Сортиране по:
Покажи:

Кожен колан за фитнес Mad Max Sandwitch

23.90 лв.
Коженият колан за фитнес и бодибилдинк на Mad Max, модел Sandwitch ще Ви бъде полезен спортен артикул, ако сте любители на силовите спортове.Това е класиката в стандартните и най-често използвани културистични колани.Изработен е от специалн..

Кожен колан за фитнес Mad Max Restless

89.90 лв.
Кожен колан за фитнес Mad Max Restless е придобивка в качеството на силовата тренировка за всички атлети желаещи и безопасност и сигурност.Има подчертано анатомична форма с одебеляването си в средната част. Това дава допълнителни гаранции з..

Колан за вдигане на тежести, L-110 см, Xenios

99.90 лв.
Професионален колан за вдигане на тежести с размер L-110 см, на американската фирма Xenios.Изключителна здравина, комфорт, безопасност и функционалност при трениране.Самозалепващ се.Цвят: черенПроизводител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Колан за трениране на мускулите на врата, кожен - Tunturi Neck Belt

45.90 лв.
Коланът на Тунтури е предназначен за трениране на мускулите на врата.Tunturi Neck Belt е изработен от висококачествена естествена кожа, свързана с хромирана стоманен синджир, към който се прикрепят тежести. Общата дължина на колана е 77 с..

Колан за фитнес Mad Max Body Conform

25.50 лв.
Коланът за фитнес Mad Max Body Conform е специално изработен за създаване на комфорт при силово трениране, поради меката материя и елегантна функционална форма.Предназначен е за ценители на качествените и безопасни тренировки в залата за бо..

Колан за фитнес Mad Max eXtreme

38.90 лв.
Фитнес колан на Mad Max, модел eXtreme с изключителна функционалност и протективност поради формата и материалите използвани при производството му.Предназначен за тренировка с тежести и предпазване на опасните зони по тялото в следстви..

Колан за фитнес Mad Max Simply

28.90 лв.
Колан за фитнес на Mad Max, модел Simply е елегантен фитнес атрибут за всички фитнесмени и маняци на тема силова тренировка.Освен че е престижен аксесоар, коланът е необходим при случаи на тежко трениране с екстремални силови упражнения кат..

Колан за функционален фитнес JK Fitness

19.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан за функционален фитнес MLO

24.90 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и ме..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

29.99 лв.
Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупре..

Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

38.90 лв.
Коланът е вирок и е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените ..

Колан културистичен кожен Fit Motion

89.00 лв.
Културистичият колан на Fit Motion е най-висококачественият колан за вдигане на тежести, който се предлага на бодибилдинг пазара.Изключително здрав с двойни подсилени шевове и специално обработена биволска кожа.Има стоманена катерама с..
-35%
Колан трибойски MLO

Колан трибойски MLO

47.99 лв.

31.00 лв.

Трибойският колан на MLO е предназначен за  трибойци и силови атлети и е с висока степен на здравина при интензивно трениране.Подходящ е за професионалисти, които използват свръх тежести при физическите упражнения клек, полуклек, ..

Колан, боен с халки, Xenios

48.00 лв.
Колан, боен с халки и с лепенки на американската компания Xenios.Към халките се фиксира ластик или друг уред създаващ съпротивление.Регулираща се широчина.Изключително здрав и износоустойчив.Размер: LЦвят: черенПроизводител: Xenios (USA)Вно..

Културистичен колан Med Max dangerous

99.00 лв.
Културистичен колан на Med Max, модел Dangerous е един от най-висококачествените колани за вдигане на тежести и бодибилдинг на пазара.С редица екстри, фиксатори и укрепващи елементи с изработка от изключително здрава естествена кожа.Това е ..

Наглезенки с лепенки, Xenios

33.90 лв.
Наглезенки с лепенки на американската компания Xenios.Регулираща се широчина.Изключително здрави и износоустойчиви.Цвят: черно и синьоПредлагат се чифт.Производител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Накитник с кука Mad Max MFA-330

17.99 лв.
Накитници с кука,изработени от здрав и подходящ за целта материал. Предназначени за повишаване стабилността на хвата при силови движения с щанга. Code MFA-330 Цвят: Черен / Червен Размери: Става за всички размери Описание: Металните л..

Накитник с фитил Mad Max MFA-331

15.99 лв.
Накитници с фитили,изработени от здрав и подходящ за целта материал. Предназначени за повишаване стабилността на хвата при силови движения с щанга. Code MFA-331 Цвят: Черен / Червен Размери: Става за всички размери Съдържа: 100% Полиес..

Накитници с лепенки, Xenios

24.50 лв.
Накитници с лепенки на американската компания Xenios.Регулираща се широчина.Изключително здрави и износоустойчиви.Цвят: черно и синьоПредлагат се чифт.Производител: Xenios (USA)Вносител: JK Fitness..

Ортопедичен колан #0168

98.50 лв.
Еластичен ортопедичен колан Anatomic Help #0168 с 4 поддържащи уребрения. Предназначението му е да поддържа стабилността на гръбначния стълб при наличие на травми и по време на възстановяване. Използва се и при различни заболявания като лом..

Ръкавици за фитнес Benlee Kelvin

45.00 лв.
Benlee Kelvin са универсалните ръкавици за фитнес и силова тренировка със свободни тежести и на машини. Издръжливата кожа и спандекс осигуряват перфектно и удобно прилягане на ръкавиците към ръцете. Висококачествената повърхност на фитнес р..

Ръкавици за фитнес Mad Max MFG-248

17.80 лв.
Code MFG-248 Цвят: Бял / Черен Размери: S - 2XL Описание: Тези ръкавици са предназначени за силови тренировки и фитнес, както за мъже, така и за жени. Ръкавицата е направена от висококачествена кожа, която е перфорирана в го..

Ръкавици за фитнес Mad Max MFG-250

11.50 лв.
Ръкавиците са за мъже, които знаят точно какво искат и как да го постигнат. Създадени за мъже, които не искат да си правят експерименти и търсят качество, без никакви компромиси за ежедневни усилени тренировки. Тези ръкавици са създадени с ..

Ръкавици за фитнес Mad Max MFG-269

17.80 лв.
Code MFG-269 Цвят: Черен / Черен Размери: S - 2XL Съдържание:  65% кожа, 35% полиестер Размер S M L XL XXL Мъжки ръкавици 17,5-19 19-20,5 20,5-22 22-23,5 23,5-25 ..

Ръкавици за фитнес Mad Max MFG-444W

12.50 лв.
Тези ръкавици са подходящи за фитнес и за силови тренировки, особено за жени или трениращи от скоро. Ръкавиците са направени от висок клас кожа, която се използва, както на дланта, така и в горната част на задната част на ръката. За максима..

Ръкавици за фитнес Mad Max MFG-850

26.50 лв.
Code MFG-850 Цвят: Сив / Ръждив  Размери: S - 2XL Перфектните ръкавици за всичко, за което се сещаш. Скейтване в парка, вдигане на тежести в залата, въртене, симулатор за гребане. По-добри от тези ръкавици не си използвал до с..

Ръкавици за фитнес Mad Max MFG-860

35.50 лв.
Code MFG-860 Цвят: Тъмно сив / Тъмно зелен Размери: S - 2XL Използвани материали: Ръкавиците са направени от първокласна Амара (произведено в Корея), позволяваща многократно пране в перални и от 100% Полиестер специална Ликра ..

Ръкавици за фитнес Mad Max MFG-870

34.50 лв.
Code MFG-870 Цвят: Тъмно сив / Тъмно син Размери: S - 2XL Материя: Ръкавиците са направени от първокласна Амара (направена в Корея), позволяваща многократно пране и от 100% полиестер 4 пъти ликра. Съдържат: 65% amara, 35% полиестер ..

Ръкавици за фитнес Mad Max MTI-84

35.50 лв.
Code: MTI-84 Цвят: черен/сив Размери: S  Използвани материали: Ръкавиците са направени от първокласна Кожа (произведена в Пакистан), позволяваща многократно пране в пералня. Съдържание: 60% кожа, 40% полиестер..

Ръкавици за фитнес дамски Mad Max MFG-710 Jungle

39.90 лв.
Med Max е фирмата за фитнес аксесоари, завоювала висок престиж през последните 5 години, сред професионалисти бодибилдери и любители на фитнеса. Фирмата мисли, особено за фитнес любителите от нежния пол.Ръкавиците за фитнес JUNGLE на фирмат..

Ръкавици за фитнес дамски Mad Max MFG-720 New Age

39.90 лв.
Med Max е фирмата за фитнес аксесоари, завоювала висок престиж през последните 5 години, сред професионалисти бодибилдери и любители на фитнеса. Фирмата мисли, особено за фитнес любителите от нежния пол.Ръкавиците за фитнес NEW AGE на ..

Ръкавици за фитнес кожени MLO

10.99 лв.
Ръкавиците за фитнес на MLO са изработени от естествена кожа и са предназначени за вдигане на тежести и силови тренировки при които трябва се използва силен хват на уредите.Имат допълнително уплътнение на дланта за удобство при трениране.Сн..

Ръкавици за фитнес кожени с мрежа JK Fitness

9.90 лв.
Ръкавиците за фитнес от кожа и мрежа на JK Fitness са класически ръкавици за силова тренировка със свободни тежести и на машини.Удобството и прилягане на ръкавиците към ръцете ги правят най-използваните сред бодибилдерите и фитнес любителит..

Ръкавици за фитнес с накитник JK Fitness

22.50 лв.
Ръкавици за фитнес с накитник на JK Fitness са Вашите универсални ръкавици за фитнес и силова тренировка.Издръжливата кожа и спандекс осигуряват перфектно и удобно прилягане на ръкавиците към ръцете и необходимата сигурност при работа със с..

Ръкавици за фитнес хавлиени JK Fitness

8.99 лв.
Ръкавиците за фитнес на JK Fitness са изработени от хавлиен материал и естествена кожа.Предназначени са за вдигане на тежести и спортове за издръжливост при които има потене следствие на продължителните натоварвания.Хавлиеният материал..

Ръкавици за фитнес, Gymstick

29.50 лв.
Ръкавиците за фитнес са допълителен атрибут към гамата от продукти на финландската фирма Gymstick. Качествените тренировъчни ръкавици осигуряват удобно сцепление и отлично захващане на тренировъчните уреди. Дишащата мрежа осигурява добра ве..
Показани 1 до 36 от 43 (2 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории