Сортиране по:
Покажи:

Комбиниран уред за фитнес - 705 Home GYM, Leohon fitness

1 190.00 лв.
Комбинираният уред за фитнес - 705 Home GYM е многофункционална станция, включваща модули за обезпечаване на разнообразна силова тренировка на почти всички мускули на човешкото тяло. Възможността за вариативно фиксиране на отделните м..

Комбиниран уред за фитнес - M9S Home GYM, Leohon fitness

2 290.00 лв.
Комбинираният уред за фитнес - M9S Home GYM е многофункционална станция, включваща модули за обезпечаване на разнообразна силова тренировка на всички мускули на човешкото тяло. Възможността за вариативно фиксиране на отделните модули позвол..
-20%
Комбиниран уред за фитнес, Ustyle Sport H11

Комбиниран уред за фитнес, Ustyle Sport H11

485.00 лв.

390.00 лв.

Комбинираният фитнес уред H11 е комплексен многофункционален тренажор с плочково силозадаващо устройство, предназначен за изпълнението на многообразни анаеробни и анаеробно-аеробни тренировки, развиващи силата и обема на мускулите на цялото..

Комбиниран фитнес уред Vectra VFT 100

8 332.00 лв.
Многофункционален фитнес уред, скрипцова система с независимо фиксиране на ръкохватките. Произведен от най-престижната американска фирма за хотелско фитнес оборудване "Vectra" за обезпечаване на тренировъчен процес в редица престижни спорт..

Комбиниран фитнес уред Vectra VX1150

6 639.60 лв.
Американската фирма Vectra Ви предлага част от комплексния, многофункционален тренажор Vectra-VX 1150, на който може да натоварвате избирателно само краката и ръцете. За качествата на уредите на тази фирма, №1 в света в този клас фитнес об..

Комбиниран фитнес уред Vectra VX3850

17 148.00 лв.
Комбинираният фитнес уред VX3850 на американската фирма Vectra Ви предлага уникалната възможност да притежавате най-доброто фитнес оборудване в света за комплексно развитие на силовите качества на мускулите на цялото тяло.На тази многофункц..

Лежанка за фитнес, комбинирана, с горен скрипец , Ustyle

449.00 лв.
Комбинираната лежанка е един от най-използваните уреди за домашна употреба. Удобен в комбинация с щанга, за повишаване на силата, силовата издръжливост, мускулната маса и релеф, добро здраве и фитнес форма. Уредът позволява изпълнението..

Смит машина Body Solid GS-348Q

2 899.00 лв.
Смит машината GS-348Q на Body Solid е предназначена за развитие на всички мускулни групи, при заемане на подходяща позиция спрямо движещата се по вертикала тежест.Притежава гладък и равномерен ход, здравина и удобство при работа.Изработена ..

Фитнес уред за гръб Body Solid GLM83

849.00 лв.
Комбиниран скрипец - Лат/Пулей- машина с двойна функция модел GLM83 на Body Solid, педназначена за изпълнение на редица физически упражнения със свободни тежести за мускулите на гърба.Многофункционалността и позволява да се изпълняват издър..
Показани 1 до 9 от 9 (1 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории