Степери и стълби


Сортиране по:
Покажи:

Jacobs Ladder Exclusive

13 990.00 лв.
Jacobs Ladder Exclusive СТЕПЕРИ И СТЪЛБИ Jacobs Ladder е иновативна кардио машина със стълба тип стъпала върху немоторизиранa бягаща пътека. За разлика от повечето кардио машини, тази патентована бягаща пътека използва ниско ниво..

Jacobs Ladder Stairway

15 990.00 лв.
Jacobs Ladder Stairway СТЕПЕРИ И СТЪЛБИ Stairway е  кардио машина за изкачване на стълби. Уникалният дизайн предлага въртяща стълбищна клетка, където скоростта на стълбите се контролира от напрежението на колана за кръс..

Jacobs Ladder Ultimate

13 990.00 лв.
Jacobs Ladder Ultimate СТЕПЕРИ И СТЪЛБИ Jacobs Ladder е иновативна кардио машина със стълба тип стъпала върху немоторизиранa бягаща пътека. За разлика от повечето кардио машини, тази патентована кардиомашина използва ниско ниво н..

Движеща се стълба - Shampions Ladder, Fit Motion

12 900.00 лв.
Shampions Ladder е движеща се стълба от ново поколение, предназначена за изпълнение на циклична кардиодейност, при която участват почти всички мускули на човешкото тяло. Затова този кардиоуред е най-ефективния за горене на калории, отслабва..

Крос тренажор + степер SEG 1658

1 390.00 лв.
Крос тренажор SEG 1658 е кардиоуред с двойна функция и е предназначен за развитие на възможностите на сърдечно-съдовата и дихателната система, издръжливостта и други физически качества на трениращия. Като крос тренажор - моделира движ..

Мини степер Jetstream

99.00 лв.
Мини степерът на Jetstream е един компактен кардиоуред за домашна употреба.Имитира изкачване на стъпала, макар и с малка амплитуда на движението, поради компактните си размери.Степерът е подходящ за горене на мазнините и помогне на кар..

Степер - Cross Sync Trainer T3CS, TECA

0.00 лв.
Степер модел - T3CS на италиянската компания TECA е предназначен за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Кардиотренировката на стълби развива мускулите на долните крайници, сърдечно-съдовата система и издръжливостта и е една от н..

Степер малък с дръжки Jetstream

165.00 лв.
Степер на Jetsream с малки размери предназначен за тренировка в домашни условия.Снабден е с две дръжки, които при захващане създават стабилност при цикличното движение имитиращо изкачване на стъпала.Атрактивния голям монитор ..

Степер машина за катерене - Mountain Climber, Best Fitness

674.00 лв.
Степер машина за катерене - Mountain Climber   моделира движенията на изкачване с ръце и крака.Предназначена за кардиотренировка и развиването на издръжливостта.Степер машината за катерене е снабдена с монитор показващ време ..
Показани 1 до 9 от 9 (1 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории