Сортиране по:
Покажи:

Kre-Alkalyn - кре-алкалин, 100 капс., Wingold

29.00 лв.
Wingold Kre-Alkalyn е най-новата и ефикасна версия на креатина, наречена още "буфериран креатин". Благодарение на нивото на рН се достига до пълна абсорбция (усвояване) от мускулните клетки, като така увеличаване произво..

NRGFUEL Creatine Monohydrate - Креатин монохидрат, 600 гр

26.90 лв.
Creatine Monohydrate - Креатин монохидрат КРЕАТИНИ NRGFUEL Creatine Monohydrate  e микронизиран креатин монохидрат с фармацефтична степен на чистота. NRGFUEL креатиновата хранителна добавка ще позволи синтеза на..

NRGFUEL Creatine Monohydrate - Креатин Монохидрат, 210 капс.

21.90 лв.
NRGFUEL Creatine Monohydrate - Креатин Монохидрат, 210 капс. КРЕАТИНИ NRGFUEL Креатин Монохидрат ще даде възможност на мускулите да увеличат синтеза на АТФ ( аденозин три фосфат - енергията), което ще даде възм..

Quatro Load, 735 гр, Revange Nutrition

138.00 лв.
Quatro Load на Revange е авангардна хранителна добавка, съдържаща най-ефективните синергиращи се 4 форми на креатина, енергизатори, невростимулатори, антиоксиданти, витамини, минерали. Лабораторно тестираната формула е приложена в практи..

Wingold Creatine Kre-Alkalyn, 250 капс.

53.00 лв.
Wingold Creatine Kre-Alkalyn, 250 капс. КРЕАТИНИ   Wingold Kre-Alkalyn е най-новата и ефикасна версия на креатина, наречена още буфериран кратин Благодарение на нивото на рН се достига до пълна абсорбция (усвояван..

Креатин +, 400 гр, Bulk Nutrition

34.90 лв.
Creatine+ от серията Bulk е хранителна добавка с креатин монохидрат, който може да се използва от мускулните клетки много бързо Може да осигури бърз прилив на енергия за предстояща работа с висока интензивност. Тази енергия - ATФ се ну..

Креатин 216 гр. - Creatine DNA™, BSN

26.00 лв.
Креатин DNA на, BSN осигурява 3 грама чист микронизиран креатин монохидрат, който поддържа силата и телесна маса без никакви пълнители или добавки. Креатинът помага на вашите мускули по време на упражнения с висока интензивност, като енерге..

Креатин етил естер - Creatine Ethyl Ester, 100 гр, Bio Fit

11.50 лв.
Описание на продукта  Creatine Ethyl Ester е естерифициран креатин и служи за повишаване на мускулната сила и маса. Ефективността на креатина зависи от способността му да прониква през клетъчната мембрана и да влияе на клетъчни..

Креатин етил естер NRGFUEL CEE (180 капс.)

29.50 лв.
NRGFUEL Креатин етил естер е естерифицирана форма на креатина, предназначена за подобряване на енергийния заряд и физическата активност, която включва всички аспекти на спортна дейност. Научно е доказано, че е до 400% по-ефек..
-19%
Креатин монохидрат - Creatine Monohydrate, 100 гр, JK Nutrition

Креатин монохидрат - Creatine Monohydrate, 100 гр, JK Nutrition

9.90 лв.

7.99 лв.

Описание на продукта  Креатин монохидрат повишава мускулната сила и маса, хидратира клетките, подобрява чувствително усвояването на постъпващите в тях хранителни вещества и подпомага възстановяването след тренировка. За ког..

Креатин монохидрат - Creatine Monohydrate, 300 гр, JK Nutrition

18.90 лв.
Описание на продукта  Креатин монохидратът е хранителна добавка за повишаване на мускулната сила и маса, хидратира клетките, подобрява чувствително усвояването на постъпващите в тях хранителни вещества и подпомага възстановяването с..

Креатин монохидрат - Creatine Monohydrate, микронизиран, 500 гр, Bio Fit

28.50 лв.
Описание на продукта Креатин монохидрат на Bio Fit съдържа креатин монохидрат, произведен чрез специален процес на раздробяване, наречен микронизация. Като резултат, частиците на готовия продукт се получават с 20 до 30 пъти по-малки ра..
-12%
Креатин монохидрат - Novacrea, 180 смучещи табл., Novaneuro

Креатин монохидрат - Novacrea, 180 смучещи табл., Novaneuro

79.80 лв.

69.90 лв.

Креатин монохидрат - Novacrea е лабораторно разработен от италиянската фирма НоваНуро, със седалище в Генуа.НоваНуро е национална референтна компания в областта на хранителните добавки, които действат върху енергийния метаболизъм.Гордостт..

Креатин монохидрат, 1кг, Wingold

38.00 лв.
Креатинът е аминокиселина, която се състои от три свързани аминокиселини - аргинин, глицин и метионин. Креатин монохидрата е едиа от главните хранителни добавки в културизма и другите спортове.  Основна функция е у..

Креатин-глутамин-таурин - Creatine Glutamine Taurine, 500 гр, Bio Fit

38.90 лв.
Описание на продукта Bio Fit Creatine Glutamine Taurine съдържа трите най-важни съставки за боди билдинга и за спорта изобщо, които отговарят за натрупването на мускулна маса, повишаване на мускулната сила и подпомагане на възстановява..

Креатин-етил-естер, Creatine Ethyl Ester, 50 гр, JK Nutrition

7.50 лв.
Описание на продукта  Creatine Ethyl Ester е естерифициран креатин, който служи за повишаване на мускулната сила и маса. Ефективността на креатина зависи от способността му да прониква през клетъчната мембрана и да влияе на кле..

Креатинова формула с трибулус и мака - Creatine Bomb 2, 500 гр, JK Nutrition

18.50 лв.
CREATINE BOMB 2 е комплексна хранителна добавка за спортисти от силовите и скоростно-силовите спортове, които се подлагат на интензивни тренировъчни натоварвания. Това е тестостеронов бустер с креатин, който се възползва от синергичнот..
Показани 1 до 17 от 17 (1 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории