Сортиране по:
Покажи:

Крос тренажор Falcon Т700М

2 590.00 лв.
Крос тренажор Falcon - T700М е кардиоуред предназначен за развитие на функциите на сърдечно-съдовата и дихателната система, издръжливостта и други физически качества на трениращия. Моделира движенията на бягането и степера, като не натоварв..

Крос тренажор - CS400 Elliptical, True

9 990.00 лв.
Новият крос тренажор, модел CS400 на американската компания True, съчетава издръжливостта и производителността, очаквани от цял свят. Крос тренажорът на True е с нов, елегантен и секси дизайн, който със сигурност ще привлече клиенти към Ваш..

Крос тренажор - CS900E Elliptical, True

13 999.00 лв.
Крос тренажорът - CS900E Elliptical на американската фирма True е:Елегантен! Секси! Извънземен! Той е всичко ново в тази индустрия на елиптичните кардиомашини!Новият елиптичен дизайн и уникални функции със сигурност ще задържи Вашите клиент..

Крос тренажор - T3El, TECA

0.00 лв.
Крос тренажор - модел T3El на италиянската компания TECA е преднзначен за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Този вид елиптикал представлява едно от най-добрите решения за кардио фитнес тренировки, за тези които търсят безопа..

Крос тренажор - T3EL- LCD, TECA

0.00 лв.
Крос тренажор - модел T3EL - с LCD дисплей на италиянската компания TECA е преднзначен за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.Този вид елиптикал представлява едно от най-добрите решения за кардио фитнес тренировки, за тези к..

Крос тренажор Falcon - T300P

1 699.00 лв.
Крос тренажор Falcon - T300P е кардиоуред предназначен за развитие на функциите на сърдечно-съдовата и дихателната система, издръжливостта и други физически качества на трениращия. Моделира движенията на бягането и степера, като не натов..

Крос тренажор Falcon PT - 8903

690.00 лв.
Крос тренажор Falcon PT - 8903 е кардио уред предназначен за развитие на функциите на сърдечно-съдовата и дихателната система, издръжливостта и други физически качества на трениращия. Моделира движенията на бягането и степера, като ..

Крос тренажор Falcon V600

1 190.00 лв.
Крос тренажор Falcon V 600 е един уникален кардио уред от най-висок клас в домашното кардио оборудване. Разработен през 2013 год. в САЩ, той притежава иновативни решения, създаващи комфорт при трениране и здравина при експлоатация. Масив..

Крос тренажор Falcon V950P

1 590.00 лв.
Крос тренажор Falcon - V 950P е кардиоуред предназначен за развитие на функциите на сърдечно-съдовата и дихателната система, издръжливостта и други физически качества на трениращия. Моделира движенията на бягането и степера, като не натовар..

Крос тренажор I-Trainer S

1 480.00 лв.
Крос тренажорът I-Trainer S на Reebok е предназначен за развитие на функциите на сърдечно-съдовата и дихателната система, издръжливостта и другите физически качества на трениращия. Специфичната му конструкция осигурява мекота на движен..

Крос тренажор SPORTOP E500

4 239.60 лв.
Крос тренажор SPORTOP E500 е специализиран кардиоуред, предназначен за развитие на функциите на сърдечно-съдовата и дихателната система, издръжливостта и другите физически качества на трениращия. Моделира движенията на бягането и степера бе..

Крос тренажор, Falcon - LX2

5 780.00 лв.
Крос тренажор Falcon - LX2 е кардиоуред предназначен за развитие на функциите на сърдечно-съдовата и дихателната система, издръжливостта и други физически качества на трениращия. Моделира движенията на бягането и степера, като не натоварва ..
Показани 1 до 12 от 12 (1 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории