Сортиране по:
Покажи:

Кожен колан за фитнес Mad Max Restless

89.90 лв.
Кожен колан за фитнес Mad Max Restless е придобивка в качеството на силовата тренировка за всички атлети желаещи и безопасност и сигурност.Има подчертано анатомична форма с одебеляването си в средната част. Това дава допълнителни гаранции з..

Кожен колан за фитнес MadMax Sandwitch

26.90 лв.
Коженият колан за фитнес и бодибилдинк на MadMax, модел Sandwitch ще Ви бъде полезен спортен артикул, ако сте любители на силовите спортове.Това е класиката в стандартните и най-често използвани културистични колани.Изработен е от специално..

Кожен колан за фитнес, черен MadMax Full Leather

39.60 лв.
 Черен кожен колан, чиято основна цел е безкомпромисната функционалност и надеждност в тежките силови тренировки на атлетите.Коланът за фитнес и бодибилдинг е прецизно изработен от висококачествена естествена кожа.Здрав и надежден при ..

Колан за вдигане на тежести, L-110 см, Xenios

99.90 лв.
Професионален колан за вдигане на тежести с размер L-110 см, на американската фирма Xenios.Изключителна здравина, комфорт, безопасност и функционалност при трениране.Самозалепващ се.Цвят: черенПроизводител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Колан за окачване на тежест MadMax Dip belt

44.90 лв.
Коланът  MadMax Dip belt е предназначен за окачване на тежести при изпълнение на набирания на лост, кофички на успоредка, или други физически упражнения.Коланът за тренировка е полезен атрибут за всеки, който иска да тренира тежко, кат..

Колан за трениране на мускулите на врата, кожен - Tunturi Neck Belt

45.90 лв.
Коланът на Тунтури е предназначен за трениране на мускулите на врата.Tunturi Neck Belt е изработен от висококачествена естествена кожа, свързана с хромирана стоманен синджир, към който се прикрепят тежести. Общата дължина на колана е 77 с..

Колан за фитнес Mad Max Body Conform

25.50 лв.
Коланът за фитнес Mad Max Body Conform е специално изработен за създаване на комфорт при силово трениране, поради меката материя и елегантна функционална форма.Предназначен е за ценители на качествените и безопасни тренировки в залата за бо..

Колан за фитнес Mad Max eXtreme

38.90 лв.
Фитнес колан на Mad Max, модел eXtreme с изключителна функционалност и протективност поради формата и материалите използвани при производството му.Предназначен за тренировка с тежести и предпазване на опасните зони по тялото в следстви..

Колан за фитнес Mad Max Simply

28.90 лв.
Колан за фитнес на Mad Max, модел Simply е елегантен фитнес атрибут за всички фитнесмени и маняци на тема силова тренировка.Освен че е престижен аксесоар, коланът е необходим при случаи на тежко трениране с екстремални силови упражнения кат..

Колан за фитнес дамски Mad Max WMN Conform

55.70 лв.
Коланът на Mad Max, модел WMN Conform е с луксозен дизайн с камъни Swarovski, изключително удобен и в същото време, здрав тренировъчен аксесоар за истински дами.Фитнес коланът е подходящ  за тези жени, които желаят да са в крак с ..

Колан за функционален фитнес JK Fitness

19.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан за функционален фитнес MLO

24.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и ме..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

38.90 лв.
Коланът е вирок и е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените ..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

29.99 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан културистичен кожен Fit Motion

89.00 лв.
Културистичият колан на Fit Motion е най-висококачественият колан за вдигане на тежести, който се предлага на бодибилдинг пазара.Изключително здрав с двойни подсилени шевове и специално обработена биволска кожа.Има стоманена катерама с..
-10%
Колан трибойски MedMax Quick Release Belt

Колан трибойски MedMax Quick Release Belt

93.95 лв.

84.50 лв.

Колан трибойски на Med Max, модел Quick Release Belt е подходящ за всеки тежкоатлет, който се нуждае от колан, стриктно изработен от най-висококачествени материали, абсолютно прецизен дизайн и гарантирана здравина и комфорт в процеса н..

Колан трибойски MedMax Suede Single Prong belt

63.80 лв.
Културистичният колан на Med Max, модел Suede Single Prong belt (MFB-301) е фитнес аксесоар, подходящ за всеки, който се нуждае от здрав колан изработен от най-висококачествени материали и абсолютно прецизен дизайн. Този колан е особен..

Колан трибойски MLO

47.99 лв.
Трибойският колан на MLO е предназначен за  трибойци и силови атлети и е с висока степен на здравина при интензивно трениране.Подходящ е за професионалисти, които използват свръх тежести при физическите упражнения клек, полуклек, ..

Колан, боен с халки, Xenios

48.00 лв.
Колан, боен с халки и с лепенки на американската компания Xenios.Към халките се фиксира ластик или друг уред създаващ съпротивление.Регулираща се широчина.Изключително здрав и износоустойчив.Размер: LЦвят: черенПроизводител: Xenios (USA)Вно..

Културистичен колан Med Max dangerous

99.00 лв.
Културистичен колан на Med Max, модел Dangerous е един от най-висококачествените колани за вдигане на тежести и бодибилдинг на пазара.С редица екстри, фиксатори и укрепващи елементи с изработка от изключително здрава естествена кожа.Това е ..

Наглезенки с лепенки, Xenios

33.90 лв.
Наглезенки с лепенки на американската компания Xenios.Регулираща се широчина.Изключително здрави и износоустойчиви.Цвят: черно и синьоПредлагат се чифт.Производител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Накитник с кука Mad Max MFA-330

17.99 лв.
Накитници с кука,изработени от здрав и подходящ за целта материал. Предназначени за повишаване стабилността на хвата при силови движения с щанга. Code MFA-330 Цвят: Черен / Червен Размери: Става за всички размери Описание: Металните л..

Накитник с фитил Mad Max PWR Straps+

18.80 лв.
Накитници с фитили Mad Max PWR Straps+, са изработени от здрав и подходящ за целта материал и са предназначени за повишаване стабилността на хвата при силови движения с щанга.Накитниците с фитили - PWR Straps+, укрепват костно-ставната вери..

Накитници Mad Max Wrist Wraps

25.20 лв.
Накитниците на Mad Max, модел MFA-291, са е ластични и елегантни и се използват за укрепване и фиксиране на китките. Използването на Wrist Wraps е подходящо в тренировките на силови атлети и фитнес любители, които имат проблеми с китките.&n..

Накитници с лепенки, Xenios

24.50 лв.
Накитници с лепенки на американската компания Xenios.Регулираща се широчина.Изключително здрави и износоустойчиви.Цвят: черно и синьоПредлагат се чифт.Производител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Ортопедичен колан #0168

98.50 лв.
Еластичен ортопедичен колан Anatomic Help #0168 с 4 поддържащи уребрения. Предназначението му е да поддържа стабилността на гръбначния стълб при наличие на травми и по време на възстановяване. Използва се и при различни заболявания като лом..

Подложки за ръце MadMax Palm Grip Pads

17.90 лв.
Подложки за ръце MadMax Palm Grip Pads в стилен синьо-черен дизайн и служат като заместител на ръкавиците, като предпазват ръцете от образуването на неприятни мехури и мазоли при вдигане на големи тежести.Предотвратяват приплъзването на лос..

Ръкавици за фитнес Benlee Kelvin

45.00 лв.
Benlee Kelvin са универсалните ръкавици за фитнес и силова тренировка със свободни тежести и на машини. Издръжливата кожа и спандекс осигуряват перфектно и удобно прилягане на ръкавиците към ръцете. Висококачествената повърхност на фитнес р..

Ръкавици за фитнес Mad Max Basic

11.60 лв.
Ръкавиците модел BASIC са за мъже и жени, които знаят точно какво искат и как да го постигнат.Създадени за тези, които не искат да си правят експерименти и търсят качество, без никакви компромиси за ежедневни усилени тренировки. Тези фитнес..

Ръкавици за фитнес Mad Max Clasic fitness gloves

17.00 лв.
Моделът Clasic фитнес ръкавици на Mad Max са предназначени за силови тренировки и фитнес, както за мъже, така и за жени. Ръкавиците са направени от висококачествена кожа, която е перфорирана в горния край на пръсите, за да осигури по-доб..

Ръкавици за фитнес Mad Max Fitness

12.50 лв.
Ръкавиците за фитнес, модел Fitness (MFG-444W) са подходящи за фитнес и за силови тренировки, особено за жени или трениращи от скоро. Ръкавиците са изработени от висок клас кожа, която се използва, както на дланта, така и в горната част на ..

Ръкавици за фитнес Mad Max Grazy fitness gloves

26.90 лв.
Ръкавици за фитнес, модел CRAZY са перфектни за мъже и жени, които желаят да провеждат качествени тренировки не само във фитнес залата, но и навън, в парка, на стадиона, с велосипед, на гребна лодка или каквото се сещате.Това са ръкавиците ..

Ръкавици за фитнес Mad Max MFG-860

35.50 лв.
Code MFG-860 Цвят: Тъмно сив / Тъмно зелен Размери: S - 2XL Използвани материали: Ръкавиците са направени от първокласна Амара (произведено в Корея), позволяваща многократно пране в перални и от 100% Полиестер специална Ликра ..

Ръкавици за фитнес Mad Max MFG-870

34.50 лв.
Code MFG-870 Цвят: Тъмно сив / Тъмно син Размери: S - 2XL Материя: Ръкавиците са направени от първокласна Амара (направена в Корея), позволяваща многократно пране и от 100% полиестер 4 пъти ликра. Съдържат: 65% amara, 35% полиестер ..

Ръкавици за фитнес Mad Max MTI-84

35.50 лв.
Фитнес ръкавици, модел MTI-84, предназначени за предпазване на ръцете от нараняване и стобилност на хвата при вдигане на тежести или трениране на машини. Цвят: черен/сив Размери: S  Използвани материали: Ръкавиците са направени от ..

Ръкавици за фитнес Mad Max Professional

18.80 лв.
Ръкавиците за фитнес на Mad Max, модел Professional Exclusive (MFG-269) са подходящи за мъже и жени трениращи здраво във фитнес залата.Този модел фитнес ръкавици са създадени да осигурят добра защита на ръцете при всякакви тренировки с..
Показани 1 до 36 от 61 (2 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории