Сортиране по:
Покажи:

101 реакции

6.00 лв.
101 реакции СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА 101 реакции   В рамките на 60 стр., авторът на помагалото е изложил 101 упражнения за бързина на реакцията – едно от най-важните форми на двигателното качество бързина.   Целта на книгата..

C.O.R.F.I.T. Основни научни принципи на тренировката с тежести - том 3

50.00 лв.
C.O.R.F.I.T. Основни научни принципи на тренировката с тежести - том 3 СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА C.O.R.F.I.T. Основни научни принципи на тренировката с тежести - том 3 Издава: JK Fitness ltd. Официален представител на C.O.R.F.I.T. за Европа..

C.O.R.F.I.T. Основни принципи на тренировката с тежести - том 1

50.00 лв.
C.O.R.F.I.T. Основни принципи на тренировката с тежести - том 1 СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА C.O.R.F.I.T. Основни принципи на тренировката с тежести - том 1 Превод и редакция: Вера Кондова - НСА Издава: JK Fitness ltd. Официален представител на C.O..

C.O.R.F.I.T. Хранене за високи постижения - том 2

50.00 лв.
C.O.R.F.I.T. Хранене за високи постижения - том 2 СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА C.O.R.F.I.T. Хранене за високи постижения - том 2 Превод и редакция: Вера Кондова - НСА Издава: JK Fitness ltd. Официален представител на C.O.R.F.I.T. за Европа&nb..

Азбука на движенията в спорта

12.00 лв.
Азбука на движенията в спорта СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Азбука на движенията в спорта Книга на проф. Кирил Аладжов, която разглежда в два раздела особеностите на движенията в спорта и живота на обикновения човек и игри предназначени за де..

Библия на стероидите

7.00 лв.
Библия на стероидите СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Автор: Стив Гелъуей ..

Игрите на нашето детство

15.00 лв.
Игрите на нашето детство СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Игрите на нашето детство Книга на проф. Кирил Аладжов, която обобщава в рамките на 175 стр. различни леснодостъпни игри, използвани в детска възраст. Игрите са най-предпочитаното средство..

Клетъчно хранене с Дени

20.00 лв.
Книгата „Клетъчно хранене с Дени" е литература за това как да се храним на клетъчно-молекулярно ниво, за да сме в добро здраве и форма.Автор: Деница Андоновас..

Книга за хранителни добавки "Някои диетични средства, добавки и препарати за контрол върху личното телесно тегло с приложение във фитнеса"

8.00 лв.
Книга за хранителни добавки със заглавие "Някои диетични средства, добавки и препарати за контрол върху личното телесно тегло с приложение във фитнеса" е спортна литература разглеждаща значението за здравето и фитнес форма на важни хранител..

Книга Кондиционната подготовка във волейбола, автор Юлиан Карабиберов

38.60 лв.
Книга за кондиционната подготовка във волейбола, разглеждаща иновативна концепция с блокова схема на периодизация и авторски принципи и методи на физическата подготовка. Използван е съвременен подход, изграден на основи на някои з..

Книга Съзидание и адаптация, автори Иван Абаджиев и Васил Фурнаджиев

45.00 лв.
Спортната литература предлагана в сайта и магазина на JK Fitness е обогатена с изключително ценното издание "Съзидание и адаптация".Автори на книгата са легендарният треньор на столетието, Иван Абаджиев и стратегът на българската тежка атле..

Книга Техника на аеробните циклични упражнения, автор Юлиан Карабиберов

18.80 лв.
Книгата "Техника на аеробните циклични упражнения" на доц. Юлиян Карабиберов представлява учебно помагало за колежаните от Колеж по спорт "Био Фит", студенти от Национална спортна академия "Васил Левски" и подходящо четиво за всички, които ..

Книга Тренировъчни натоварвания в спортното плуване

20.00 лв.
Книгата Тренировъчни натоварвания в спортното плуване е уникално учебно помагало за всички спортове, в които основно физическо качество е издръжливостта.Разглежда зоните на интензивност в които трябва да се тренира за издръжливост в цилкичн..

Книга Фитнесът, автор Юлиан Карабиберов

38.60 лв.
Книгата "Фитнесът" е първото издание в България, което подробно описва методиката на фитнес тренировка и хранене в разнообразните им форми. Изградена е научно-обоснованата, иновативна българска система за фитнес подготовка JK Fit Motion, ба..

Мускули (книга), Fit Motion

34.00 лв.
Мускули е учебно помагало по културизъм, фитнес и силова подготовка.В книгата са разгледани механизмът на мускулните съкращения и движенията на костните звена, силата като двигателно качество на човека, енергоосигуряването на мускулната раб..

Пази си здравето на младини, за да си добре на старини

15.00 лв.
Пази си здравето на младини, за да си добре на старини СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Пази си здравето на младини, за да си добре на старини   Авторът на книгата Кирил Аладжов се е постарал в рамките на 237 стр. да направи в първата й час..

Спортно - Физиологичен Обзор Върху Тренировката с Тежести

9.90 лв.
Спортно - Физиологичен Обзор Върху Тренировката с Тежести СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Спортно - Физиологичен Обзор Върху Тренировката с Тежести ( учебно помагало )  Автори: Глен Д. Кънингам доц. д-р Юлиан Карабиберов проф. д-р Константин Биче..

Стратегия за Мускулно Развитие

15.00 лв.
Стратегия за Мускулно Развитие СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Стратегия за Мускулно Развитие Автор: Иван Дълбоков Рецензент доц. д-р Юлиан Карабиберов ..

Стрес и адаптация на клетъчно и молекулярно ниво - Спорт и дълголетие Continuum между тяло, съзнание и дух

45.00 лв.
Спортната литература предлагана в сайта и физическия магазин на JK Fitness е разнообразена с изключително ценното издание "Стрес и адаптация на клетъчно и молекулярно ниво - Спорт и дълголетие Continuum между тяло, съзнание и дух" на а..

Стречинг

10.00 лв.
Стречинг СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Стречинг Автор: Кирил Аладжов ..

Физическа Подготовка в Спортните Игри

15.00 лв.
Физическа Подготовка в Спортните Игри СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА Физическа Подготовка в Спортните Игри Автор: Кирил Аладжов ..
Показани 1 до 21 от 21 (1 стр.)

Продуктов филтър

  • Производител
    0
    0
  • Цена
    лв. - лв.
Категории