Тестова апаратура и хронометри


Сортиране по:
Покажи:

Hanhart Felix Stopwatch Хронометър

154.90 лв.
Hanhart Felix Stopwatch Хронометър ТЕСТОВА АПАРАТУРА И ХРОНОМЕТРИ 1/10 sec. 5 min. Производител: Hanhart (Germany) Вносител: JK Fitness ..

Газов анализатор DYNOSTICS

7 980.00 лв.
Газовият анализатор DYNOSTICS е предназначен за прецизно определяне на зоните на мощност при циклична тренировъчна работа според съотношението на аеробните и анаеробните процеси протичащи в организма. Това става чрез анализ на състава на вд..
-45%
Гайд монитор - GoMore gauge monitor

Гайд монитор - GoMore gauge monitor

290.00 лв.

159.00 лв.

GoMore е монитор, показващ колко гориво е останало на тялото за да извърши цикличната дейност, която сте започнали. GoMore показва в реално време какво е нивото на Вашата издръжливост, каква тренировъчна дейност още може да изпълнит..

Машина за инерционна тренировка - ProSquat Fit, Proinertial

8 900.00 лв.
Машината PROINERTIAL® PROSQUAT FIT е предназначена за провеждане на инерционна тренировка, която създава най-добрите условия за развиване на максималната сила на мускулите.В основата на инерционната тренировка стои възможността за използван..

Машина за инерционна тренировка - PULLEY PRO, Proinertial

8 900.00 лв.
Машината PROINERTIAL® PULLEY PRO е създадена за да осигури най-добрите условия за развиване на еластичните свойства на мускулите и използване на енергията на еластична деформация с цел развиване на максималните силови възможности и взривн..

Монитор за тренировъчни показатели Alatech MB100

350.00 лв.
Контролно-измервателна,съвременна, портативна апаратура,предназначена за измерване,запис и съхранение на данни от тренировка или състезание.Записаните данни се следят едновременно с провеждане на тренировката,както и от вградения софтуер в ..

Мултифункционален часовник за фитнес център

359.00 лв.
Мултифункционален часовник предназначен за фитнес зали в които се провеждат тренировки по функционален фитнес и е необходимо отчитане на интервали от време за работа. Притежава следните опции на показване на време: - Стандартно показв..

Пулсомер с колан за гърди 5,4 khz, Tunturi

68.00 лв.
Пулсомер с колан за гърди 5,4 khz, TunturiТестова апаратура и хронометри Пулсомерът с колан за фиксиране към гърди на финландската фирма Tunturi е един от най-точните в света измервателни уреди на честотата на сърдечнит..

Таймер за интервални тренировки Tunturi

44.90 лв.
Този таймер -  Interval Timer е идеален уред за интервални тренировки по системаите за функционален фитнес - крос фит, Fit Motion, кондиционни занимания и др.Таймера е полезен както в тренировки като кросфит и табата, така също и в спо..

Хронометър Basic Tunturi

22.40 лв.
Търсите един обикновен малък хронометър, който лесно можете да вземете със себе си? Тогава този хронометър Tunturi Basic е наистина перфектен. Компактен инструмент за измерване на време за обиколка, например, на кънки, плуване или бягане.Цв..

Хронометър Hanhart 1J Addition Timer

199.90 лв.
Hanhart Addition Timer - 1J Хронометър ТЕСТОВА АПАРАТУРА И ХРОНОМЕТРИ pinlever 1/5 сек. 60 мин. рефер хронометър, 20, 35, 45 и 60 мин.маркирани в жълто Производител: Hanhart (Germany) Вн..

Хронометър Hanhart Profil - 5

139.80 лв.
Хронометър Hanhart Profil - 5 ТЕСТОВА АПАРАТУРА И ХРОНОМЕТРИ Функции: Start / Stop / Reset  Addition/Split/Обиколки през деня 5 памет функция: 5 сплита и 5 обиколки Производител: Hanh..

Хронометър Hanhart Sprint

63.90 лв.
Функции: Start / Stop / Reset  Добавяне / Сплит / Dual измерване през деня (2 х 12 часа AM / PM) Дата Производител: Hanhart (Germany) Вносител: JK Fitness..

Хронометър с 20 памети Tunturi

39.95 лв.
Независимо дали бягате, плувате или сте на фитнес, този спортен хронометър на Tunturi е изключително полезен за всички видове спорт. Защо? С хронометъра лесно можете да измерите скоростта си или колко дълго можете да продължите определено у..

Хронометър с голям дисплей Tunturi

24.83 лв.
Този спортен хронометър Tunturi Basic е много полезен основен аксесоар за всички видове спортни занимания. Нека вашият треньор записва времена за обиколка, докато Вие плувате, бягате, карате колело или гребете на лодката. Правейки това..
Показани 1 до 15 от 15 (1 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории