Комбинирани уреди


Сортиране по:
Покажи:

Домашна фитнес система Body-Solid G6B

4 895.00 лв.
Комбинираният фитнес уред Bi-Angular Home Gym G6B на Body Solid е висококачествена комплексна станция за тренировка при всякакви условия - в къщи, във фитнес залата, дори и в професионалния джим.Служи за трениране на всички мускулни групи н..

Комбиниран уред - скрипец Alfa Column, Titan

4 200.00 лв.
Комбиниран уред - скрипцова система Alfa Column е предназначена за фитнес тренировка и силови натоварвания, основно чрез дърпащи движения.Могат да се изпълняват силови упражнения за гърба, ръцете, раменния пояс и др.Комбинираният уред Alfa ..

Комбиниран уред за преднобедрено и заднобедрено сгъване, Titan

1 675.00 лв.
Комбиниран уред за преднобедрено и заднобедрено сгъване в коленните стави.Машината тренира предната и задната част на мускулите на краката, както и седалищните мускули.Компактна, заема сравнително малка площ, но уредът е проектиран, така че..

Комбиниран уред четиристранен Fit motion

6 500.00 лв.
Комбиниран уред с четири станции на Fit motion, предназначен за трениране на всички мускулни групи на човешкото тяло.Притежава смит машинна на лагери, рак скуат стойка за клякане и вдигане от опора, два скрипеца, висилки.Плочково силозадава..

Комбиниран фитнес уред - Sportsman Gym 20, Best Fitness

1 385.00 лв.
Комбиниран фитнес уред - Sportsman Gym 20 на Best Fitness, предназначен за тренировка на всички мускулни групи на човешкото тяло.Това е най-продавания МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН уред на фитнес пазара.На Best-Fitness-Sportsman-Gym20 може да се използ..

Комбиниран фитнес уред Body Solid G1S

2 280.00 лв.
Многофункционалният комбиниран уред G1S на Body Solid е предназначен за изпълнение на над 50 упражнения за всички мускули на човешкото тяло. Този комплексен тренажор има за цел да задоволи и най-претенциозния любител на силовите упражнения,..

Комбиниран фитнес уред Ultimate gym T3, Titan

6 690.00 лв.
Комбиниран фитнес уред Ultimate gym T3Тренажорът включва оборудване от линията RAPTOR:- Халф Рак L;- Интегрирана Алфа Колона с мобилна седалка и тежести;- Смит машина;- Pull Up Board.Посочените модули са част от тренажора.Към всичко това, м..
-29%
Комбиниран фитнес уред Vectra VFT 100

Комбиниран фитнес уред Vectra VFT 100

8 332.00 лв.

5 900.00 лв.

Многофункционален фитнес уред, скрипцова система с независимо фиксиране на ръкохватките. Произведен от най-престижната американска фирма за хотелско фитнес оборудване "Vectra" за обезпечаване на тренировъчен процес в редица престижни спорт..

Комбиниран фитнес уред Vectra VX1150

6 639.60 лв.
Американската фирма Vectra Ви предлага част от комплексния, многофункционален тренажор Vectra-VX 1150, на който може да натоварвате избирателно само краката и ръцете. За качествата на уредите на тази фирма, №1 в света в този клас фитнес об..

Комбиниран фитнес уред Vectra VX3850

17 148.00 лв.
Комбинираният фитнес уред VX3850 на американската фирма Vectra Ви предлага уникалната възможност да притежавате най-доброто фитнес оборудване в света за комплексно развитие на силовите качества на мускулите на цялото тяло.На тази многофункц..

Лег преса и Хакеншмид машина - Leg Press & Hack Squat Body-Solid GLPH 1100

2 897.00 лв.
Лег преса и хакеншмид машина - две в едно е комбиниран фитнес уред за трениране на краката.Удобна и приятна за трениране и със сравнително компактни размери.Пести място в тренировъчната зала, защото вместо две машини, Вие ще поставите една ..

Лежанка за фитнес, комбинирана, с горен скрипец , Ustyle

449.00 лв.
Комбинираната лежанка е един от най-използваните уреди за домашна употреба. Удобен в комбинация с щанга, за повишаване на силата, силовата издръжливост, мускулната маса и релеф, добро здраве и фитнес форма. Уредът позволява изпъл..

Машина за клек и прасци Body-Solid GSCL360

1 493.00 лв.
Машина за клек и прасци Body-Solid GSCL360Машината за клек и прасци на Body-Solid GSCL360 е специално проектирана, за да ограничи рисковете от травми и контузии, които съществуват при класическото упражнение със свободни тежести. В същото в..

Мултифункционален комбиниран уред P2X, Body Solid

2 980.00 лв.
Удобнiят за употреба, мултифункционален фитнес уред Powerline P2X е интелигентно проектиран да предлага движения на свободен обхват и изключителен диапазон на движение за всеки потребител. Чрез комбиниране на ергономично правилно конструира..

Стойка за клякане и вдигане на щанга T-HOMEY, Titan

1 190.00 лв.
Стойката за клякане и вдигане на щанга T-HOMEY е предназначена за изпълнение на силови упражнения за краката.Фитнес уредът предлага и възможност за изпълнение и на други разнообразни упражнения за мускулите на раменете, ръцете и др.Височина..

Стойка комбинирана за фитнес упражнения сгъваема, Titan

968.00 лв.
Комбинираната стойка е предназначена за изпълнение на разнообразни фитнес упражнения с щанга.Удобството е, че е сгъваема и пести място в пространството в което е разположена.Здрав и удобен фитнес уред с предназначение за комплексни трениров..

Уред за кофички и набирания LRK-119

490.00 лв.
Спортен уред за набиране, кофички и коремни преси на Iron Man, предназначен за развиване на силата и силовата издръжливост на мускулите разположени по горната част на тялото.Уредът е за ползване в домашни условия или малко натоварени фитнес..
Показани 1 до 17 от 17 (1 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории