Сортиране по:
Покажи:

Body Solid Скотова пейка - GPCB - 329

599.00 лв.
Body Solid Скотова пейка - GPCB - 329 ЛЕЖАНКИ, ПЕЙКИ, ВИСИЛКИ Пейка за бицепс GPCB329 Body-Solid Когато стане въпрос за изолиране на бицепсите за максимална концентрация и развитие, нищо не може да победи скотовото сгъване! То е ос..

Falcon Уред за коремни преси - А9 032

1 590.00 лв.
Уред за коремни преси Falcon - А9 032 ЛЕЖАНКИ, ПЕЙКИ, ВИСИЛКИ Рамка боядисана в сребристо с лаково покритие Профил 1: Овален, 60x120мм T2.5 Профил 2: Продълговат, 50x60 мм T2.5 Кожена тапицерия с пълнеж от полиуретанова пяна ..

Falcon Хиперекстензия - A9 026

659.00 лв.
Хиперекстензия Falcon - A9 026 ЛЕЖАНКИ, ПЕЙКИ, ВИСИЛКИ Рамка боядисана в сребристо с лаково покритие Профил 1: Овален, 60x120мм T2.5 Профил 2: Продълговат, 50x60 мм T2.5 Кожена тапицерия с пълнеж от полиуретанова пяна Разм..

Gymstick Adjustable Bench Pro

950.00 лв.
Gymstick Adjustable Bench Pro ЛЕЖАНКИ, ПЕЙКИ, ВИСИЛКИ Adjustable Bench Pro е чупеща се пейка, предназначена за силова работа с дъмбели или гирички. Здрава и регулируема пейка за универсална тренировка. И двете - облегалката и седал..

Gymstick Fitness Bench - чупеща се пейка за

314.90 лв.
Gymstick Fitness Bench - чупеща се пейка за ЛЕЖАНКИ, ПЕЙКИ, ВИСИЛКИ Пейка, чупеща се, предназначена за изпълнение на силови упражнения с гирички, дъмбели, лост с тежести.   Регулируема пейка за универсална тренировка..

Nautilus Пейка за хиперекстензии

1 450.00 лв.
пейка за хиперекстензии Nautilus ЛЕЖАНКИ, ПЕЙКИ, ВИСИЛКИ Пейката за хиперекстензии на Наутилус е предназначена за развитие на мускулите, разположени в долната част на гърба. Този тип уреди на Nautilus (САЩ) са безпорния лидер в професион..

Nautilus Пейка равна

950.00 лв.
Nautilus Пейка равна ЛЕЖАНКИ, ПЕЙКИ, ВИСИЛКИ Пейка равна Nautilus е предназначена за изпълнението от лег на упражнения със свободни тежести. Този тип уреди на Nautilus (САЩ) са безпорния лидер в професионалното фитнес и бодибилдинг обору..

Nautilus скотова пейка

1 450.00 лв.
Nautilus скотова пейка ЛЕЖАНКИ, ПЕЙКИ, ВИСИЛКИ Скотовата пейка на Nautilus е предназначена за изолирано развитие на бицепсите.  Този тип уреди на Nautilus (САЩ) са безпорния лидер в професионалното фитнес и бодибилдинг оборудване. Х..

Висилка за набиране за стена, JK Fitness

150.00 лв.
Висилка-лост за фиксиране към стена, предназначен за изпълнение на набирания от вис. Лостове/хватки за стена е подходящ за дома или зала; Минимални изисквания за място; Висока здравина и товароносимост; Закрепване за стена чрез винт..

Висилка за набиране и фитнес, за стена/таван, MH-D202 - Marbo Sport

124.80 лв.
Висилка за набиране и фитнес, за стена/таван, MH-D202 - Marbo Sport Фитнес оборудване  >  Лежанки, пейки, висилкиУниверсален фитнес уред модел MH-D202 - Marbo Sport, предназначен за изпълнение на силови упражнения от ..

Висилка за набиране, за таван, JK Fitness

150.00 лв.
Висилка-лост за фиксиране към таван, предназначен за изпълнение на набирания от вис. Лостове/хватки за стена е подходящ за дома или зала; Минимални изисквания за място; Висока здравина и товароносимост; Закрепване за стена чрез винт..

Инверсионна маса - Inversion table, Best Fitness

399.50 лв.
Инверсионната маса е предназначена за облекчаване на стреса, намаляване на болките в гърба, увеличаване на гъвкавостта и подобряване на стойката, като елиминира теглото на тялото в удобно, контролируемо движение.Здравата, стабилна основа на..

Комбинирана лежанка Proform g710

598.00 лв.
Комбинирана лежанка на Proform, модел g710, предназначена за комплексни тренировки за всички мускулни групи на човешкото тяло.Най-вече лежанката се използва за вдигане от тилен лег с щанга или дъмбели, под различни ъгли на опората.Има прист..

Лежанка за силова тренировка, олимпйска, MP-L213 - Marbo Sport

2 499.00 лв.
Лежанка, олимпйска, MP-L213 - Marbo SportФитнес оборудване  >  Лежанки, пейки, висилкиПредназначена за професионални състезатели!Прфесионалната лежанка модел MP-L213 на Marbo Sport е предназначена за изпълнение на сил..
-13%
Лежанка за средна част гърди - 062, Dejia Sport

Лежанка за средна част гърди - 062, Dejia Sport

1 540.00 лв.

1 340.00 лв.

Лежанка - хоризонтална за вдигане от тилен лег на щанга или дъмбели.Натоварват се мускулите разположени по средната част гърдите, ръцете и раменния пояс. Изключително здрава и стабилна.Лежанката е предназначена за оборудване на интензи..

Лежанка за фитнес тренировки, мултифункционална, MS-L106, Marbo Sport

585.00 лв.
Мултифункционална лежанка модел MS-L106 на Marbo Sport, предназначена за изпълнение на разнообразни фитнес упражения с щанга.Конструирана за широк хват, което дава предимства в устойчивостта и удобството при взимане на лостта от вътрешната ..

Лежанка за фитнес, комбинирана, с горен скрипец , Ustyle

449.00 лв.
Комбинираната лежанка е един от най-използваните уреди за домашна употреба. Удобен в комбинация с щанга, за повишаване на силата, силовата издръжливост, мускулната маса и релеф, добро здраве и фитнес форма. Уредът позволява изпълнението..

Лежанка комбинирана - Body Solid PowerCenter Combo Bench GDIB46L

845.00 лв.
Комбинираната лежанка PowerCenter е предназначена за вдигане на тежести от лег, полулег, седеж, за трениране на краката и основно предната и задна част на бедрата.Лежанката може да заема хоризонтална, вертикална и наклонена позиция. Това по..

Лежанка комбинирана, WB40, Tunturi

385.00 лв.
Лежанка комбинирана, WB40, TunturiФитнес оборудване > Лежанки, пейки, висилки Комбинираата лежанка модел WB40 на Tunturi е един многофункционален фитнес уред, на който може да се тренира с олимпийски щанги и дискове...

Лежанка наклонена олимпийска F3 Nautilus

1 998.00 лв.
Лежанката модел F3 на Nautilus е наклонена с цел преимуществено натоварване на мускулите разположени по горната част на гърдите при упражнението вдигане на щанга от тилен лег.Лежанката е професионална и предназначена за оборудване на интенз..

Лежанка обратен наклон Nautilus - F3ODB

1 998.00 лв.
Лежанка обратен наклон Nautilus - F3ODB ЛЕЖАНКИ, ПЕЙКИ, ВИСИЛКИ Лежанка обратен лег Nautilus - F3ODB Този тип уреди на Nautilus (САЩ) са безпорния лидер в професионалното фитнес и бодибилдинг оборудване. Характеризират се с изключителна ..

Лежанка олимпийска мултифункционална сгъваема, Olympic Bench Fit Motion

656.00 лв.
Най-добрата олимпийска сгъваема лежанка на фитнес пазара, която може да намерите днес.Лежанката е масивна, здрава и е идеална за изпълнението на разнообразни от упражнения за мускулите разположени по горната част на тялото. Бързопроменящата..

Лежанка равна Nautilus

1 980.00 лв.
Лежанка равна Nautilus ЛЕЖАНКИ, ПЕЙКИ, ВИСИЛКИ Равната лежанка служи за повдигане на щанга от тилен лег. Предназначена е за развитие на гръдната мускулатура с акцент върху средната и част. Този тип уреди на Nautilus (САЩ) са безпорния л..

Лежанка регулиращо се столче, Nautilus е предназначено за работа със свободни тежести,

1 450.00 лв.
Лежанка регулиращо се столче, Nautilus е предназначено за работа със свободни тежести, ЛЕЖАНКИ, ПЕЙКИ, ВИСИЛКИ Лежанка регулиращо се столче, Nautilus е предназначено за работа със свободни тежести. Този тип уреди на Nautilus (САЩ) са без..

