Степери и стълби


Сортиране по:
Покажи:

Jacobs Ladder Exclusive

13 990.00 лв.
Jacobs Ladder Exclusive СТЕПЕРИ И СТЪЛБИ Jacobs Ladder е иновативна кардио машина със стълба тип стъпала върху немоторизиранa бягаща пътека. За разлика от повечето кардио машини, тази патентована бягаща пътека използва ниско ниво..

Jacobs Ladder Stairway

15 990.00 лв.
Jacobs Ladder Stairway СТЕПЕРИ И СТЪЛБИ Stairway е  кардио машина за изкачване на стълби. Уникалният дизайн предлага въртяща стълбищна клетка, където скоростта на стълбите се контролира от напрежението на колана за кръс..

Jacobs Ladder Ultimate

13 990.00 лв.
Jacobs Ladder Ultimate СТЕПЕРИ И СТЪЛБИ Jacobs Ladder е иновативна кардио машина със стълба тип стъпала върху немоторизиранa бягаща пътека. За разлика от повечето кардио машини, тази патентована кардиомашина използва ниско ниво н..

Автоматична стълба Stair climber CLX-9000, Тoorx

14 980.00 лв.
Автоматичната стълба Stair climber, модел CLX-9000 на италианската фирма Тoorx е професионален кардиоуред за развиване силата и силовата издръжливост на долните крайници, възможностите на сърдечно-съдовата система и аеробния капацитет на ор..

Крос тренажор + степер SEG 1580

1 290.00 лв.
Крос тренажор + степер SEG 1580 е ЕЛИПТИКАЛ + СТЕПЕР / 2 в 1 , който е кардио уред с двойна функция - изпълняват се движения моделиращи тези на кростренажор и при преместаване на фиксиращия механизъм на степер. Конструиран така, че в ..

Мини степер с дръжки, Jetstream

165.00 лв.
Мини степер на Jetsream с малки размери предназначен за тренировка в домашни условия.Мини степерът  е с две дръжки, които при захващане създават стабилност при цикличното движение имитиращо изкачване на стъпала.Атрактивн..

Министепер Step Up, TOORX

159.00 лв.
Мини степер Step Up от серията Everfit на италианската фирма TOORX е уред предназначен за трениране мускулите на краката и седалището. Движението се извършва във вертикална равнина, като степенките се движат последователно нагоре и над..

Степер - Cross Sync Trainer T3CS, TECA

0.00 лв.
Степер модел - T3CS на италиянската компания TECA е предназначен за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Кардиотренировката на стълби развива мускулите на долните крайници, сърдечно-съдовата система и издръжливостта и е една от н..

Степер Force, TOORX

545.00 лв.
Степер, модел Force на италианската фирма TOORX.Предназначен за провеждане на циклични кардиотренировки за издръжливост.Степерът е фитнес уред, подходящ за топене на мазнините и намаляване на телсесното тегло.Тренировъчното натоварване на с..

Степер за аеробика, MSD

95.99 лв.
Фитнес степерОборудването за аеробика е известно със своята гъвкавост и разнообразна употреба, а когато става въпрос за това оборудване, има една част, която е неизбежна - степер. Степерът за аеробика прилича на малка пейка и служи за подоб..
Показани 1 до 10 от 10 (1 стр.)
Категории