Спортна литература


Сортиране по:
Покажи:

101 реакции

15.00 лв.
101 реакции СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА 101 реакции   В рамките на 60 стр., авторът на помагалото е изложил 101 упражнения за бързина на реакцията – едно от най-важните форми на двигателното качество бързина.   Целта на книгата..

C.O.R.F.I.T. Основни научни принципи на тренировката с тежести - том 3

50.00 лв.
C.O.R.F.I.T. Основни научни принципи на тренировката с тежести - том 3 СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА C.O.R.F.I.T. Основни научни принципи на тренировката с тежести - том 3 Издава: JK Fitness ltd. Официален представител на C.O.R.F.I.T. за Е..

C.O.R.F.I.T. Основни принципи на тренировката с тежести - том 1

50.00 лв.
C.O.R.F.I.T. Основни принципи на тренировката с тежести - том 1 СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА C.O.R.F.I.T. Основни принципи на тренировката с тежести - том 1 Превод и редакция: Вера Кондова - НСА Издава: JK Fitness ltd. Официален представител ..

C.O.R.F.I.T. Хранене за високи постижения - том 2

50.00 лв.
C.O.R.F.I.T. Хранене за високи постижения - том 2 СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА C.O.R.F.I.T. Хранене за високи постижения - том 2 Превод и редакция: Вера Кондова - НСА Издава: JK Fitness ltd. Официален представител на C.O.R.F.I.T. за Европа&nb..
НОВ ПРОДУКТ
Kондиционната подготовка в Иайдо

Kондиционната подготовка в Иайдо

15.00 лв.
Книга за кондиционната подготовка в спорта Иайдо Авторът представя на вниманието на читателя труд, който е вариант на разработване на система за кондиционна подготовка за Иайдо (като вид физическа активност/ спорт), изградена базата на..

Азбука на движенията в спорта

18.00 лв.
Азбука на движенията в спорта СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Азбука на движенията в спорта Книга на проф. Кирил Аладжов, която разглежда в два раздела особеностите на движенията в спорта и живота на обикновения човек и игри предназначени за де..

Атлетизмът във футбола

18.00 лв.
Книга "Атлетизмът във футбола" - 136 стр.Автор: проф. Кирил Аладжов, доктор..

Библия на стероидите

9.99 лв.
Библия на стероидите СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Автор: Стив ГелъуейОткъси от книгата:Днес мотивациите - вариращи от това да бъдете най-добрият атлет в света в дадено състезание до това да развиете големи мускули, за да впечатлите момичетата в..

Бягания Покоряване на Върховете

15.00 лв.
Бягания Покоряване на Върховете В книгата се проследява и анализира развитието на световните и българските рекорди в бяганията и се отделя място на най-изявените атлети.Отбелязани са най-забележителните успехи на българските атлети, по..

В търсенето на истината за храната и здравето - книга

25.00 лв.
Книгата "В търсенето на истината за храната и здравето" е второ, допълнено и актуализирано издание на известната нутриционистка Надя Петрова.Книгата разглежда въпроси свързани с това, какво е здравословното хранене, какво е истинска храна, ..

Клетъчно хранене с Дени

20.00 лв.
Книгата „Клетъчно хранене с Дени" е литература за това как да се храним на клетъчно-молекулярно ниво, за да сме в добро здраве и форма.Автор: Деница Андоновас..

Книга "Съвременни аспекти на кондиционната подготовка в спорта", Ю. Карабиберов

48.00 лв.
Спортна литература - книга "Съвременни аспекти на кондиционната подготовка в спорта" е предназначена за треньори и специалисти работещи в областа на физическата подготовка в елитния спорт.В научния труд, читателят ще намери отговорите на ре..

Книга за хранителни добавки "Някои диетични средства, добавки и препарати за контрол върху личното телесно тегло с приложение във фитнеса"

8.00 лв.
Книга за хранителни добавки със заглавие "Някои диетични средства, добавки и препарати за контрол върху личното телесно тегло с приложение във фитнеса" е спортна литература разглеждаща значението за здравето и фитнес форма на важни хранител..

Книга Клас по танци с Антон, Антон Дю Бек

18.90 лв.
Книгата "Клас по танци с Антон" е издание в което ще намерите отговорите на въпроси, като какво трябва да знаем преди да започнем да танцуваме, какви са изходните положения и движения при различните видове танци, обяснения на техниките им и..

Книга Кондиционната подготовка във волейбола, автор Юлиан Карабиберов

38.60 лв.
Книга за кондиционната подготовка във волейбола, разглеждаща иновативна концепция с блокова схема на периодизация и авторски принципи и методи на физическата подготовка. Използван е съвременен подход, изграден на основи на някои з..

Книга Мониторинг и моделиране на тренировъчния процес в бягането на средни и дълги разстояния

20.00 лв.
Книгата Мониторинг и моделиране на тренировъчния процес в бягането на средни и дълги разстояния,разглежда проблеми свързани с управлението на тренировъчния процес.Направен е анализ на факторите на спортното постижения в бяганията за издръжл..

Книга Техника на аеробните циклични упражнения, автор Юлиан Карабиберов

18.80 лв.
Книгата "Техника на аеробните циклични упражнения" на доц. Юлиян Карабиберов представлява учебно помагало за колежаните от Колеж по спорт "Био Фит", студенти от Национална спортна академия "Васил Левски" и подходящо четиво за всички, които ..

Книга Фитнесът, автор Юлиан Карабиберов

38.00 лв.
Книгата "Фитнесът" е първото издание в България, което подробно описва методиката на фитнес тренировка и хранене в разнообразните им форми. Изградена е научно-обоснованата, иновативна българска система за фитнес подготовка JK Fit Motion, ба..

Молекулни основи на храненето

15.00 лв.
Молекулни основи на храненето е книга с автор доц. Петър Атанасов, доктор - бивш завеждащ сектор "Биохимия" в Национална Спортна Академия "Васил Левски" и главен консултант в SNC.Издание на SNC, 2006 год.Книгата за пръв път поднася уникална..

Пази си здравето на младини, за да си добре на старини

25.00 лв.
Пази си здравето на младини, за да си добре на старини СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Пази си здравето на младини, за да си добре на старини   Авторът на книгата Кирил Аладжов се е постарал в рамките на 237 стр. да направи в първата й час..

Спортно - Физиологичен Обзор Върху Тренировката с Тежести

9.90 лв.
Спортно - Физиологичен Обзор Върху Тренировката с Тежести СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Спортно - Физиологичен Обзор Върху Тренировката с Тежести ( учебно помагало )  ''Настоящият обзор третира въпроси на тренировката с тежести, фундамент..

Стратегия за мускулно развитие

15.00 лв.
Стратегия за Мускулно Развитие СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Културизмът през последните години придобива все по-голяма популярност . В България сега става това което стана преди 40 години в САЩ и преди 20 години в Западна Европа. Българинът при..

Стрес и адаптация на клетъчно и молекулярно ниво, книга на Иван Абаджиев и Васил Фурнаджиев- 3-то издание

45.00 лв.
Спортната литература предлагана в сайта и физическия магазин на JK Fitness е разнообразена с изключително ценното издание "Стрес и адаптация на клетъчно и молекулярно ниво - Спорт и дълголетие Continuum между тяло, съзнание и дух" - 3-..

Съзидание и адаптация на клетъчно и молекулярно ниво

45.00 лв.
Спортната литература предлагана в сайта и магазина на JK Fitness е обогатена с изключително ценното издание "Съзидание и адаптация".Автори на книгата са легендарният треньор на столетието, Иван Абаджиев и стратегът на българската тежка атле..

Тренировъчни натоварвания в спортното плуване

20.00 лв.
Книгата Тренировъчни натоварвания в спортното плуване е уникално учебно помагало за всички спортове, в които основно физическо качество е издръжливостта.Разглежда зоните на интензивност в които трябва да се тренира за издръжливост в цилкичн..

Физическа Подготовка в Спортните Игри

15.00 лв.
Физическа Подготовка в Спортните Игри СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Физическа Подготовка в Спортните Игри Автор: Кирил Аладжов ..

Фитнес- физическо съвършенство и хармония, книга

0.00 лв.
"Фитнес- физическо съвършенство и хармония" е първата книга за фитнес в България, която разглежда методиката на подготовка през миналия век, целяща развиване на двигателни качества обслужващи човека в неговото ежедневие, оформяне на красива..
Показани 1 до 27 от 27 (1 стр.)
Категории