Лежанка, комбинирана за фитнес, Dejia Sport

390.00 лв.
Комбинираната лежанка е един от най-използваните уреди за домашна употреба. Удобен в комбинация с щанга, за повишаване на силата, силовата издръжливост, мускулната маса и релеф, добро здраве и фитнес форма. Уредът позволява изпълнението н..

Лежанка, мултифункционална- MS-L105, Marbo Sport

585.00 лв.
Мултифункционалната лежнка, модел - MS-L105 на Marbo Sport е предназначена за изпълнение на фитнес упражения с щанга от положение тилен лег.Конструирана за широк хват, което създава удобство при взимане на лостта от вътрешната страна на..

Лежанка, хоризонтална - MP-L204, Marbo sport

1 480.00 лв.
Хоризонталната лежанка - MP-L204 на Marbo sport предназначена за изпълнение на фитнес упражения с щанга, развиващи силата и силовата издръжливост.Конструирана за широк хват, което дава предимства в устойчивостта и удобството при взимане..
-50%
ЛежанкаЛежанка комбинирана за домашно ползване

ЛежанкаЛежанка комбинирана за домашно ползване

349.00 лв.

174.50 лв.

Комбинираната лежанка за домашна употреба.Удобен фитнес уред за вдигане на щанга от тилен лег, в комбинация с горен скрипец и приставка за трениране на краката (предна и задна част на бедрата). Наклонът на лежанката може да с..
-20%
Лост за набиране стенен, Iron Man

Лост за набиране стенен, Iron Man

169.00 лв.

135.89 лв.

Лост за набиране фиксиращ се към стена.Висилка за тренировка изработена от плътен   материал с диаметър 25 мм и е единствената на пазара, която не е от тънкостенна тръба с куха вътрешност. За това, висилката е масивна и ..
-25%
Лост за набиране таванен, Iron Man

Лост за набиране таванен, Iron Man

159.00 лв.

119.60 лв.

Лост за набиране фиксиращ се към таван.Висилка за тренировка изработена от плътен   материал с диаметър 25 мм и е единствената на пазара, която не е от тънкостенна тръба с куха вътрешност. За това, висилката е ..

Олимпийска лежанка WB60, Tunturi

495.00 лв.
Олимпийска лежанка WB60, TunturiФитнес оборудване > Лежанки, пейки, висилки Комбинираата лежанка модел WB40 на Tunturi е един многофункционален фитнес уред, на който може да се тренира с олимпийски щанги и дискове. Р..

Пейка за коремни преси Body Solid GAB 60

450.00 лв.
Пейката за коремни преси GAB-60 на Body Solid притежава голям диапазон на промяна на наклона, с цел създаване на различно утежнение при тренировка. Безопасен и удобен начин на фиксиране на краката при ползване, създаващ минимално напре..

Пейка за коремни преси, Falcon - А9 034А

850.00 лв.
Пейка за коремни преси, Falcon  - А9 034А е предназначена за професионална употреба в натоварени фитес зали.Параметри:Рамка боядисана в сребристо с лаково покритие Профил 1: Овален, 60x120мм T2.5 Профил 2: Продълговат, 50x60 мм T..

Пейка за коремни преси, MP-L205, Marbo Sport

999.00 лв.
Пейка за коремни преси, MP-L205, Marbo SportФитнес оборудване  >  Лежанки, пейки, висилкиФитнес уредът - пейка за коремни преси, модел MP-L205 на Marbo Sport е предназначен за развитие на мускулите на корема и близкос..

Пейка чупеща се, Body-Solid leverage Gym bench

548.00 лв.
Професионална чупеща се пейка за вдигане на тежести и развиване на силата на мускулите по горната част на тялото.Предназначена за употреба във фитнес зали или дома.Подходящ фитнес уред за изпълнение на вдигане от тилен лег с щанга или дъмбе..

Регулируема пейка за бодибилдинг, професионална, MP-L202, Marbo Sport

999.00 лв.
Регулируема пейка за бодибилдинг, професионална,  MP-L202, Marbo SportФитнес оборудване > Лежанки, пейки, висилки Фитнес уред - многофункционална регулируема/чупеща се пейка, предназначена за изпълнение на р..
Показани 1 до 36 от 53 (2 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории