Сортиране по:
Покажи:

Машина за вътрешна и външна част бедра Body Solid

3 950.00 лв.
Комбинираната машина за бедра - аддуктор/ абдуктор, модел Pro-Dual на Body Solid  е предназначена за трениране на мускулите разположени по вътрешната и външната част на краката.Има ергономически издържана пирамида от тежести, постав..
-39%
Комбиниран уред Weider Pro 8000 Multigym

Комбиниран уред Weider Pro 8000 Multigym

2 430.00 лв.

1 490.00 лв.

 Weider Pro 8000 Multigym е комбиниран уред - тристанционен тренажор с възможностти за трениране мускулите на цялото тяло, включително и на краката.Има две плочкови силозадаващи устройства и система за кофички, набиране и коремни преси..

Комбиниран уред за фитнес - 705 Home GYM, Leohon fitness

1 190.00 лв.
Комбинираният уред за фитнес - 705 Home GYM е многофункционална станция, включваща модули за обезпечаване на разнообразна силова тренировка на почти всички мускули на човешкото тяло. Възможността за вариативно фиксиране на отделните м..

Комбиниран уред за фитнес - M9S Home GYM, Leohon fitness

2 290.00 лв.
Комбинираният уред за фитнес - M9S Home GYM е многофункционална станция, включваща модули за обезпечаване на разнообразна силова тренировка на всички мускули на човешкото тяло. Възможността за вариативно фиксиране на отделните модули позвол..
-20%
Комбиниран уред за фитнес, Ustyle Sport H11

Комбиниран уред за фитнес, Ustyle Sport H11

485.00 лв.

390.00 лв.

Комбинираният фитнес уред H11 е комплексен многофункционален тренажор с плочково силозадаващо устройство, предназначен за изпълнението на многообразни анаеробни и анаеробно-аеробни тренировки, развиващи силата и обема на мускулите на цялото..

Комбиниран уред четиристранен Fit motion

6 500.00 лв.
Комбиниран уред с четири станции на Fit motion, предназначен за трениране на всички мускулни групи на човешкото тяло.Притежава смит машинна на лагери, рак скуат стойка за клякане и вдигане от опора, два скрипеца, висилки.Плочково силозадава..

Комбиниран фитнес уред - Bi-Angular Home Gym G6B, Body Solid

4 895.00 лв.
Комбинираният фитнес уред Bi-Angular Home Gym G6B на Body Solid е висококачествена комплексна станция за тренировка при всякакви условия - в къщи, във фитнес залата, дори и в професионалния джим.Служи за трениране на всички мускулни групи н..

Комбиниран фитнес уред - Sportsman Gym 20, Best Fitness

1 385.00 лв.
Комбиниран фитнес уред - Sportsman Gym 20 на Best Fitness, предназначен за тренировка на всички мускулни групи на човешкото тяло.Това е най-продавания МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН уред на фитнес пазара.На Best-Fitness-Sportsman-Gym20 може да се използ..

Комбиниран фитнес уред Body Solid G1S

2 590.00 лв.
Многофункционалният комбиниран уред G1S на Body Solid е предназначен за изпълнение на над 50 упражнения за всички мускули на човешкото тяло. Този комплексен тренажор има за цел да задоволи и най-претенциозния любител на силовите упражнения,..

Комбиниран фитнес уред Vectra VFT 100

8 332.00 лв.
Многофункционален фитнес уред, скрипцова система с независимо фиксиране на ръкохватките. Произведен от най-престижната американска фирма за хотелско фитнес оборудване "Vectra" за обезпечаване на тренировъчен процес в редица престижни спорт..

Комбиниран фитнес уред Vectra VX1150

6 639.60 лв.
Американската фирма Vectra Ви предлага част от комплексния, многофункционален тренажор Vectra-VX 1150, на който може да натоварвате избирателно само краката и ръцете. За качествата на уредите на тази фирма, №1 в света в този клас фитнес об..

Комбиниран фитнес уред Vectra VX3850

17 148.00 лв.
Комбинираният фитнес уред VX3850 на американската фирма Vectra Ви предлага уникалната възможност да притежавате най-доброто фитнес оборудване в света за комплексно развитие на силовите качества на мускулите на цялото тяло.На тази многофункц..

Лег преса и Хакеншмид машина - Leg Press & Hack Squat, Body Solid

2 897.00 лв.
Лег преса и хакеншмид машина - две в едно е комбиниран фитнес уред за трениране на краката.Удобна и приятна за трениране и със сравнително компактни размери.Пести място в тренировъчната зала, защото вместо две машини, Вие ще поставите една ..

Лежанка за фитнес, комбинирана, с горен скрипец , Ustyle

449.00 лв.
Комбинираната лежанка е един от най-използваните уреди за домашна употреба. Удобен в комбинация с щанга, за повишаване на силата, силовата издръжливост, мускулната маса и релеф, добро здраве и фитнес форма. Уредът позволява изпълнението..

Машина за клек и прасци - Leverage Squat Calf Machine, Body Solid

1 493.00 лв.
Машина за клек и прасци - Leverage Squat Calf Machine на Body Solid е фитнес уред с двойна функция за развиване силата на краката - бедрени, прасцеви мускули и глутеуси.Предназначена за професионална и домашна употреба, поради здравината и ..
-11%
Спортен уред за набиране, кофички и коремни преси, Iron Man

Спортен уред за набиране, кофички и коремни преси, Iron Man

399.00 лв.

355.00 лв.

Спортен уред за набиране, кофички и коремни преси на Iron Man, предназначен за развиване на силата и силовата издръжливост на мускулите разположени по горната част на тялото.Уредът е за ползване в домашни условия или малко натоварени фитнес..
Показани 1 до 16 от 16 (1 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории