Сортиране по:
Покажи:

Gymstick Fascia Roller

54.90 лв.
Gymstick Fascia Roller ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Ролка за упражнения с орелефана повърхност, предназначени за подобряване притока на кръв и възстановяване мускулите по ефективен начин. Използва се за третиране на..

Rovera Наколенка - N517

23.90 лв.
Наколенка Rovera - N517 ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Наколенка предназначена за предпазване на коляното от травми при интензивно трениране. Използва се при травми в колянната става, или с профилактична цел. ..

Rovera - 514 Накитник

9.90 лв.
Rovera - 514 Накитник ПРЕВЕНЦИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ Накитник за предпазване на китката при тренировка, или друга дейност. Самозалепваща се. Здрава материя, устойчива на продължителна употреба. Производител: Rovera (..

Балансна босу топка с експандери, Tunturi

198.90 лв.
Балансна босу топка с експандери на Tunturi е предназначена за развиване на равновесната устойчивост.На нея могат да се изпълняват разнообразни упражнения за равновесна устойчивост.Снабдена е с експадери с цел изпълнението на упражнения с е..

Дамски термоекип Anatomic Help #0190

89.90 лв.
Дамски термо екип от две части (къс панталон и горнище без ръкави), еластичен и плътен. Предназначен за повишаване на температурата в коремно-поясната област, горната част на тялото, седалището и бедрата, с цел стимулиране на топенето на п..

Дамски термоклин #0099

99.90 лв.
Дамски термо екип, цял с къси крачоли и без ръкави, еластичен и плътен. Предназначен за повишаване на температурата в коремно-поясната област, горната част на тялото, седалището и бедрата, с цел стимулиране на топенето на подкожните мазнин..

Еластична лента синя Flossband, Dittman

24.00 лв.
Еластична лента синя Flossband на немската компания Dittman, предназначена за специализирани тренировки с еластично съпротивление.Floss Band компресионната лента е изработена от висококачествен и издръжлив латекс на Dittmann, лабораторно те..

Еластична лента черна Flossband, Dittman

25.00 лв.
Еластична лента синя Flossband на немската компания Dittman, предназначена за специализирани тренировки с еластично съпротивление.Floss Band компресионната лента е изработена от висококачествен и издръжлив латекс на Dittmann, лабораторно те..

Инверсионна маса Best Fitness BFINVER10

399.50 лв.
Инверсионната маса е предназначена за облекчаване на стреса, намаляване на болките в гърба, увеличаване на гъвкавостта и подобряване на стойката, като елиминира теглото на тялото в удобно, контролируемо движение.Здравата, стабилна основа на..

Инерционно-тренировъчна машина, Inertial ProMotion

2 850.00 лв.
Inertial Pro Motion е инерционна машина на Fit Motion за провеждане на инерционна тренировка за мускулите на тялото.Моделират се движенията клякане и изправяне, отскок, тяга, бицепс сгъване, разгъване за трицепс и много други движения...

Кинезио лента, 5 м, Dittmann

15.90 лв.
Кинезиологична лента с най-високо качество, произведена в Германия от известната немска фирма Dittmann. Предлага се на 5-метрова ролка в 7 различни цвята. За терапия и обезболяване на мускулите и ставите и без ограничения на движенията, кое..

Колан за бременни Anatomic Help #0174

43.90 лв.
Коланът за бременни Anatomic Help #0174 е предназначен да подкрепя коремно-поясната област в късните стадии на бременността. Изработен е от еластичен материал с пенесто покритие за максимален комфорт на майката и детето. Размер:SMLXLXX..

Компресионни чорапи с открити пръсти Anatomic Help #1333

34.90 лв.
Чифт компресионни чорапи с открити пръсти.Предотвратяват отоците, появата на разширени вени и усещането за тежест в краката.Допълнителни предимства:Подобряват кръвообращението в подбедриците и стъпалатаЗапазват опората на пръстите на кракат..

Крем дневен и нощен на д-р Каймакански, Charm from Nature

40.00 лв.
Дневен и нощем крем Charm from Nature на Доктор Каймакански Кремът е предназначен за суха, чувствителна, дехидратирана кожа и съдържа екстракт от стволови клетки и сребро. Подобрява нормалните функции на клетките на кожата, като с..

Ластик за CrossFit тренировки, черен, Dittman

31.90 лв.
Тренировъчен ластик - лента с обща дължина 208 см.(диаметър на кръга 104 см.), дебелина 0,45 см. и широчина 1,90 см.Висококото качество на немския производител Dittman, гарантира здравина е оптимална еластичност на този фитнес аксесоар...

Ластик за фитнес розов latex aerobic band ring Fit Motion

4.00 лв.
Ластиците за фитнес и аеробика latex aerobic band ring на Fit Motion са кръгли и се използват за тренировки с еластично съпротивление.Намират широко приложение в спорта и фитнеса с цел развиване на физически качества, горене на мазнините и ..

Ластик за фитнес син latex aerobic band ring Fit Motion

6.00 лв.
Ластиците за фитнес и аеробика latex aerobic band ring на Fit Motion са кръгли и се използват за тренировки с еластично съпротивление.Намират широко приложение в спорта и фитнеса с цел развиване на физически качества, горене на мазнини..

Ластична наглезенка Anatomic Help #0333

9.90 лв.
Висококачествена ластична наглезенка Anatomic Help #0333. Предназначена за превенция на травми (усуквания, навяхвания, проблеми с ахилесовото сухожилие). Подпомага глезенната става при интензивно натоварване. Редуцира дискомфорта по време н..

Ластични ленти текстилни жълти Rubberband XL teKstil, Dittman

9.90 лв.
Ластични ленти - Rubberband XL teKstil на немската компания Dittman, предназначени за тренировка с еластично съпротивление.Текстилните ленти притежават изключителна здравина и еластичност и могат да се използват при тренировка на професиона..

Ластични ленти текстилни сини Rubberband XL teKstil, Dittman

13.90 лв.
Ластични ленти - Rubberband XL teKstil на немската компания Dittman, предназначени за тренировка с еластично съпротивление.Текстилните ленти притежават изключителна здравина и еластичност и могат да се използват при тренировка на профес..

Лента за палеца на крака Anatomic Help #1602

9.00 лв.
Неопренова лента със специално покритие от вътрешната страна, предназначена за изолация на палеца на крака.Производител: Anatomic HelpВносител: JK Fitness ..

Лепенка Life Wave Icewave за облекчаване на болката

9.90 лв.
Life Wave IcewaveПредставете си бързо облекчаване на болката без лекарствени вещества... Сега си представете, че е ваше с продуктите на Life Wave за безопасно и естествено облекчаване на болкатаЗа облекчаване на болка в цялото тяло или лока..

Лепенка Life Wave SP6 за контрол на апетита

9.90 лв.
Случвало ли Ви се е следобеден или среднощен силен глад да попречи на диетата Ви? Опитайте новите лепенки SP6 за пълен контрол на апетита!    Помага за контрол и регулиране на апетита    Помага за намаляване на..

Лепенка Life Wave Y-age Carnosine

9.90 лв.
Life Wave Y-age Carnosine    Подобрява цялостното състояние на организма    Подобрява функцията на органите    Удобен и лесен за употреба    Намалява появата на фини линии и бръчки..

Лепенка Life Wave Y-Age за намаляване на стреса

9.90 лв.
Един уникален, единствен по рода си продукт, който никога до сега не е бил предлаган. След изследвания от лабораториите на LIFE WAVE е било установено, че притежава следните качества:Намалява стреса за тялото и организмаНамалява зачервявани..

Лепенка Life Wave енергиен стимулатор

9.90 лв.
Life Wave лепенки енергиен стимулатор Представете си бързо енергизиране без лекарствени вещества... Сега си представете, че е ваше с продуките от серията жизнена вълна.Трайна енергияНапълно натурална формулаУдобно и лесно ползванеНезабавни ..

Лепенка Life Wave за спокоен сън

9.90 лв.
Life Wave спокоен сънПредставете си дълбок сън без лескарствени вещества ... Сега си представете, че е вашият с продуктите на жизнена вълна.Естествена алтернатива за подобряване на съняНикакви хапчета или забранени веществаУдобен и лесен за..
-30%
Магнезиев спрей за сухи ръце - Gripping Gel Spray, 80 мл

Магнезиев спрей за сухи ръце - Gripping Gel Spray, 80 мл

17.90 лв.

12.53 лв.

Gripping Gel Spray е гел, подoбряващ сцеплението между уреда и ръката и се използва в спортове като вдигане на тежести, катерене, фитнес, Fit Motion, CrossFit, тенис на корт, тенис на маса, бадминтон, скуош и др. Изпотяването на ръцете пре..

Масажен ролел с вибрираща сърцевина, Dittman

33.00 лв.
Масажен ролел с вибрираща сърцевина на немската фирма Dittman, предназначен за самомасаж с вибрации.Изработен е от висококачествен материал, лабораторно тестван в Германия.Масажорът се използва освен за масаж, така и за третиране на миофасц..

Масажни топки Gymstick Active Spikey Massage Ball Set

12.50 лв.
Масажните топки Active Spikey Massage Ball на Gymstick се предлагат в комплект, предназначен за миофасциален масаж. Те са и два лесни за използване инструменти за мобилност, които са достатъчно твърди, за да доставят дълбок масаж на тъ..

Масажори Active Spikey Massage Combo, Gymstick

15.00 лв.
Масажорите Active Spikey Massage Combol на Gymstick се предлагат в комплект, предназначен за миофасциален масаж. Те са и два лесни за използване инструменти за мобилност, които са достатъчно твърди, за да доставят дълбок масаж на ..

Мултисензорна апаратура за тренировка ROXs PRO

1 898.00 лв.
ROXs PRO е интелигентният асистент за тренировки, който се използва от състезатели, треньори и здравни специалисти, за да направи тренировъчните сесии още по-качествени, емоционални, мотивиращи и ефективни чрез мултисензорни сигнали и ..

Мъжки компресионни чорапи Anatomic Help #1383

19.90 лв.
Чифт антибактериални спортни чорапи с дължина до коляното. Предотвратяват отоците, появата на разширени вени и усещането за тежест в краката.Допълнителни предимства:Подобряват кръвообращението в подбедриците и стъпалатаИмат анти-гъбично и а..

Мъжки термопанталон Anatomic Help #0091

55.90 лв.
Мъжки термо панталон Anatomic Help #0091Предназначен за повишаване на температурата в коремно-поясната област, седалището, адукторите и бедрата с цел стимулиране на процеса на топене на подкожните мазнини и намаляване на теглото.Израбо..

Набедренка, Rovera - 016

13.90 лв.
Надбедренка предназначена за ппредпазване на бедрото от травми при интензивно трениране. Използва се при травми на бедрения мускул, или с профилактична цел. Изработена от здрава, устойчива на продължителна употреба материя. Произво..

Накитник с фитил Mad Max PWR Straps+

18.80 лв.
Накитници с фитили Mad Max PWR Straps+, са изработени от здрав и подходящ за целта материал и са предназначени за повишаване стабилността на хвата при силови движения с щанга.Накитниците с фитили - PWR Straps+, укрепват костно-ставната вери..
Показани 1 до 36 от 67 (2 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории