Превенция, рехабилитация


Сортиране по:
Покажи:

Gymstick Fascia Roller

54.90 лв.
Gymstick Fascia Roller ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Ролка за упражнения с орелефана повърхност, предназначени за подобряване притока на кръв и възстановяване мускулите по ефективен начин. Използва се за третиране на..

Rovera Наколенка - N517

23.90 лв.
Наколенка Rovera - N517 ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Наколенка предназначена за предпазване на коляното от травми при интензивно трениране. Използва се при травми в колянната става, или с профилактична цел. ..

Rovera - 514 Накитник

9.90 лв.
Rovera - 514 Накитник ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Накитник за предпазване на китката при тренировка, или друга дейност. Самозалепваща се. Здрава материя, устойчива на продължителна употреба. Производител: Rovera (..

Total Body Squat, TOORX

249.00 лв.
Total Body Squat е комбиниран фитнес уред на италиянаската фирма TOORXПодходящ за комплексни тренировки за всеки член на семейството.Total Body Squat ви позволява да тренирате много части на тялото едновременно.Докато вашите глутеуси, бедра..

Tопка за фитнес швейцарска 65 см Fit Motion

39.95 лв.
Швейцарската топка на Fit Motion е произведена от здрав екологичен PVC анти-взривен материал и е чудесен  фитнес уред за поддържане на тялото в добра форма.Изработката на топката е от матиран антиплъзгащ PVC материал, който издържа гол..

Баланс топка, Mambo Max

104.50 лв.
Баланс топка (босу бол) Mambo Max с диаметър 60 см.Уред-полусфера, подобна на bosu ball. Използва се за развитието на силата, стабилността на глезенните и коленните стави. Служи за подобряване на баланса, равновесието и координацията между ..

Балансна платформа проприоцептивна, Swing

2 280.00 лв.
SWING е проприоцептивната платформа, която ви позволява да изпълнявате равновесни упражнения в ситуации на нестабилност, причинени от хоризонтални колебания на повърхността. Уникалната механична система ще ви позволи да генерирате трептения..
-60%
Виброплатформа Rovera

Виброплатформа Rovera

499.00 лв.

199.99 лв.

ВИБРОПЛАТФОРМА ROVERAВиброплатформата е олекотена и предназначена за ползване в домашни условия.За действието на този тип уреди и многообразните ползи виж специализираната ни статия в раздел публикации.Производите: Rovera (Италия).Вносител:..

Дамски термоекип Anatomic Help #0190

89.90 лв.
Дамски термо екип от две части (къс панталон и горнище без ръкави), еластичен и плътен. Предназначен за повишаване на температурата в коремно-поясната област, горната част на тялото, седалището и бедрата, с цел стимулиране на топенето на п..

Дамски термоклин #0099

99.90 лв.
Дамски термо екип, цял с къси крачоли и без ръкави, еластичен и плътен. Предназначен за повишаване на температурата в коремно-поясната област, горната част на тялото, седалището и бедрата, с цел стимулиране на топенето на подкожните мазнин..

Диск за баланс дървен, TOORX

49.90 лв.
Диск за баланс, дървен с неплъзгаща се гумирана повърхност на италианската фирма TOORXПодходяща за подобряване на стабилността и баланса чрез тренировка с равновесно-стабилизиращи упражнения.Равновесните упражнения укрепват дълбоките мускул..

Дъска за баланс Mambo Max

54.90 лв.
Дъска за баланс Mambo Max Balance Board с диаметър 45 см.Уред за балансиране, който подпомага стабилността на глезенните и коленните стави, и натоварва бедрените мускули. Служи за подобряване на баланса, равновесието и координацията между в..

Експандер за тренировка многосекционен AHF-143, TOORX

18.90 лв.
Експандер за тренировка многосекционен, модел AHF-143 на италианския производител TOORX.Секционният ластик е предназначен за фитнес тренировки с еластично съпротивление.Секциите (прорези) на експандера са 8 през 15 см и една централна 25 см..

Експандер за тренировка секционен 10кг, Elastiband Sveltus

29.90 лв.
Патентован експандер на секции, предназначен за тренировка с еластично съпротивление на всяка група от мускули на човешкото тяло.Ластика е много еластичен е може да се използва с различна дължина, поради отворите разделящи го на секции.- Ле..

Експандер мултифункционален Fit Motion

24.92 лв.
Мултифункционалният кспандер на Fit Motion е широка каучукова лента със 7 отвора по цялото си протежение за да може да се захваща и използва с избрана дължина и тренировъчно съпротивление.Multi way expander е подходящ за всякакъв вид тренир..

Експандер мултифункционален, средно тежък, Fit Motion

24.92 лв.
Мултифункционалният кспандер на Fit Motion е широка каучукова лента със 7 отвора по цялото си протежение за да може да се захваща и използва с избрана дължина и тренировъчно съпротивление.Multi way expander е подходящ за всякакъв ..
-15%
Еластичен лост Flex bar

Еластичен лост Flex bar

35.00 лв.

29.90 лв.

Еластичния лост Flex bar е фитнес уред  за тренировка, чрез използване вибрационните свойства на  вибростъклото от което е изработен.Лоста има удобна за хващане гумена ръкохватка в средата и гумени тежести в двата края.Фитнес уред..

Еластична гума Flex жълта, Trendy Sport

14.50 лв.
Еластичните гуми Flex от немската фирма Trendy Sport са подходящи за изграждане на мускули при рехабилитация, както и за аеробика, различни видове силова и координационна тренировка и др.Предназначени са за фитнес тренировка с еластично съп..

Еластична гума Flex синя, Trendy Sport

14.50 лв.
Еластичните гуми Flex от немската фирма Trendy Sport са подходящи за изграждане на мускули при рехабилитация, както и за аеробика, различни видове силова и координационна тренировка и др.Предназначени са за фитнес тренировка с еластич..

Еластична гума Flex червена, Trendy Sport

14.50 лв.
Еластичните гуми Flex от немската фирма Trendy Sport са подходящи за изграждане на мускули при рехабилитация, както и за аеробика, различни видове силова и координационна тренировка и др.Предназначени са за фитнес тренировка с еластич..

Еластична гума Flex, зелена, Trendy Sport

14.50 лв.
Еластичните гуми Flex от немската фирма Trendy Sport са подходящи за изграждане на мускули при рехабилитация, както и за аеробика, различни видове силова и координационна тренировка и др.Предназначени са за фитнес тренировка с еластич..

Еластична лента синя Flossband, Dittman

24.00 лв.
Еластична лента Flossband на немската компания Dittman, предназначена за специализирани тренировки с еластично съпротивление.Floss Band компресионната лента е изработена от висококачествен и издръжлив латекс на Dittmann, лабораторно тестван..

Еластична лента черна Flossband, Dittman

25.00 лв.
Еластична лента Flossband на немската компания Dittman, предназначена за специализирани тренировки с еластично съпротивление.Floss Band компресионната лента е изработена от висококачествен и издръжлив латекс на Dittmann, лабораторно тестван..

Зелен ластик с ръкохватки 120 см Fit Motion

16.00 лв.
Експандерът за тренировка с дръжки на Fit Motion е изработен от еластичен и устойчив силиконов каучук и е със синтетично покритие.Ластичния аксесоар е един от най-често използваните в елитния спорт и фитнеса за здраве.Предназ..

Инверсионна маса Best Fitness BFINVER10

399.50 лв.
Инверсионната маса е предназначена за облекчаване на стреса, намаляване на болките в гърба, увеличаване на гъвкавостта и подобряване на стойката, като елиминира теглото на тялото в удобно, контролируемо движение.Здравата, стабилна основа на..

Инерционно-тренировъчна машина, Inertial ProMotion

2 850.00 лв.
Inertial Pro Motion е инерционна машина на Fit Motion за провеждане на инерционна тренировка за мускулите на тялото.Моделират се движенията клякане и изправяне, отскок, тяга, бицепс сгъване, разгъване за трицепс и много други движения...

Йога блокче 23x15x10 см, Trendy sport

21.50 лв.
Професионално йога блокче на Trendy sport (Германия)Блокчето за йога упражнения е предназначено за подпомагане позиционирането на тялото и неговите части при изпълнение на различни физически упражнения.Използването на опори корегира качеств..

Кинезио лента, 5 м, Dittmann

15.90 лв.
Кинезиологична лента с най-високо качество, произведена в Германия от известната немска фирма Dittmann. Предлага се на 5-метрова ролка в 7 различни цвята. За терапия и обезболяване на мускулите и ставите и без ограничения на движенията, кое..
-13%
Кинезио лента, 5 м, Gymstick

Кинезио лента, 5 м, Gymstick

15.99 лв.

13.90 лв.

Кинезио лентите на Gymstick са едни от най-качествените предлагани в България. Изработени са от 97% памук и 3% влакна от ликра. Устойчиви са на разтягане и усукване, като позволяват да се поддържат желаните условия за..

Колан за бременни Anatomic Help #0174

43.90 лв.
Коланът за бременни Anatomic Help #0174 е предназначен да подкрепя коремно-поясната област в късните стадии на бременността. Изработен е от еластичен материал с пенесто покритие за максимален комфорт на майката и детето. Размер:SMLXLXX..

Колело за коремни преси, Fit Motion

25.90 лв.
Колело за коремни преси, Fit MotionМасивният ролер е предназначен за изпълнение на коремни преси и други силови упражнения, изпълнявани чрез плъзгането му по пода, или по наклонена или хоризонтална плоскост.Фитнес уредът е полезен..

Колело за коремни преси, TOORX

16.90 лв.
Колело за коремни преси, модел AHF-047 на италианската фирма TOORX.Фитнес уредът е предназначен за изпълнение на физически упражнения натоварващи коремната мускулатура и мускулите стабилизатори на цялото тяло.Основното упражнение се из..

Компресионни чорапи с открити пръсти Anatomic Help #1333

34.90 лв.
Чифт компресионни чорапи с открити пръсти.Предотвратяват отоците, появата на разширени вени и усещането за тежест в краката.Допълнителни предимства:Подобряват кръвообращението в подбедриците и стъпалатаЗапазват опората на пръстите на кракат..

Кубче за баланс Stepping Stons, Dittman

14.90 лв.
Кубче за баланс Stepping Ston, на немската компания DittmanУдобен атрибут за развитие на равновесието, баланса и координацията.Балансното кубче намира приложение в кинезитерапията за възстановяване на дълбоките мускули, като ротатори и фикс..

Ластик жълт, Jumbo Dittmann

45.80 лв.
Тренировъчен ластик лента с обща дължина 208 см. (диаметър на кръга 104 см.), дебелина 0,45 см. и широчина 2,85 см.Високото качество на немския производител Dittmann, гарантира здравина и оптимална еластичност на този фитнес аксесоар.Има ши..

Ластик за тренировка гумен с дръжки 120 см оранжев Fit Motion

10.90 лв.
Ластикът за тренировка с дръжки на Fit Motion е изработен от еластичен и устойчив TPR материал с добри еластични свойства.Ластичния аксесоар е един от най-често използваните в елитния спорт и фитнеса за здраве.Предназначен за..
Показани 1 до 36 от 140 (4 стр.)
Категории