Тестова апаратура и хронометри


Сортиране по:
Покажи:

Hanhart Felix Stopwatch Хронометър

154.90 лв.
Hanhart Felix Stopwatch Хронометър ТЕСТОВА АПАРАТУРА И ХРОНОМЕТРИ 1/10 sec. 5 min. Производител: Hanhart (Germany) Вносител: JK Fitness ..
-38%
Апарат за кръвно налягане, Rossmax

Апарат за кръвно налягане, Rossmax

64.80 лв.

39.99 лв.

Апаратът за измерване на кръвното налягане на Rossmax е предназначен за лесна и бърза употреба дори без чужда помощ. Апаратът ви предлага:Напълно автоматично замерване на кръвното наляганеСъхраняване на информация за до 50 измервания на два..

Газов анализатор DYNOSTICS

7 980.00 лв.
Газовият анализатор DYNOSTICS е предназначен за прецизно определяне на зоните на мощност при циклична тренировъчна работа според съотношението на аеробните и анаеробните процеси протичащи в организма. Това става чрез анализ на състава на вд..
-45%
Гайд монитор - GoMore gauge monitor

Гайд монитор - GoMore gauge monitor

290.00 лв.

159.00 лв.

GoMore е монитор, показващ колко гориво е останало на тялото за да извърши цикличната дейност, която сте започнали. GoMore показва в реално време какво е нивото на Вашата издръжливост, каква тренировъчна дейност още може да изпълнит..
-49%
Калипер дигитален  за измерване на мазнините в кожна гънка, FatTrack II, AccuFitness

Калипер дигитален за измерване на мазнините в кожна гънка, FatTrack II, AccuFitness

195.00 лв.

99.00 лв.

FatTrack II, модел AF-FT01, на американската компания AccuFitness е предназначен за дигитално измерване %-та телесна мазнина, като се проследява дебелината на подкожните гънки на различни части на тялото.Kалипометърът ще ви даде бърза ..

Крачкомер AHF-064, TOORX

34.00 лв.
Toorx AHF 064 е професионален мултифункционален крачкомер. Този професионален многофункционален крачкомер на италиянския производител Toorx е идеален за тези, които искат да следят физическата активност и тренировките си, използвайки кач..

Машина за инерционна тренировка - ProSquat Fit, Proinertial

8 900.00 лв.
Машината PROINERTIAL® PROSQUAT FIT е предназначена за провеждане на инерционна тренировка, която създава най-добрите условия за развиване на максималната сила на мускулите.В основата на инерционната тренировка стои възможността за използван..

Машина за инерционна тренировка - PULLEY PRO, Proinertial

8 900.00 лв.
Машината PROINERTIAL® PULLEY PRO е създадена за да осигури най-добрите условия за развиване на еластичните свойства на мускулите и използване на енергията на еластична деформация с цел развиване на максималните силови възможности и взривн..

Монитор за тренировъчни показатели Alatech MB100

350.00 лв.
Контролно-измервателна,съвременна, портативна апаратура,предназначена за измерване,запис и съхранение на данни от тренировка или състезание.Записаните данни се следят едновременно с провеждане на тренировката,както и от вградения софтуер в ..

Мултифункционален часовник за фитнес център

359.00 лв.
Мултифункционален часовник предназначен за фитнес зали в които се провеждат тренировки по функционален фитнес и е необходимо отчитане на интервали от време за работа. Притежава следните опции на показване на време: - Стандартно показв..

Органайзер за оптимизиране на хранителния план, Dittman LN 805

128.00 лв.
Органайзер СПОРТНИ И ФИТНЕС АКСЕСОАРИ Калкулатор за измерване на калориите от храните и програмиране на дневното меню С него винаги държиш калориите под контрол  ФУНКЦИИ:  -       ..

Пулсомер с колан за гърди, Polar T-31

79.00 лв.
Пулсомер с колан за гърди, Polar T-31Polar T-31 измерва сърдечната честота по време на тренировка и състезание.Пулсомерът с колан за фиксиране към гърди Polar T-31 е един от най-точните в света измервателни уреди на честотата на сърдеч..

Хронометър AHF-005, TOORX

12.90 лв.
Цифров хронометър TOORX, модел AHF 005 е - идеален за тези, които искат продукт, който може да издържи във времето. Хронометърът е предназначен за наблюдение на спортни резултати или време за натоварване в тренировката, пулсова честот..

Хронометър Hanhart 1J Addition Timer

199.90 лв.
Hanhart Addition Timer - 1J Хронометър ТЕСТОВА АПАРАТУРА И ХРОНОМЕТРИ pinlever 1/5 сек. 60 мин. рефер хронометър, 20, 35, 45 и 60 мин.маркирани в жълто Производител: Hanhart (Germany) Вн..

Хронометър Hanhart Profil - 5

139.80 лв.
Хронометър Hanhart Profil - 5 ТЕСТОВА АПАРАТУРА И ХРОНОМЕТРИ Функции: Start / Stop / Reset  Addition/Split/Обиколки през деня 5 памет функция: 5 сплита и 5 обиколки Производител: Hanh..

Хронометър Hanhart Sprint

63.90 лв.
Функции: Start / Stop / Reset  Добавяне / Сплит / Dual измерване през деня (2 х 12 часа AM / PM) Дата Производител: Hanhart (Germany) Вносител: JK Fitness..

Часовник Body Solid

89.90 лв.
Часовник Body Solid, под формата на диск от щангаПроизводител: Body-Solid (USA)Вносител: JK Fitness..
Показани 1 до 17 от 17 (1 стр.)
Категории