Сортиране по:
Покажи:

Rovera Наглезенка - 029

1.09 лв.
Rovera Наглезенка - 029 ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Наглезенка предназначена за предпазване на глезена от травми при интензивно трениране. Използва се при травми в глезенната става, или с профилактична цел. Изра..

Gymstick Fascia Roller

54.90 лв.
Gymstick Fascia Roller ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Ролка за упражнения с орелефана повърхност, предназначени за подобряване притока на кръв и възстановяване мускулите по ефективен начин. Използва се за третиране на..

Gymstick Kinesiology Tape

15.99 лв.
Кинезио лента Кинезио лентите са били използвани за болка още от 1970г., за да стимулират собствения естествен лечебен процес на организма. Кинезио лентата осигурява облекчение за мускулите и ставите и може да се използва за предотвратяв..

Gymstick Kinesiology Tape - Кинезио лента

15.99 лв.
Gymstick Kinesiology Tape - Кинезио лента ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Кинезио лентите на Gymstick са едни от най-качествените предлагани в България. Изработени са от 97% памук и 3% влакна от ликра. Устойчиви с..

Rovera Наколенка - N517

23.90 лв.
Наколенка Rovera - N517 ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Наколенка предназначена за предпазване на коляното от травми при интензивно трениране. Използва се при травми в колянната става, или с профилактична цел. ..

Rovera - 514 Накитник

9.90 лв.
Rovera - 514 Накитник ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Накитник за предпазване на китката при тренировка, или друга дейност. Самозалепваща се. Здрава материя, устойчива на продължителна употреба. Производител: Rovera (..

Rovera Налакътник - 523

1.09 лв.
Налакътник Rovera - 523 ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Налакътник предназначен за предпазване на лакътя от травми при интензивно трениране. Използва се при травми в лакътната става става, или с про..

Дамски термо екип #0099

99.90 лв.
Дамски термо екип, цял с къси крачоли и без ръкави, еластичен и плътен. Предназначен за повишаване на температурата в коремно-поясната област, горната част на тялото, седалището и бедрата, с цел стимулиране на топенето на подкожните мазнин..

Дамски термо екип #0190

89.90 лв.
Дамски термо екип от две части (къс панталон и горнище без ръкави), еластичен и плътен. Предназначен за повишаване на температурата в коремно-поясната област, горната част на тялото, седалището и бедрата, с цел стимулиране на топенето на п..

Кинезио лента, 5 м, Dittmann

15.90 лв.
Кинезио лента, 5 м, DittmannФитнес оборудване  >  Превенция, рехабилитация, кинезитерапияКинезиологична лента с най-високо качество, произведена в Германия от известната немска фирма Dittmann. Предлага се на 5-метрова..

Колан за бременни, Anatomic Help #0174

43.90 лв.
Коланът за бременни Anatomic Help #0174 е предназначен да подкрепя коремно-поясната област в късните стадии на бременността. Изработен е от еластичен материал с пенесто покритие за максимален комфорт на майката и детето. Размер:SMLXLXX..

Компресионни чорапи с открити пръсти, Anatomic Help #1333

34.90 лв.
Чифт компресионни чорапи с открити пръсти.Предотвратяват отоците, появата на разширени вени и усещането за тежест в краката.Допълнителни предимства:Подобряват кръвообращението в подбедриците и стъпалатаЗапазват опората на пръстите на кракат..

Компресионни чорапи, Anatomic Help #1383

19.90 лв.
Чифт антибактериални спортни чорапи с дължина до коляното. Предотвратяват отоците, появата на разширени вени и усещането за тежест в краката.Допълнителни предимства:Подобряват кръвообращението в подбедриците и стъпалатаИмат анти-гъбично и а..

Ластична наглезенка, Anatomic Help #0333

9.90 лв.
Висококачествена ластична наглезенка Anatomic Help #0333. Предназначена за превенция на травми (усуквания, навяхвания, проблеми с ахилесовото сухожилие). Подпомага глезенната става при интензивно натоварване. Редуцира дискомфорта по време н..

Лента за палеца на крака, Anatomic Help #1602

9.00 лв.
Неопренова лента със специално покритие от вътрешната страна, предназначена за изолация на палеца на крака.Производител: Anatomic HelpВносител: JK Fitness ..

Лепенка Life Wave Icewave за облекчаване на болката

9.90 лв.
Life Wave IcewaveПредставете си бързо облекчаване на болката без лекарствени вещества... Сега си представете, че е ваше с продуктите на Life Wave за безопасно и естествено облекчаване на болкатаЗа облекчаване на болка в цялото тяло или лока..

Лепенка Life Wave SP6 за контрол на апетита

9.90 лв.
Случвало ли Ви се е следобеден или среднощен силен глад да попречи на диетата Ви? Опитайте новите лепенки SP6 за пълен контрол на апетита!    Помага за контрол и регулиране на апетита    Помага за намаляване на..

Лепенка Life Wave Y-age Carnosine

9.90 лв.
Life Wave Y-age Carnosine    Подобрява цялостното състояние на организма    Подобрява функцията на органите    Удобен и лесен за употреба    Намалява появата на фини линии и бръчки..

Лепенка Life Wave Y-Age за намаляване на стреса

9.90 лв.
Един уникален, единствен по рода си продукт, който никога до сега не е бил предлаган. След изследвания от лабораториите на LIFE WAVE е било установено, че притежава следните качества:Намалява стреса за тялото и организмаНамалява зачервявани..

Лепенка Life Wave енергиен стимулатор

9.90 лв.
Life Wave лепенки енергиен стимулатор Представете си бързо енергизиране без лекарствени вещества... Сега си представете, че е ваше с продуките от серията жизнена вълна.Трайна енергияНапълно натурална формулаУдобно и лесно ползванеНезабавни ..

Лепенка Life Wave за спокоен сън

9.90 лв.
Life Wave спокоен сънПредставете си дълбок сън без лескарствени вещества ... Сега си представете, че е вашият с продуктите на жизнена вълна.Естествена алтернатива за подобряване на съняНикакви хапчета или забранени веществаУдобен и лесен за..
-55%
Мъжки термо панталон, Anatomic Help #0091

Мъжки термо панталон, Anatomic Help #0091

55.90 лв.

24.90 лв.

Мъжки термо панталон Anatomic Help #0091Предназначен за повишаване на температурата в коремно-поясната област, седалището, адукторите и бедрата с цел стимулиране на процеса на топене на подкожните мазнини и намаляване на теглото.Израбо..

Набедренка, Rovera - 016

13.90 лв.
Надбедренка предназначена за ппредпазване на бедрото от травми при интензивно трениране. Използва се при травми на бедрения мускул, или с профилактична цел. Изработена от здрава, устойчива на продължителна употреба материя. Произво..

Неопренова наглезенка без пета #3031

16.90 лв.
Неопренова наглезенка Anatomic Help #3031 с открита пета и двойна осигурителна лента. Изработена от дишащ неопрен с памучно покритие от вътрешната страна, за да предотврати запарването при продължителна употреба. Двойната ластична лента дав..

Неопренова наглезенка без пета, Anatomic Help #3030

12.90 лв.
Наглезенка Anatomic Help #3030 с открита пета. Изработена от дишащ неопрен с памучно покритие от вътрешната страна, за да предотврати запарването при продължителна употреба. Специалният закопчаващ механизъм осигурява стабилност на глезена. ..

Неопренова наколенка, Anatomic Help #3021

19.90 лв.
Наколенка Anatomic Help #3021 с отвор за капачката на коляното. Изработена от дишащ неопрен с памучно покритие от вътрешната страна за улесняване на движението на колянната става. Използваните материали и специалната кройката предотвратяват..

Ортопедичен колан #0168

98.50 лв.
Еластичен ортопедичен колан Anatomic Help #0168 с 4 поддържащи уребрения. Предназначението му е да поддържа стабилността на гръбначния стълб при наличие на травми и по време на възстановяване. Използва се и при различни заболявания като лом..

Ортопедичен колан за рамене и гръб, Anatomic Help #0322

26.90 лв.
Коланът за рамене и гръб Anatomic Help #0322 предотвратява прегърбването и осигурява допълнителна поддръжка за ключиците. Продуктът е изработен от еластична дишаща тъкан с допълнителни удебеления под мишниците за по-добър комфорт. Използва ..

Ортопедичен колан, Anatomic Help #0152

32.90 лв.
Оптопедичният колан #0152 на Anatomic Help осигурява подкрепа на кръста при наличие на разнообразни проблеми: лумбаго, ишиас, дискови протрузии или хернии, мускулни травми. Изработен е от еластичен материал и има четири укрепващи банели.Про..

Ортпедичен колан за херния, Anatomic Help #0340

27.90 лв.
Регулируем колан за ингвинална херния Anatomic Help #0174 Изработен от еластичен материал; специалната вложка с пенесто покритие се разполага в областта на слабините. Размер:SMLXLXXL Обиколка на кръста (cm) 90-9595-100100-105..

Протектор за прасец #0096

14.90 лв.
Неопренов протектор за прасец Anatomic Help #0096. Защитава мускулите на подбедрицата и се използва за превенция и рехабилитация. Размер:SMLXLXXL Обиколка на прасеца (cm) 32-3535-3838-4343-4848-55..

Ролер за пилатрес и йога, Dejia Sport

35.90 лв.
Ролер за пилатрес, йога, размачкване на миофасциите и дълбок масаж. Подходящ за разгряване преди тренировка, както и особено полезен за разпускащата част след силови тренировки. Подобрява кръвоснабдяването и храненето на мускулит..

Силиконови стелки #0731

34.50 лв.
Чифт силиконови стелки за пети Anatomic Help #0731. Специалната материя абсорбира и разпределя равномерно натиска и вибрациите върху петите, причинени от теглото на тялото. Специалната форма предпазва ахилесовите сухожилия от прет..

Силиконови стелки #0735

29.90 лв.
Чифт тънки силиконови стелки Anatomic Help #0735. Специалната материя абсорбира и разпределя равномерно натиска и вибрациите върху ходилата, причинени от теглото на тялото. Специално оформените зони поддържат свода на ходилото и предпазват ..

Стелки Noene Invisible SOS1

54.90 лв.
КАКВО Е NOENE ®?   Нашите стави  са подложени на стрес при дълга разходка, крос, практикуване на спорт, особено свързан с изпълнението на много скокове, или след престояване в продължение на много часове на работното място. Т..
Показани 1 до 36 от 42 (2 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории