепси, адаптер за диск..

Лат машина LTX-2000, TOORX

1 590.00 лв.
Комбинирана лат машина с долен скрипец на италианската фирма TOORXСкрипецът позволява изпълнението на теглене отгоре и отдолу.Предназначена за трениране мускулите на гърба и ръцете - бицепци и трицепси.Комплексното използване е благодарение..

Лег преса - приставка към комбинирани уреди от серия G, Body Solid

1 990.00 лв.
Лег преса - приставка към комбинирани уреди от серия G на Body Solid.Дизайнът с двойна греда елиминира напрежението в глезена и осигурява постоянна устойчивост в целия обхват на движение. Поставката за крака е конструирана да се движи с вър..

Лег преса и Хакеншмид машина - Leg Press & Hack Squat Body-Solid GLPH 1100

3 495.00 лв.
Лег преса и хакеншмид машина - две в едно е комбиниран фитнес уред за трениране на краката.Удобна и приятна за трениране и със сравнително компактни размери.Пести място в тренировъчната зала, защото вместо две машини, Вие ще поставите една ..

Лежанка за фитнес, комбинирана, с горен скрипец , Ustyle

449.00 лв.
Комбинираната лежанка е един от най-използваните уреди за домашна употреба. Удобен в комбинация с щанга, за повишаване на силата, силовата издръжливост, мускулната маса и релеф, добро здраве и фитнес форма. Уредът позволява изпъл..

Машина за клек и прасци Body-Solid GSCL360

1 990.00 лв.
Машина за клек и прасци Body-Solid GSCL360Машината за клек и прасци на Body-Solid GSCL360 е специално проектирана, за да ограничи рисковете от травми и контузии, които съществуват при класическото упражнение със свободни тежести. В същото в..

Мултифункционален комбиниран уред - Body-Solid EXM4000S

1 759.00 лв.
Мултифункционален комбиниран уред на Body-Solid, модел EXM4000S е предназначен за изпълнение на голям брой фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.Тренажорът притежава 9 групи станции за тренировъчни движения ..

Мултифункционален комбиниран уред - Body-Solid Selectorized Home Gym G3S

3 699.00 лв.
Мултифункционален комбиниран уред на Body-Solid, модел G3S е предназначен за изпълнение на голям арсенал от фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.Силозадаването с пакет от 73 кг плочки е напълно достатъчно за да може ..
Показани 1 до 36 от 50 (2 стр.)
Категории